Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 277 sonuç

Konu: TSL |Trabzonspor-Beşiktaş JK

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

bitti .......... oh beee 2-3

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ohhhh öLdüm öLdüm diriLdim vaLLa.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bıttı..Malesefe Bjk kazandı

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Çok iyi çevirdi maçı Beşiktaş takımı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çok önemLi bir gaLibiyet.TebrikLer beşiktaşım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Oleyyy oleyyy oleyyy oleeyyyy En büyük Beşiktaşşş.

Geçen senenin hesabı alındı.Tarih yazıldı.Helal olsun sizlere.Kartallarım benim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

2-0'dan 2-3 oldu doğru tahmin eden arkadaşların hepsini tebrik ediyorum.

Kadıköy panteri Pancu'dan sonra Trabzon panteri Bobo.

Tebrikler Beşiktaşım...

helal olsun Beşiktaş'a son zamanlarda izlediğim en zevkli maçtı =)

Herkese inat BeşiktaşK

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

İşte inanç bu!
    Beşiktaşımız 2-0 geriye düştüğü, hakemin hatalı kararıyla kalecisinin atıldığı maçtan tüm zorluklara rağmen galip ayrıldı
    Trabzon 2-3 Beşiktaş

Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında Avni Aker Stadı'nda Tabzon ile oynadığımız maçtan 3-2'lik galibiyet ile ayrıldık. Trabzon'un golleri Yattara ve Gökdeniz'den gelirken, Beşiktaşımız'ın sayılarını Burak, Delgado ve Bobo kaydetti. 79. dakikada Rüştü'nün haksız kırmızı kartının ardından kaleye geçen Bobo, kalesini bir Kartal gibi savundu! Bu skorun ardından Beşiktaşımız ligde 20 puana yükseldi ve takibimizi sürdürüyoruz! Şimdi hafta içi çok zorlu bir mücadelemiz var, sıra Liverpool'da!

KALEDE RÜŞTÜ!

Beşiktaş'ta kaleci Hakan'ın yokluğunda Rüştü, 11'de yer aldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, sakatlığı nedeniyle ligin 2. haftasındaki Kasımpaşa maçı sonrası forma giyemeyen oyuncusunu 11'de sahaya sürdü. FC Sheriff maçında sakatlanan Rüştü, ligde 62 gün sonra siyah-beyazlı takım ile sahaya çıktı.

Beşiktaş'da sakatlıkları bulunan Hakan, Serdar Özkan ve İbrahim Akın maç kadrosunda yer almazken Bobo ve Ricardinho maç kadrosuna alındı.

ŞOK BAŞLANGIÇ!

Avni Aker'de Trabzon ile 100. maçımızı 'Sessiz' bir şekilde oynuyorduk. Rakibimizin cezasından dolayı maçta taraftar yoktu. Ama maalesef Trabzon maça sessiz başlamamıştı! Henüz 50 .saniyede Gökdeniz'den yediğimiz golle 1-0 geriye düştük. Daha ''Ne oluyor?'' diyemeden 6. dakikada Yattara'nın ayağından ikinci golü de yedik! Henüz 6. dakikaydı ama 2-0 mağlup durumdaydı Beşiktaşımız! Maça çok hızlı başlayan ev sahibinin sağlı sollu atakları karşısında ne yapacağımızı bilemiyorduk!

ERKEN TOPARLANDIK!

İlk 10 dakikayı şok içinde geçirdikten sonra maça ağırlığımızı koymaya başladık. Rakibimizin üzerine çok adamla gidip gol arıyorduk. Topla oynama oranlarının %63'e %37'yi gösterdiği dakikalarda nihayet çabamız sonuç verdi ve maçın 23. dakikasında Serdar Kurtuluş'un ortasında Burak'ın kafa vuruşu ile golü bulduk ve skor 2-1'e geldi. Artık durmamalıydı Beşiktaşımız! Erken geriye düşmüştük, çabuk toparlamalıydık! Öyle de oldu! Maçın 26. dakikasında Celaleddin, Delgado'yu ceza sahası içinde düşürdü... Kazanılan penaltıyı 'Tangocumuz' gole çevirdi ve tabela 2-2'yi göstermeye başladı. Bu dakikadan sonra iki takımda oyundaki dengeyi bozacak girişimlerde bulunmadı ve ilk yarı 2-2 sona erdi.

VUR KARTALIM!

Son derece yüksek tempoda geçen ilk yarının ardından ikinci yarıya takımlar temposuz başladı. 54. dakikaya doğru tempo yükseldi Trabzonspor da biz de her an gol bulabilirdik. Rakibimiz Gökdeniz ile tehlikeli olmaya çalışırken, biz Delgado'yu ve Nobre'yi kullanmaya çalışıyorduk.

UÇUR BİZİ BOBO!

Maçın 69. dakikası oyunun döndüğü an oldu. Nobre çıkıp Bobo girdi. Girişinden 4 dakika sonra da Tello'nun ortasında üçüncü golümüzü attı ve öne geçtik! İşte Kartal'ım buydu! 2-0 geriye düştüğümüz maçta şimdi 3-2 öndeydik!

BOBO KALEDE!

Attığımız golden 5 dakika sonra kalecimiz Rüştü, hakemin hatalı kararı sonucu kırmızı kart gördü. Oyuncu değişikliği hakkımızı da doldurduğumuz için kaleye bir futbolcumız geçmek zorundaydı. O isim kim olacaktı? Bobo çıktı ortaya... Rüştü'nün formasını giydi, bir Kartal gibi kaleye geçti! Trabzon ataklarına karşı dimdik ayaktaydı! Pozisyonlar kurtarıyor, Trabzon golcülerine izin vermiyordu!

VE ZAFER!

2-0 geriye düştük... Yılmadık! 3-2 öne geçtik, kalecimiz atıldı... Yılmadık! Bobo kaleye geçti... Yılmadık! Bu maçtan galibiyet ile ayrıldık! İşte Kartal'ımın azmi buydu! Biz bu hırs ile bu inanç ile önümüze geleni parçalarız! Bravo Kartal'ım!

Kaynak: Karakartal.com20.10.2007document.write('');

Haber arama >> Anasayfaya dön >>

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

ahh Trabzon 2-0 maç mı verilir.bjk denizliyide böyle yenmişti maçları çevirebliyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Hakeme rağmen kazandık.

Trabzon panteri Bobo .

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BakaLım GaLatasaray karşısında da iLerLeyen yıLLarda kim panter oLacak.Pancu(Fenerbahçe)Bobo(Trabzon)Sırada ki

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İkinci Pancu vakası!

Ne Hakan ne Rüştü! Hafta arasında kaleye kimin geçeceği tartışılırken Beşiktaş kalesi Bobo'nun oldu. Beşiktaş'ın Trabzonspor'la oynadığı karşılaşmanın 80.dakikasında Rüştü ceza sahası dışında topu elle kontrol ettiği gerekçesiyle oyundan atıldı.

Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam Koray, Mehmet Yozgatlı ve Bobo'yla 3 oyuncu değişikliği hakkını kullanmış olmasından dolayı Rüştü'nün yerine Bobo kaleye geçmek zorunda kaldı. Bu olay bir anda bizi 2004-05 sezonuna götürdü. Fenerbahçe maçında Cordoba'nın oyundan atılması sonrası yine oyuncu değişikliği hakkının kullanılmasından dolayı kaleye Beşiktaş'ta Pancu geçmişti. Başarılı kurtarışlarıyla dikkat çeken Pancu penaltıdan kalesinde bir gol görmüş fakat Beşiktaş Fenerbahçe'yi 4-3 yenmişti.

Trabzonspor maçında kaleye geçen Bobo da etkili oldu. Bir yan topu yumruklayan Bobo iki şutu da kurtarmayı başardı. Beşiktaş'ın galibiyet golünü atan Bobo böylece hem atmış hem de kurtarmış oldu.
    (Ligtv.com.tr)

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada hakem hatası varmış yine.Yazık gerçekten..
    So what?
    Saike

Böyle inanç olduktan sonra abi bizde ne panterler çıkar
    Sıradaki : Liverpool

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Rüştü bariz bir şekilde topu göğsüyle çıkardı ama....

AMA'sı var işte.Hakem faktorü....

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu arada hakem hatası varmış yine.Yazık gerçekten..
    Hakemin hatası var tabi . Sadece o pozisyonda değil penaltı kullandığımız pozisyondada sarı ,bilkide kırmızı kart vardı . Daha sonra burak bi pozisyonda defansın arkasında kaçtı , onada ofsayt çaldı , çalmasa bomboştu ileride .

Eğer bu maçı kaybetseydik veya berabere kalsaydık . Yine olay olurdu.

HAKEME RAĞMEN KAZANDIK MUTLUYUM.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Geçen sezon 2 avans 3'te bitiyordu.Bu senenin modası da bu olacak sanırım..
    Kesinlikle bu senenin modasıda bu oldu 2 avans 3'te bitti.

Federasyon işi çığırından çıkardı artık Gidin başımızdan be

2 avans 3de biter.. Tebrikler KaRa KaRtaL ztn kalecisiz galibiyetlere alışığız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Delgado'ya yapılan penaltıda direk kırmızı onu vermez bunu verir..
    Hakeme ragmen Federasyona ragmen 2-0 geriye düşmemize ragmen oyun disiplininden kopmadan kazandık maçı.İşte Beşiktaş bu !!!

Ama eger yenilseydik veya bu hakem hatasıyla puan kaybetseydik bunun altından kım kalkacaktı.Hep bizim başımıza geliyo bunlar nedense...

Lafı uzatmaya gerek yokk !

Trabzon Panteri b0b0

BooOOoOOBooo BoObOOOooOOo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Herşeye Rağmen Kazanmak Güzel....

24. Default

Rustu'nun pozisyonunun haksiz olmadigini iddia eden ilk kisiye surpriz hediyelerimiz var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamamen hakem hatasından kaynaklanan kırmızı karta rağmen yenmeyi bildik.Beşiktaş böyle istekli olduğu sürece kimse durduramaz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

"Bakalım nasıl izah edecekler"

Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam maçtan sonra LİG TV'den Ömer Güvenç'e yaptığı açıklamada Bobo'yu kaleci antrenörünün tercih ettiğini ve onu daha önce antrenmanlarda yeteneğini gördüklerini söyledi. Öte yandan Ertuğrul Sağlam Rüştü'nün topu göğsüyle kontrol ettiğini savunurken "Bakalım bunu nasıl izah edecekler" dedi.

"Rüştü'nün çıkmasından sonra neden Bobo'yu tercih ettiniz?" sorusuna "Antrenmanlardan sonra futbolcular ara sıra kaleye geçiyorlar. Burada da keleci hocamız Bobo'yu tercih etti. O da istekliydi. Onu da tebrik ediyoruz" şeklinde cevap veren Ertuğrul Sağlam "İçeride çok sevindik. Mutluluğu uzun süre yaşamaya hakkımız yok. Çarşamba önemli bir mça çıkacağız. Mutuluğu soyunma odasında yaşadık. Çok enterasan bir maç oldu. Son yıllarda az görülen bir karşılaşma oldu. İlk olarak maça kötü başladık. Sonra toparlandık. İyi pozisyonlar yakaladık. Sonuçta hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Son 15 dakika ilginç oldu. Rüştü'nün göğsünden dönen topa kırmızı kart görmesi çok garipti. Bunu nasıl izah edecekler bilemiyorum. Yan hakem Ankaraspor maçında olduğu gibi yine etkili oldu" açıklamasını yaptı.

2-0 geriye düştükten sonra hiç umudunu kaybetmediğini belirten Sağlam "Aynı filmi Kayseri'de yaşadım. O maçı da 2-0 geri düşmemize karşın 4-2 yenmeyi başarmıştık. Ben alışık olduğum için ümidi kaybetmedik. Futbolcularımı alkışlıyorum" dedi.
    Ertuğrul Sağlam son olarak ise "3 puan dışında beni en çok mutlu eden herkesin görevini tamamen yerine getirmesiydi. Tabii ki oyunun ilk 8 dakikasını çıkarıyorum bunun içinden. Bunun yanında uzun yıllar sonra Trabzon'u kendi evinde yenmemiz güzel" ifadesini kullandı.
    (Ligtv.com.tr)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kalecisiz kazanmak gurur verici.

2-0'dan 2-3'ye çevirmekde sevindirici oldu bizim için Beşiktaş gol atmakta sıkıntı çekiyor diyenlere bu maçta atılan goller cevap oldu.

''Trabzon Panteri Bobo''

Ilk basta Besiktas`i tebrik ediyorum galibiyetinden dolayi.
    Maca Trabzonspor muhtesem basladi,sag kanattan gelen ortaya Gökdeniz vurdu 1-0 oldu,bu golün sokunu daha üzerinden atamayan Bjk Yattara`nin kisisel becerileriyle 2-0 maglup duruma düstü.Dedim Ts farka gidiyor.Ama iste Ziya Dogan faktörü cikti ortaya.Takimi birden cekti geriye,halbuki Bjk cok kötü oynuyor,orta sahada cok top kaybediyordu.Defansi cok kötüydü.Trabzonspor`un bastirmasi gerekiyordu.Inaniyorum ozaman 3 te gelirdi.Ziya Dogan dedi bu kadar gol yeter,biz artik bastirmayacagiz Bjk üstümüze gelsin.Sanki defanslari muhtesem de...
    Besiktas 2 golün sokunu atlattiktan sonra oyunun hakimi olmaya basladi,kanatlardan geldi hep ve nitekim Serdar`in ortasinda elestirilen cocuk Burak güzel bir gol atti.Besiktaslilar umutlandi,Trabzonspor korkak oynamaya devam etti.Besiktas golün ardindan hemen 5 dakika sonra penaltiyi buldu.Kesinlikle dogru karar olmakla beraber sari kart mutlaka olmaliydi !Delgado Tolga`nin da hatasiyla,biraz da sansiyla takimina beraberligi getirdi.Tolga orada cok oynasinca hatasini agir ödedi.Sakatlandi cikti.Yahu sen beklesene,ne göbek atiyon orada? Ters bir harekette ic baglar gitti.Penalti da yavas gelmisti,cok rahat kurtarabilirdi...
    Besiktas mac boyunca cok üstündü.Farki daha da asabilirdi,hakem cok iyiydi derken Rüstü`yü haksiz yere atti.Resmen dedi bu mac tarihe gecsin.Bobo gecti kaleye Bjk bir panter daha cikardi.Aslinda kulübün simgesi panter olsa daha cok yakisir

Bu mac hatalarla gecti,tarihe gecti.Besiktas 2 avans verdi,maci kazandi.
    Ama sunu da gördükki kontarak yapmayi bilen takim Besiktas`i cok zorlar.
    Besiktas`in sol bekinde,stoperlerinde cok sorun var.Hizli oyunculara karsi cok zorlanirlar.Nitekim bugün Gökdeniz ve Yattara Besiktas savunmasina zor anlar yasatti.Ama Ziya Dogan faktörü Trabzonu bitirdi.

Eger Ziya Dogan Trabzonspor`u birazcik seviyorsa yarin gider istifasini verir.Yoksa Trabzonlular karanlik günler görmeye devam edecekler.

Son sözlerimde birseyi hatirlatayim dedim;

Bundan 3 hafta önceye kadar ben Ibrahim Üzülmez`in cok kötü bir oyuncu oldugunu söylemistim.Besiktas icin yararsiz biri demistim,yetersiz demistim.Ozaman forumdaki Besiktaslilar nedense Ibrahim`in avukatligini yapmislardi,son zamanlardaki Ibrahim`i gördükten sonra herhalde yanlislarini anlamis,bana hak vermislerdir

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

biLsemki bu sonucdan sora Ziya Dogan istifa edicek gercekten yeniLdigimizi sevinecem ama yok yok adamda yüz yokkı ! 5 dakkada 2-0 öne gectıgın mactan 3-2 yenık ayrıLıyosun!!

mac 2-2 ıKen Takımın en ıyısını Yattarayı oyundan aLmanın acıkLaması oLabıLırmı her zmn yaptıgın gıbı takımı gerıye cektın ve macın ıcıne ettın

Ayrıca bjkLı arkadasLar bız gecen sene 2-0 dan macı 3-2 yaparken 2.yarı bjkye hukmetmıstık .. tek pozısyonu yoktu bjkIn 4-5 ı kacırmıstık oysa bjk ıkıncı yarı tek pozısyonLa goLu buLdu .. hakemın rustuyu atması %100 yanLıs karar ama trabzon Lehıne calmadıgı dudukler ıcın verdı heraLde o kararı neyse bu macı bjk aLmadı yıne her zamankı gıbı Zıya Dogan macın ıcıne ettı .. Sımdı demeyınkı bahane edıyorum hayır macı 90 dakıka ızledım ne bjk ne ts mac ortadaydı .. Bır teknık dırektor bu kadar yıLdız dusmanı oLabılırmı ? Jefferson ortaLıkta yok takımın 3.kalecısı oLmus 3 senede bır maca cıkan Ahmet Sahın tek pozısyonda goLu yedı bravo .. heLal sana zıya !

30. Default

^^ Hmm.. Gorunuse gore Scala, Daum, Lucescu, Del Bosque, Tigana, Fatih Terim gibi adamlar da sana hak vermiyor Uzulmez konusunda.

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri