maçtan önce ya 1-2 gol olur ya da 2 takımda patlama yapar demiştim.6 dk da 2 tane yedik tarihi fark yeriz heralde dedim sonra baktım 2-2 olmuşİlerde Galatasaray karşısında da kaleye bir forvet sokarız heralde
maçtan önce ya 1-2 gol olur ya da 2 takımda patlama yapar demiştim.6 dk da 2 tane yedik tarihi fark yeriz heralde dedim sonra baktım 2-2 olmuşİlerde Galatasaray karşısında da kaleye bir forvet sokarız heralde
Tebrikler Besiktas.
@shamur1
15 dakika Bobo'ya gol atamadınız bu mudur hükmolmayan haliniz yahu.![]()
ya tebrıkLer bjkLı arkadasLar ama baska macımı ızLedık bız ? kac tane goL pozısyonunuz var ? eger su beyınsız zıya dogan takımı gerıye cekmese farka gıderdık 2-2 den sonrada gol kacıran taraf bızdık ama zıya dogana ragmen daha konuşmak cok yazık gıt artık uLan gıt zıyaaaaaaa :@
Arkadaşım biraz daha üslubuna dikkat edersen seviniriz.
Sabit fikirle alakasi yok. Bu adam 7 senedir banko oynuyor Besiktas'ta. Teknik direktorler, oyuncular, yonetimler degisiyor, Ibrahim hala solbekte oynuyor. Ibrahim gibi bir adama kotu demek futboldan anlamamaktir.
Ha, o saydigin adamlardan cok anliyorum diyorsan o baska mesele, rahat birakalim seni.
Şaka mı yapıyorsun?Ziya Doğan ve gitmek:Komik.Ve bide yandaşı Nuri var.O kadar uğraşsam kulübün borcunu 50 milyon'a çıkartamazdım..
Sonuca fazla üzüldüm diyemem.Ziya alıştırdı bizi bu tip durumlara..
Hakem Rüştü pozisyonu dışında hep aleyhimize çaldı düdükleri.Ne zırvalıyorsunuz ağlıyorsunuz burada..Bahane hazır nasıl olsa..
Ayrıca üstteki arkadaşın üslübundada bi sakınca görmüyorum..
Bide 152005 orda yeni sezonun modasına 4-0'dan 5-4 demiştim.Yöneticiliğinde umarım bu lafı anladığın kadar kötü değildir..
[SIGPIC][/SIGPIC]
amacın saldırı oLdugu ıcın ne dedıgımı bıle anLamıyosun ? ben dedımkı bız gecen senekı macı 2-0 dan 3-2 ye getırırken bjkye hukmettık dedım bjk 2-0 dan sora trabzona hukmettımı ? kac pozısyonu var ? ayrıca rustu o hareketı yapmasa 3-3 olcaktı mac ya neyse tmm basarılar buyuksuz bravo .. ben bjkye bıse demıyorum bu macı buraya getıren zıya dogandır ! senın teknıkdırektorun sakat bobuyu oyuna suruyor bızım zıya aptaLı en ıyı sıLahını Yattarayı dısarı aLıyor mac 2-2 ken
@gahanthegod:Tamam seninle tartismak istemiyorum.Ibrahim Üzülmez yeryüzünün en iyi sol beki,hatta gelmis gecmis en iyisi.Yeterdir insAllah...
Besiktas`i bir kere daha tebrik ederim,ama Trabzonspor biraz akilli oynasaydi bu maci rahat alirdi onu da belirtelim![]()
Arkadaşlar Uslubunuza dikkat edin, Sonuç ne olursa olsun artık olan oldu geri gelecek hiçbirşey yok, Yenen tarafın taraftarlarıda Alay edici küçük düşürücü Mesaj atmazsalar daha iyi olacak. Son uyarıdır bilginize.
Maç hakkında, sakin bir şekilde konuşup tartışabilirsiniz.
ya zıya dogan takımı 2-0 dayken gerı cekmese Umut o goLlerı kacırmasa 3-4 olsaydı suan ertu ıstıfa dıcektınız .. bjk bu macta super oynamadı öle bır hava yaratıyorsunuzkı ?
Yahu bir maçta da ortamı germeyin.Germeyin bizi geriLmeyin.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beyler sinirinize yenik düşmeyin. Hala yenildik ama ezilmedik diyenler var.
Yahu nasıl oluyor bu anlamış değilim. Trabzonspor son 15 dakika haricinde maçın hiçbir bölümünde topla oynamadı oynayamadı.
Hatta ilk yarı topla oynama yüzdeleri %70-30 filandı ikinci yarı son 15 dakikada oranı biraz daha yükseltti tabi trabzon
Ama pozisyon olarak bizim daha net ve fazla pozisyonumuz vardı.
İnan daha kötü.Bide 152005 orda yeni sezonun modasına 4-0'dan 5-4 demiştim.Yöneticiliğinde umarım bu lafı anladığın kadar kötü değildir..
Bu arada kimseye saldırmak gibi bir niyetim yok.
Kazandık mutluyuz Trabzon'a bundan sonra başarılar.
Ziya Dogan istifa etmezse kovulmali,olmadi yönetim hepten birakmali.Yani böyle gitmez bu is.2-0 öndesin bir anda geriye cekiliyorsun ? Yahu takimin zaaflarini iyi degerlendirmissin,takim sokta gitsene üzerine.Sen defansa cekilirsen takimin toparlanmasina izin veriyon demektir.Tolga`nin hele sakatlanmasi tam komedi...
Netice de Trabzonspor kazanabilecegi maci kaybetti.Ziya Doganin taktigiyle macta Besiktas dizginleri gecirdi eline ve tecrübesiyle maci kazanmasini bildi...
YanLıs anlamayın arkadaslar ben ortamı fLn germıyorum öle ucuz seylerın pesınde koşmam .. Kazandınız tebrıkde ederız.. bahaneye sıgınmam ben .. Benım sıtemım zıya dogana su an sızın basınızda olsaydı aynı seylerıde sız yapardınız .. Zaten dedıgım gıbı bılsem yenılınce ıstıfa edıcek yoLlanacak hıc gam yemem ondan dolayı hıc uzuLmuyorm az sora konuşur bahenelerı hazırdır.. der kı seyırcımız yoktu .. derkı bjk kalecısız kaldı son 10 dakka oyun sıstemımız bozuldu .. ama kımse demezkı senın ne ısın var hala orda
10 dk sinirLere hakim oLma moLası.Gidin bir sigara için yada ne biLim cam`a çıkın bağırın.Ama konu 10 dk sonra tekrar açıLınca aynı mesajLar devam etmesin.
Herkesin sabrı bir yere kadar.Lütfen diyorum bakın..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ziya hocanın gerçekten gitmesi lazım artık.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bence trabzonda yönetim kökten değişmeli . Nuri albayrak geldiği günden beri bir yarar sağlamadı trabzonspor'a . Bu bizim başkan içinde geçerli aslında.
İbrahim Üzülmez Futbolcu Falan degil.Tüm Beşiktaşlı kardeşlerim abilerim olaya objektif bakalım.İbrahim ya tac yaptırır yada faul.Başka bişey yaptıgı yok bu adamın.Ertugrul Saglam bunu oynatmaz ama Emektar sonucta birşeylere göz yumuyolar.Bu sene son senesidir zaten...
Iyi ama Rustu orada futbol kurallari icinde bir mudahale yapti. Senin dedigin mantiktan yola cikarsak ilk yarida Tolga Serdar'in sutuna ucmasaydi 3-4 olurdu, Bobo son Umut'un kafa vurusunu kurtarmasa 4-4 olurdu Ahmet Sahin Tello'nun sebest vurusunu cikartmasa 4-5 olurdu vs... Kalecilerin gorevi kurallar dahilinde topun kaleye girmesini engellemek degil mi? Herhalde Rustu'nun topa eliyle dokundugunu soylemiyorsun...
Helal olsun arkadasim,olaya objektif yönden baktigin icin.
Gercekler ortada,objektif olanlar kabulleniyor.Biz de kendi takimimizin futbolcusunu cok elestiriyoruz,bazi futbolcularin bu takimda gereksiz oldugunu söylüyoruz.Yeri geldiginde sizin de bunlari söylemeniz gerektigini belirtiyorum,iste ozaman gereksiz tartismalar cikiyor,ben de hay elim kiralaydi da onu yazmasaydim diyorum
Neyse konuya dönelim...
Celaleddin`in tekmesini,hatta ucan tekmesine nasil kart vermedi aklim almiyor.Görmeseydi penaltiyi calmazdi,ama gördü,ve en azindan sari karti es gecti.Ha bir de Rüstü`nün komedilik durumu var.
Ziya Doganin cok gereksiz takintilari var bir de;Celaleddin,Hüseyin gibi.Ha bir de o akilalmaz taktigi.Bu taktigi ancak kücük takimlarda deneyebilir,sen 4.büyük kulübün basindasin,2-0 öndesin,ne akla hizmet takimi birden geriye cekersin ? Istafa mektubunu vermeli kanimca...
Ceyhun cok kötü oynadi,Trabzonsporun en önemli oyuncularindan birisinin böylesine önemli macta böylesine kötü oynamamasi gerekiyor.Cok gereksiz top kayiplari yapti,cok pas hatasi yapti,gereksiz calimlar atti.Berbatti resmen !
Mehmet Sedef bir ara Tigana döneminde oynuyordu,sonradan Paf takima gönderildi.Ertugrul Hoca da onu hic oynatmiyor nedense.
Bence Ibonun verdigi katkinin kat ve kat daha fazlasini verir Besiktas`a.Mehmet Sedef cok yetenekli bir futbolcu.Hem sol bekte,hem sol kanatta oynayabiliyor Tello gibi.Ikisi cok iyi anlasirlar...
Bobo güzel kaleci2-0'dan 3-2 maç mı verilir yahu ? Hem kendi sahanda hemde adamlar 10 Dk kalecisiz ve 10 kişi oynadı.Trabzon bu 4 avantajıda değerlendiremiyorsa böyle gitmez..Tebrikler Beşiktaş'a.
Kim ne derse desin, ben seviyorum DELİNHO'yu![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"