Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 316 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi | Grup G | 2.Hafta | CSKA - Fenerbahçe SK

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Çok komik yorumlar olmuş.Galibiyete yakın taraf biziz ama ben maçın berabere biteceğini düşünüyorum.Az gollü bir maç olucak.Kapandığımız zaman pozisyon vermediğimizi düşünrsek Cska'nın gol atması zor kontrataklardaki pozisyonları değerlendirirsek galibiyet alırız.Vagner Love ve Jo'dan çekinmiyorum Edu ve Lugano gibi Brezilya ve Uruguay milli takımda görev alan stoperlerimiz var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Wagner Love Fener'i Bitirir...

Lugano, Ibrahimovic'i marke ettiği gibi Vagner Love'u da marke ederse galip gelebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Kazanacağız

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Cska fark atar.Vagner love 3 Jo 1 tane atar.
    Tahmini skor=> 4-0
    sadece guluyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Island

CSKA'yı bir adım daha önde görüyorum ama belli olmaz.Fener şampiyonlar liginde başka oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Wagner Love'u durduramayiz ama İbrahimovic'i durdurduk o zaman Wagner Love daha iyi

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Wagner Love'u durduramayiz ama İbrahimovic'i durdurduk o zaman Wagner Love daha iyi
    Bu bir çelişkimidir.

İkisinide hallederiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Wagner Love'u çok büyütüyoruz bence.Carvalho gibi top dağıtan bir oyuncuları yok Vagner Love onunla birlikte çok etkili oluyordu.

Fenerbahçe Avrupada bir başka oynuyor. Kazanacağız kesinlikle.

Bence berabere biter..

İnşallah Fenerbahçe, İnter maçında yaptığı gibi bir sürpriz yapar ama ben CSKA'nın maçı alacağını düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

bu maçta ne oLur biLemem üç sonuca o kadar çok yakın ki tamamen ortada bi maç...
    bence maçı Şans faktörü yanında oLan ve kaLecisi iyi oLan kazancaktır.Sonuc ne oLursa olsun Fener FutboLuyLa yine zevk verecektir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçemiz kazanır..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

CSKA 1 adım önce.FB için beraberlik iyi olur.Rusya deplasmanları zordur..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bence bu mac icin beraberlik bile guzel Fb icin ama bence Cska bir adim onde

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Erken bulacağımız bir gol maçı koparabilir. (bkz. Anderlecth rövanş maçı). Ama onlar atarlarsa çok kötü olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

bence mac zico nun ellerinde maci kitlerse ki fener kapandimi edu,lugano,deniz,onder hava toplarinida toplar mac 0-0 a kitlenir hucum gucu yuksek bi takimiz golde atabilicegimizi dusunuyorum kisacasi iddaa deyimiyle 0-2 biter

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe Avrupa'da farklı oynar

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Dogruyu söylemek gerekirse ben Fenerbahçe'nin kazanabileceğini düşünmüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Şimdi gördümde Cska'nın logosunu avatarına koyan arkadaşımız var ben başka birşey demiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default "Carlos'u çok beğeniyorum"

Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci maçında, Moskova'daki Lokomotif Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan CSKA Moskova'da teknik direktör Valery Gazzayev, sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Rusya Şampiyonu CSKA Moskova karşılaşma öncesi iddialı. Her iki takım açısından büyük önem taşıyan maç öncesinde bir basın toplantısı düzenleyen CSKA Moskova Teknik Direktörü Valery Gazzayev, Fenerbahçe'nin çok ciddi bir rakip olduğunu belirterek, sahaya sadece ve sadece kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Fenerbahçe'nin bazı maçlarının video görüntülerini izleme fırsatı bulduğunu da kaydeden Gazzayev, "Anderlecht ve Inter maçlarını izledim. Türkiye Ligi'ndeki son maçını da bir uzmanımız Türkiye'ye giderek izledi. Fenerbahçe'yi yeterince iyi bildiğimi söyleyebilirim. Bu takımda çok tecrübeli oyuncular forma giyiyor. Takım olarak çok güzel pozisyonları üretebiliyorlar. Güney Amerikalı futbolcuların ağırlıklı olarak forma giydiği Fenerbahçe'de teknik direktörün de Brezilyalı olması bu takımın oyun tarzını çok etkiliyor. Özellikle Inter maçında Fenerbahçe çok güzel bir oyun sergiledi ve İnter'i yenmeyi fazlasıyla hak etti. Yarın çok zor bir karşılaşma olacak" dedi.

İHA muhabirinin "Fenerbahçe maçında kazanma şansınız ne kadar ve Fenerbahçe'de en beğendiğiniz oyuncu kim?" sorusunu ise Gazzayev, "Şans konusunda konuşmak istemiyorum. Yarınki maçta kesinlikle kazanmak için mücadele vereceğimizi söylemek istiyorum. Roberto Carlos'u çok beğeniyorum. Oldukça tecrübeli bir oyuncu" şeklinde yanıtladı. Önceki gün Zenit'e yenilerek Rusya Ligi'ndeki şampiyonluk şanslarını yitirmelerinin Fenerbahçe maçı öncesi takımın moralini nasıl etkilediği sorusunu da yanıtlayan Gazzayev, "Zenit maçı geride kaldı. Şu anda tek düşüncemiz Fenerbahçe maçı. Zenit yenilgisi yarın sahaya çıkacak oyuncularımızı hiç etkilemeyecek" diye konuştu.

Basın toplantısına katılan CSKA kaptanı Sergey İgnaşeviç de, Zenit maçını artık unuttuklarını belirterek yarın sahaya sadece kazanmak için çıkacaklarını tekrarladı.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Şimdi gördümde Cska'nın logosunu avatarına koyan arkadaşımız var ben başka birşey demiyorum.
    gercekten insanin inanasi gelmiyo.insallah fener kazanir diyolar avatarlarina cska amblemi koyuyolar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu maçın benim için önemi çok büyükk.

Eğer Fener ilk dakikalarda kapanır rakibe pozisyon vermezse rakip Fener'in üstüne gelecektir ve kontr-atak anlayışıyla Fener pozisyon bulabilir.

Zico böyle bir anlayışla çıkarsa Fener'in şansı olduğunu düşünüyorum.

Fener'e başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bu macta en az 2 golùmúz var
    mac ust biter ayrica
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

CSKA'yı geçtiğimiz sezonlarda 3'lü defans kurgusu ile görmüştük.(Özellikle Arsenal ve Hamburg maçlarında)

3'lü defansta Berezutsky kardeşler ve Ignasevicth oynuyorlar.Gelen ataklarda bu 3 tandem oyuncusu birbirlerine yakın oynuyorlar.Bunun için kanatları boş kalabiliyor CSKA'nın.

Yarın akşam Valleri Gazzeev 3'lü defans kurgusu ile çıkarsa biz kanatları iyi kullanabilecek oyuncularla maça çıkmalıyız.En kötü ikinci yarıda oyuna girecek bir Colin-Kazım silahı bile Rus defansını sıkıntıya düşürebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Berabere kalırsak üzülmem...

Ama kazanıcaz...
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Forvette iki brazilyali Jo-Vagner Love
    onlarin altinda Krasic.

Colin-Kazim bu macin kilit ismi olur eger oynarsa.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ilk 15 Dk'da Kontrollu Rakibi Tartan Bir Fenerbahçe Istiyoruz..
    Ikinci Yarı Zico'nun CSKA'nın Açıklarını Yakalamasını Umuyorum..
    CSKA Kendi Evinde Kazanmak Için Oynuyacak Fenerbahçe'ye Açık Alanlar ve Gol Pozisyonları Dogacak.. Colin-Kazım Richards'ın oynaması Halinde Fenerbahçe Kontra Ataklarda Tehlikeli Olacakdır..
    Fener Için Sonuca Giden Yol Bu Maçda Kontra Ataklar Olacak..

Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri