Resmen 2 puanımız gasp edildi.Hakemin takdirine kalmış bir olay değil.Kaleci topu içeri alıyor ve hakem golü iptal ediyor.Size aynısı olsa var yaa yıkardınız ortalığı.Şimdi ne cevap vereceğinizide biliyorum.Bunlar bizede oldu.Hayır hiç kimseye böyle bir şey olmadı.Hiç bir takımın maçında kaleci topu içeri alınca hakem golü iptal etmedi.Allah verede bu 2 puan bizim ligde şampiyonluğumuzu etkilemez.
So what?
Saike
Tahriklere geliyorsunuz diye boşuna söylemedim, Şemsi bile çileden çıktı.. Arkadaşlar istediğiniz kadar sinirlenin, bu sonuç değişmez..
Pozisyon bariz gol beşiktaşın 2 puanı gasp edildi ok ama pozisyonun baş kahramanı NOBRE ... hakemler ne kadar güveniyor sizce bu oyuncuya ? orada nobrenin elide kalkıyor dokunmasada .... hakem seminerlerinde hakemlere sürekli nobrenin pozisyonları gösterildi yani bana göre hakem kurnazlık yapmaya çalıştı "bana yutturamazsın" gibilerinden ..
ben fenerliyim bu zamana kadar fenerbahce yoneticileri ne zaman hakem hakkında konussa özellikle bjkli arkadaslar yine aglıyolar sen buyuk takımsın gerekirse hakemide yeneceksin gibi soylemlerde bulunuyolardı simdi kendilerine hata olunca baskanları gerekirse sahaya cıkartmam takımı diyo taraftarlarda isyanlarda ne yani simdi siz aglıyomusunuz?
sonra kızmayın ama hakemin orda elle oynamıs gibi gormesi dogal nobre uzatmıs cunku elini bunu hakemi haklı buldugum için solemiyorum bende olsam calardım herhalde cezamıda sonradan cekerdim, hiç üzülmeden çünkü hakem cok kritik bi hata yapıp büyük ceza almayı haketti bence ama bunu art niyetli yaptıgını dusunmuyorum.
hem bence bjkninde bizimde fb olarak sahada oynanan futbolun vasatlıgından dert yanmamız gerekir.gsden baska ne biz nede bjk iyi top oynamıyo bu sene hadi simdi sizin 2 puanınız gitti ilerdede 2 puanlık bi hata oda minimum sizin lehinizede olur ödesirsiniz ama kötü futbol yzünden zaten gsye sizinde bizimde direnmemiz zor gözukuyo
Kural dışı tartışmalara son vermek için topluca okur grubuna almak mı gerekiyor ? Amacınızın ne olduğunu anlamadım gitti. Forumda kirliliğe sebep oluyorsunuz. Dikkat edin biraz. Bu burada tartışma çıkaranlara son uyarım.
Tahriklere geliyorsunuz.. Mafyavari açıklamalara gerek yok..