Çok zor bir maç ama geçen sene oynadığımız Bordeaux ta yok karşımızda kesinlikle daha kötü bir takım olacak..
Bordeaux kazancak gibi geliyor ama İnşAllah Galatasaray'ımız beni yanıltır.Geçen senenin de intikamını almış olur.
Görülmemiz gereken bir hesap var.Kazanıcaz.!
Bu maçın kilit noktası kallinin sürecegi ilk onbir
Savasn bir kadro ile cıkmassa hüzünle döneriz..
Hakan yerine nonda oynaması lazım..Nonda ayagında top saklıyor top kapıyor ortasahaya geliyor..O yüzden takıma savunmaya yardım edecek adamların oynaması lazım..
Keske ayhan olsaydı
Nonda fransızları iyi tanır...İnsallah kalli teknik hata yapmaz..
LİNCOLN sakatlandı.........Ankara macında ayagına darbe geldi..Hürriyet ve adam kocak adama sürekli vurdularYani sıkı markaj altında kaldı...Bazı spor yazarlarıda lincoln birsey yapmıyor diyorlar adamı 2 kişi markaj ederse o neyapsın üstelik ayagına bilerek marke ediyorlar........
Bordeaux eski günlerine geri dönüyor, gs ise ligdeki morali ile çıkacak sahaya. Ancak lig maçları kadar kolay olmayacak. Bordeaux çok güçlü. Gollü bi maç olacak gibi, umarım goller karşılıklı olur![]()
Bordeaux defansı bizim defansdan kötü bunudabelirtim...Çok agırlar bizden en azından servet agır![]()
Servet-Song ikilisi iyi anlaşmaya başladılar. Galatsaray' ın kendi futbolunu oynayarak bu maçtan gol dahi yemeden çıkabileceğini düşünüyorum.
Re Re Re Ra Ra Ra Galatasaray Galatasaray Galatasaray Cimbombom
Zor maç olur..
Ama Galatasarayımız bu maçı kazanmasını bilir..Umarım Kalli köklü değişiklikler yapmaz...
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
1 puan alsa yeter Gsye
3 ihtimalli bir maç gibi gözüküyor.
Galatasaray'ın kazanmasını isterim.
So what?
Saike
Deplasmandaki maclari Show Tv ya da Atv verecek diye biliyordum ?
Maca gelirsek,Kalli insAllah yine yanlis kadro sürmez.Hakan`in oynamamasi gerekiyor,hatta gerekiyorsa Nonda oldugu zamanlarda hep yedekte beklesin.Kalli`nin takintili bir adam,bunlardan vazgecmesi gerekiyor.
Lincoln`ün oynayamayacak olmasi kötü ama onun yerine Arda Turan oynar,orada Lincoln kadar verimli olur ki bunu Bjk macinda görmüstük.
Sol tarafta Hakan Balta- Volkan ikilisi oynar,bu da cok güzel olur.
Böyle bir kadro ile cikarsak,ben yenecegimizi düsünüyorum.-----------Orkun-----------
Ugur--Song---Servet---Hakan Balta
Baris-------Linderoth--------Volkan
-----------Arda Turan------------
------Nonda-----------Ümit Karan-------
Hakan Balta UEFA Kadrosunda yok
Berabere ya da Galatasaray alır.
Her seferinde unutuyorum yav
Bu macta Ayhan olsaydi cok iyi olurdu,ama malesef yok...
Ozaman sola Hasan gececek mecburen...
Nonda'yı nasıl oynatmıyor Kalli anlamakta zorluk çekiyorum.
So what?
Saike
Bordeaux defansi o kadar süperki Finlandiyada 2 tane cok basit gol yediler. adamlar ayi gibi, ama cok yavas...
Fransız takımlarına şansımız pek tutmuyor.Bordeaux Galatasaray'dan iyi bi takım değil.Kalli takımı akıllıca oynatırsa GS iyi bi sonuçla ayrılır Fransa'dan.Ama Lincoln'süz çok zor olacak..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Maç ya berabere biter ya Galatasaray alır ama Galatasaray'ın alma şansı yüksek.1 puan bile grubun zorlu rakibi deplasmanından almak güzel![]()
1 Puan çok iyi olur ama kaybetcez gibime geliyor.
Galatasaray kaybetmeyecektir..eger kaybetmezse ki bence öyle olacak gruptanda lider çıkar..
Ayhan olsaydı daha içim rahat bir yorum yapacaktım ancak yok temkinliyim çok Lincoln'de yok ama ne şartta olursa olsun Nonda oynamalı ...
Lincoln ile ilgili kesin bir sonuç yok ortada daha yarın saat sabahın erken saatlerinde tesislerde olacağım size izlenimlerimi aktarırım ve şunuda unutmayalım Beşiktaş maçında da Lincoln yoktu Arda onun yerinde oynayabilecek kapasitede G.Sarayımızın en az 1 puan ile döneceğini düşünüyorum galip de gelebiliriz hocamızın yapması gereken tek şey SHABANİ NONDA yı ilk on bire almasıdır...
Galatasaray yener.
(/s)
Düzgün bir kadro,iyi bir motivasyon,gurbetcilerimizin her zamanki gibi müthis destegi ile formsuz Bordeaux`u neden yenemeyelim ?![]()
Lincoln ve Hakan yok kesinleşti...
Arkadaslar şimdiden söylim;
Maçta çok pozsiyon verecez çünkü defansif yönleri iyi olan oyuncularımız hep sakat..
Ayhan,hakan balta,sabri,Hatta Hakan sükür...
Bu maça kalli mecburen ofansif kadro cıkıcak...Arda lincoln yerinde solda hasan forvette nonda..Ortasahamız cok savasan bir takım olmuyor..Ofansif gücümüz cok iyi oluyor..Nondanın sık sık defansa gelip top alması sevinidirici bence..
Arkadaslar kalliden bir sürpriz bekliyorum ne olabilir bu sürpriz hemen söylim..
Maça bence kalli klasik 4-4-2 cıkıcak solda arda sagda barış ortsadada linderoth ve mehmet topal olabilir böyle bir sürpriz bekliyorum..zaten böylede cıkmak zorundayız..Çünkü baya sakatımız var.......Defansif sorunları anca bu taktikle giderebiliriz....Bari okan olsa idi
Bordeaux defansı agır diye 1 aydan beri söylüyorum..Ara toplarına kosamıyorlar
İki takımda bu maça ckıs macı olarak bakıyor...
Hakan ve Lincoln yok!
Galatasaray, UEFA Kupası'nda Fransa'nın Bordeaux takımıyla deplasmanda yapacağı grup maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürürken, sakatlıkları bulunan Hakan Şükür ve Lincoln'un bu karşılaşmada oynayamayacağı açıklandı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, oyuncularına tesislerde 1 saate yakın bir süre Bordeaux maçı görüntülerini izlettirdi. Feldkamp, Bordeaux'un son karşılaşmasını izleyen yardımcı antrenör Burak Dilmen ile birlikte sarı-kırmızılı oyunculara Fransız takımıyla ilgili gerekli bilgileri verdi.
Antrenmanda sarı-kırmızılar, tek pas ve top kapma saklama çalışmalarının ardından yarım sahada çift kale maç yaparak idmanı tamamladı. Sakatlıkları bulunan Sabri takımdan ayrı topla çalışırken, Ayhan ise kondisyoner eşliğinde idman yaptı.
Antrenmana sakat futbolcular Hakan Şükür, Lincoln ve Okan katılmadı.
Galatasaray, yarın sabah özel bir uçakla Fransa'ya gidecek.
-HAKAN ŞÜKÜR VE LINCOLN YOK-
Antrenman sonrasında sakat futbolcuların durumuyla ilgili basın mensuplarına bilgi veren kulüp doktoru Mehmet Kurtoğlu, Hakan Şükür ve Lincoln'un Bordeaux karşılaşmasında forma giyecek durumda olmadıklarını söyledi.
Kurtoğlu şuan için 5 sakat futbolcularının olduğunu belirterek, ''Okan ve Ayhan başarılı ameliyatlar geçirdi. Bu iki oyuncu da çalışmalara başladı. 15 güne kadar bu oyuncular takımla çalışabilecek duruma gelecekler diye düşünüyoruz. Sabri ise hızla toparlandı ve antrenmanlara çıkıyor. Kondisyon olarak hazır hale geldiği zaman takıma dahil olacak'' dedi.
Ankaraspor maçında sakatlanan Lincoln'un uyluğuna aldığı darbe nedeniyle adalesinde ciddi ezilme, kanama ve ödemin oluştuğunu ifade eden Kurtoğlu, ''Hızla tedaviye aldık. 10 gün bizimle kalacak gibi. Teknik direktörümüz daha iyi değerlendirir ama Bordeaux kadrosunda olamayacak. Hakan Şükür'ün de eskiden beri belinde problemi vardı. Son maçta bu iyice zorladı. Tedavisine başladık o da Bordeaux kadrosunda olmayacak. Hakan'ı bir hafta 10 gün içinde kazanmaya çalışacağız'' diye konuştu.
Kaynak : www.futbolx.org