Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 277 sonuç

Konu: TSL |Trabzonspor-Beşiktaş JK

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

maçtan önce ya 1-2 gol olur ya da 2 takımda patlama yapar demiştim.6 dk da 2 tane yedik tarihi fark yeriz heralde dedim sonra baktım 2-2 olmuşİlerde Galatasaray karşısında da kaleye bir forvet sokarız heralde

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Tebrikler Besiktas.

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    ^^ Hmm.. Gorunuse gore Scala, Daum, Lucescu, Del Bosque, Tigana, Fatih Terim gibi adamlar da sana hak vermiyor Uzulmez konusunda.
    Amacim tartismak degil.Zaten fikirleri sabit kisilerle tartismak anlamsiz olur.Sen Iboyu begenmene devam et.Eminim ben bu maci yenilseydiniz fikirlerin cok farkli olurdu...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

@shamur1

15 dakika Bobo'ya gol atamadınız bu mudur hükmolmayan haliniz yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

ya tebrıkLer bjkLı arkadasLar ama baska macımı ızLedık bız ? kac tane goL pozısyonunuz var ? eger su beyınsız zıya dogan takımı gerıye cekmese farka gıderdık 2-2 den sonrada gol kacıran taraf bızdık ama zıya dogana ragmen daha konuşmak cok yazık gıt artık uLan gıt zıyaaaaaaa :@

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Arkadaşım biraz daha üslubuna dikkat edersen seviniriz.

7. Default

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Amacim tartismak degil.Zaten fikirleri sabit kisilerle tartismak anlamsiz olur.Sen Iboyu begenmene devam et.Eminim ben bu maci yenilseydiniz fikirlerin cok farkli olurdu...
    Sabit fikirle alakasi yok. Bu adam 7 senedir banko oynuyor Besiktas'ta. Teknik direktorler, oyuncular, yonetimler degisiyor, Ibrahim hala solbekte oynuyor. Ibrahim gibi bir adama kotu demek futboldan anlamamaktir.

Ha, o saydigin adamlardan cok anliyorum diyorsan o baska mesele, rahat birakalim seni.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    biLsemki bu sonucdan sora Ziya Dogan istifa edicek gercekten yeniLdigimizi sevinecem ama yok yok adamda yüz yokkı ! 5 dakkada 2-0 öne gectıgın mactan 3-2 yenık ayrıLıyosun!!

mac 2-2 ıKen Takımın en ıyısını Yattarayı oyundan aLmanın acıkLaması oLabıLırmı her zmn yaptıgın gıbı takımı gerıye cektın ve macın ıcıne ettın

Ayrıca bjkLı arkadasLar bız gecen sene 2-0 dan macı 3-2 yaparken 2.yarı bjkye hukmetmıstık .. tek pozısyonu yoktu bjkIn 4-5 ı kacırmıstık oysa bjk ıkıncı yarı tek pozısyonLa goLu buLdu .. hakemın rustuyu atması %100 yanLıs karar ama trabzon Lehıne calmadıgı dudukler ıcın verdı heraLde o kararı neyse bu macı bjk aLmadı yıne her zamankı gıbı Zıya Dogan macın ıcıne ettı .. Sımdı demeyınkı bahane edıyorum hayır macı 90 dakıka ızledım ne bjk ne ts mac ortadaydı .. Bır teknık dırektor bu kadar yıLdız dusmanı oLabılırmı ? Jefferson ortaLıkta yok takımın 3.kalecısı oLmus 3 senede bır maca cıkan Ahmet Sahın tek pozısyonda goLu yedı bravo .. heLal sana zıya !

Şaka mı yapıyorsun?Ziya Doğan ve gitmek:Komik.Ve bide yandaşı Nuri var.O kadar uğraşsam kulübün borcunu 50 milyon'a çıkartamazdım..

Sonuca fazla üzüldüm diyemem.Ziya alıştırdı bizi bu tip durumlara..

Hakem Rüştü pozisyonu dışında hep aleyhimize çaldı düdükleri.Ne zırvalıyorsunuz ağlıyorsunuz burada..Bahane hazır nasıl olsa..

Ayrıca üstteki arkadaşın üslübundada bi sakınca görmüyorum..

Bide 152005 orda yeni sezonun modasına 4-0'dan 5-4 demiştim.Yöneticiliğinde umarım bu lafı anladığın kadar kötü değildir..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    @shamur1

15 dakika Bobo'ya gol atamadınız bu mudur hükmolmayan haliniz yahu.
    amacın saldırı oLdugu ıcın ne dedıgımı bıle anLamıyosun ? ben dedımkı bız gecen senekı macı 2-0 dan 3-2 ye getırırken bjkye hukmettık dedım bjk 2-0 dan sora trabzona hukmettımı ? kac pozısyonu var ? ayrıca rustu o hareketı yapmasa 3-3 olcaktı mac ya neyse tmm basarılar buyuksuz bravo .. ben bjkye bıse demıyorum bu macı buraya getıren zıya dogandır ! senın teknıkdırektorun sakat bobuyu oyuna suruyor bızım zıya aptaLı en ıyı sıLahını Yattarayı dısarı aLıyor mac 2-2 ken

@gahanthegod:Tamam seninle tartismak istemiyorum.Ibrahim Üzülmez yeryüzünün en iyi sol beki,hatta gelmis gecmis en iyisi.Yeterdir insAllah...

Besiktas`i bir kere daha tebrik ederim,ama Trabzonspor biraz akilli oynasaydi bu maci rahat alirdi onu da belirtelim

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Arkadaşlar Uslubunuza dikkat edin, Sonuç ne olursa olsun artık olan oldu geri gelecek hiçbirşey yok, Yenen tarafın taraftarlarıda Alay edici küçük düşürücü Mesaj atmazsalar daha iyi olacak. Son uyarıdır bilginize.

Maç hakkında, sakin bir şekilde konuşup tartışabilirsiniz.

12. Default

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    @gahanthegod:Tamam seninle tartismak istemiyorum.Ibrahim Üzülmez yeryüzünün en iyi sol beki,hatta gelmis gecmis en iyisi.Yeterdir insAllah...
    Evet bence de yeter bu kadar konuyu farkli yonlere tasimaya calistigin. Ben ne diyorum sen ne diyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

ya zıya dogan takımı 2-0 dayken gerı cekmese Umut o goLlerı kacırmasa 3-4 olsaydı suan ertu ıstıfa dıcektınız .. bjk bu macta super oynamadı öle bır hava yaratıyorsunuzkı ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yahu bir maçta da ortamı germeyin.Germeyin bizi geriLmeyin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

ya zıya dogan takımı 2-0 dayken gerı cekmese Umut o goLlerı kacırmasa 3-4 olsaydı suan ertu ıstıfa dıcektınız .. bjk bu macta super oynamadı öle bır hava yaratıyorsunuzkı ?

Geçen seneki 3-2'lik maçları da şansa kazandığımızı söyleyenlerden nasıl bir hava yaratmalarını bekliyorsun ki..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Beyler sinirinize yenik düşmeyin. Hala yenildik ama ezilmedik diyenler var.

Yahu nasıl oluyor bu anlamış değilim. Trabzonspor son 15 dakika haricinde maçın hiçbir bölümünde topla oynamadı oynayamadı.

Hatta ilk yarı topla oynama yüzdeleri %70-30 filandı ikinci yarı son 15 dakikada oranı biraz daha yükseltti tabi trabzon

Ama pozisyon olarak bizim daha net ve fazla pozisyonumuz vardı.

Ya tamam kızgınsın yenildiniz.Sevineceğiz tabi öyle bir hava yaratmıyoruz,kazandık bitti maç sahada kaldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bide 152005 orda yeni sezonun modasına 4-0'dan 5-4 demiştim.Yöneticiliğinde umarım bu lafı anladığın kadar kötü değildir..
    İnan daha kötü.

Bu arada kimseye saldırmak gibi bir niyetim yok.

Kazandık mutluyuz Trabzon'a bundan sonra başarılar.

Ziya Dogan istifa etmezse kovulmali,olmadi yönetim hepten birakmali.Yani böyle gitmez bu is.2-0 öndesin bir anda geriye cekiliyorsun ? Yahu takimin zaaflarini iyi degerlendirmissin,takim sokta gitsene üzerine.Sen defansa cekilirsen takimin toparlanmasina izin veriyon demektir.Tolga`nin hele sakatlanmasi tam komedi...

Netice de Trabzonspor kazanabilecegi maci kaybetti.Ziya Doganin taktigiyle macta Besiktas dizginleri gecirdi eline ve tecrübesiyle maci kazanmasini bildi...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

YanLıs anlamayın arkadaslar ben ortamı fLn germıyorum öle ucuz seylerın pesınde koşmam .. Kazandınız tebrıkde ederız.. bahaneye sıgınmam ben .. Benım sıtemım zıya dogana su an sızın basınızda olsaydı aynı seylerıde sız yapardınız .. Zaten dedıgım gıbı bılsem yenılınce ıstıfa edıcek yoLlanacak hıc gam yemem ondan dolayı hıc uzuLmuyorm az sora konuşur bahenelerı hazırdır.. der kı seyırcımız yoktu .. derkı bjk kalecısız kaldı son 10 dakka oyun sıstemımız bozuldu .. ama kımse demezkı senın ne ısın var hala orda

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

10 dk sinirLere hakim oLma moLası.Gidin bir sigara için yada ne biLim cam`a çıkın bağırın.Ama konu 10 dk sonra tekrar açıLınca aynı mesajLar devam etmesin.

Herkesin sabrı bir yere kadar.Lütfen diyorum bakın..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ziya hocanın gerçekten gitmesi lazım artık.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bence trabzonda yönetim kökten değişmeli . Nuri albayrak geldiği günden beri bir yarar sağlamadı trabzonspor'a . Bu bizim başkan içinde geçerli aslında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İbrahim Üzülmez Futbolcu Falan degil.Tüm Beşiktaşlı kardeşlerim abilerim olaya objektif bakalım.İbrahim ya tac yaptırır yada faul.Başka bişey yaptıgı yok bu adamın.Ertugrul Saglam bunu oynatmaz ama Emektar sonucta birşeylere göz yumuyolar.Bu sene son senesidir zaten...

ayrıca rustu o hareketı yapmasa 3-3 olcaktı mac ya neyse tmm basarılar buyuksuz bravo ..
    Iyi ama Rustu orada futbol kurallari icinde bir mudahale yapti. Senin dedigin mantiktan yola cikarsak ilk yarida Tolga Serdar'in sutuna ucmasaydi 3-4 olurdu, Bobo son Umut'un kafa vurusunu kurtarmasa 4-4 olurdu Ahmet Sahin Tello'nun sebest vurusunu cikartmasa 4-5 olurdu vs... Kalecilerin gorevi kurallar dahilinde topun kaleye girmesini engellemek degil mi? Herhalde Rustu'nun topa eliyle dokundugunu soylemiyorsun...

Quote Originally Posted by welet View Post
    İbrahim Üzülmez Futbolcu Falan degil.Tüm Beşiktaşlı kardeşlerim abilerim olaya objektif bakalım.İbrahim ya tac yaptırır yada faul.Başka bişey yaptıgı yok bu adamın.Ertugrul Saglam bunu oynatmaz ama Emektar sonucta birşeylere göz yumuyolar.Bu sene son senesidir zaten...

Helal olsun arkadasim,olaya objektif yönden baktigin icin.
    Gercekler ortada,objektif olanlar kabulleniyor.Biz de kendi takimimizin futbolcusunu cok elestiriyoruz,bazi futbolcularin bu takimda gereksiz oldugunu söylüyoruz.Yeri geldiginde sizin de bunlari söylemeniz gerektigini belirtiyorum,iste ozaman gereksiz tartismalar cikiyor,ben de hay elim kiralaydi da onu yazmasaydim diyorum

Neyse konuya dönelim...

Celaleddin`in tekmesini,hatta ucan tekmesine nasil kart vermedi aklim almiyor.Görmeseydi penaltiyi calmazdi,ama gördü,ve en azindan sari karti es gecti.Ha bir de Rüstü`nün komedilik durumu var.

Ziya Doganin cok gereksiz takintilari var bir de;Celaleddin,Hüseyin gibi.Ha bir de o akilalmaz taktigi.Bu taktigi ancak kücük takimlarda deneyebilir,sen 4.büyük kulübün basindasin,2-0 öndesin,ne akla hizmet takimi birden geriye cekersin ? Istafa mektubunu vermeli kanimca...

Ceyhun cok kötü oynadi,Trabzonsporun en önemli oyuncularindan birisinin böylesine önemli macta böylesine kötü oynamamasi gerekiyor.Cok gereksiz top kayiplari yapti,cok pas hatasi yapti,gereksiz calimlar atti.Berbatti resmen !

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by welet View Post
    Evet bu gün yediğimiz iki golde onun kanadından geldi . İkinci golde büyük hatası vardı. Ama onun yerine oynayabilecek bi Mehmet sedef var onuda hiç kadroya almıyo ertuğrul. Paf takımla antrenmanlara çıkıyo.Yavaş yavaş hazırlaması lazım.

Mehmet Sedef bir ara Tigana döneminde oynuyordu,sonradan Paf takima gönderildi.Ertugrul Hoca da onu hic oynatmiyor nedense.
    Bence Ibonun verdigi katkinin kat ve kat daha fazlasini verir Besiktas`a.Mehmet Sedef cok yetenekli bir futbolcu.Hem sol bekte,hem sol kanatta oynayabiliyor Tello gibi.Ikisi cok iyi anlasirlar...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bobo güzel kaleci 2-0'dan 3-2 maç mı verilir yahu ? Hem kendi sahanda hemde adamlar 10 Dk kalecisiz ve 10 kişi oynadı.Trabzon bu 4 avantajıda değerlendiremiyorsa böyle gitmez..Tebrikler Beşiktaş'a.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kim ne derse desin, ben seviyorum DELİNHO'yu

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri