Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 104 sonuç

Konu: FM08 Maç motoru

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Captain Efe View Post
    Football Manager maç motorunun temel ozelliklerine dokunulmadan sadece birkaç geliştirme sunuldu diye biliorum mesela bundan sonra oyuncu degişikliği yada taktiksel degişiklik yapmak istedigimzde maçın durması gibi abuk bi sorun ortadan kalktı maç oynanırken istedigmiz degiskliği yapabilicez yoksa maç motorunun 3d olması gibi bi olay yok! Fm nin fm olmasını saglayan kriterler vardır klaksikleşmiş şeyler...Sports Interactive da bu konuda bizim gibi düsünüodur herhalde...
    madem öyle neden yayınlanan 2008 görüntülerinde hiç gazoz kapaklarımız görünmüyor Bence 3d ye geçip süpriz yapacaklar

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

bence de değişmeli ve sadece rakamlara değil izleyerek de bazı şeylere karar verebilmeliyiz.

Default Fm 2008 maç motoru..3D bekleyenler için üzücü bir haber.

Evet arkadaşlar forumda bu konuyla ilgili birçok şey yazıldı mesela swganın maçlarla ilgili hiç bir göruntu vermemesi gibi ancak uluslararası sitelerde bununla ilgili araştırma yaparken maç motorunda(üzülerek söylüyorum) hiç bir fark yok!
    Yani birkaç senedir oldugu gibi ufak bir topun peşinden koşan ve onlardan biraz daha buyuk futbolcularımızı izleyerek maçın tadına varmaya çalışacagız...
    Burda link vermek yasakmı degilmi bilmedigim için size kaynagı soyleyemiyorum yoneticiler bana geri donerlerse en azında o ekran goruntulerini yöneticilerin bulmasını saglayabilirim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ekran görüntüsü vermenin bi sakıncası yokki
    ama fm 2008 oyununun indir linkini veremezsin mesela

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Hmm benim gibi 3-d karsitlari icin guzel bi haber olmakla birlikte mac motorunda gozume carpan hemen hemen hicbir degisikligin olmamasi da haberin uzucu yani..

simdi sevinsemmi uzulsemmi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

valla benim 3D gibi bi beklentim yoktu bu senede..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ohh çok sevindim buna.Çok korkmuştum.İyi ki acele etmediler maç motoru konusunda.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=45951 Resimlere buradan bakabilirsiniz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003

Mac motorunu oynamadan degisiklik olmadigini sadece bir-iki adet resimden karar vermeniz oldukca sasirtici. Mac motorunda buyuk degisiklikler yok ancak goruntusel anlamda olmasa da oyuncu hareketleri acisindan bir cok ilerleme oldugunu soylemek mumkun.

Tahminim, demo bir kac hafta icinde cikar ve deneme sansi bulursunuz.

Kendimizi kandırmaya gerek yok goruntuler ortada işte..Hem niye bukadar 3D diye tutturuyorsun perpetua? 3D konusunda bildigin bişeyler varda bizden mi saklıyorsun? Ayrıca 2D maç motorunda ne gibi bir degişiklik olabilirki ?
    Sonuçta Yapay Zekanın en ileri duzeyi fm 2007 de kullanılmıştır.Daha fazlası beklenemez yani..

Fm 08 in demosu zatn 30 Eylül de çıkıcak biraz sabır

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

3d'ye geçilmesi bana göre önemli değil o kadar.Oyuncu özelliklerini,görselliği ve oynanabilirliği yükseltseler yetiyor.Dediğim gibi beğenmeyenler TCM oynayabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    -

Ben daha önce gördüm bu resimleri hayal kırıklığına uğradım.

Ömer abi doğru söylemiştir bu arada.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

benim anlamadığım oyuncuları niye yusyuvarlak yapıyorlar elips biçiminde ve biraz daha küçük çapta oyuncular olsa daha güzel görünüme sahip olacak

maç motoru gene aynı şekil gelmiş.İnsan biraz yenillik yapar yau.
    yenilik demek sadece yeni sikin şekliyle satmak demek olmadığını birileri yapımcılara anlatsın pls.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Ben maç motorunu çok sevdim çok gerçekçi olmuş valla.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

benim için maç motorunun önemi yok...takımım gol atsında gerisi hikaye...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maç motoru çok hoşuma gitti daha gerçekçi olmuş sanki...

Nesil
    2007
    Yer
    Küçükçekmece

Bence maçtan önce millimarş söylenmeli takımların şeref tribünü önüne dizilip bu abartı gibi olsada maçtan önce top ve saha seçimi yapılmalı ev sahibi takımın sıraya geçip konuk ekibin sırayla elini sıkmasıda yapılabilirdi maçtan önce ısınma görüntüleride eklenebilirdi

cm görsel olarak güzel ama gercekci değil bence fm de artık boncuk oyunculardan kurtulmalı değiişiklik şart

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Maç motorunda dün Ömer abi bana presin eksik olduğunu söyledi. Hakikaten dikkat edince bunun ortaya çıktığını gördüm. Bence önemli bir eksiklik. Pozisyonların çoğunda rakip takım geriye kaçıyor ve topa basmıyor. Ayrıca duran toplarda savunma bariz şekilde geri plana itilmiş.

oyuncuların pres yapmamasıysa bu dediğin evet haklısın.. rakip topla gelirken oyuncularım rakibe eskortluk dışında bişey yapmıyor.

sonra bi fedai alllahtan ayağını mayağını koyuyo da alıyoruz topu..

bunca yıldır oynarım ilk defa adamlar kaleme babasının bahçesinde gezer gibi gelir oldu.. taktikte de sorun yok. hep oynadığım sorunsuz ilan ettiğim taktiğim..

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

hakikatende closing down en sağda olmasına rağmen benim ceza alanı etrafına yanaşınca defans oyuncuları eskort olarak geziyolar rakiple...

ama özellikle hücum hattında gözle görülür değişiklikler var atılan goller artık eskisi kadar basit olmuyor kaleci ilerideyken üstünden atılan goller sol çaprazdan sağ doksana atılan goller yerden kalecinin ayak dibinden atılan goller müthiş olmuş...

birde forvetler önceden ceza Alanı içine girince sanki vahiy gelmiş gibi her topu kaleye vururlardı ama 08 de kaleciyi çalımlayıp ortaya top çeviren oyuncu görünce baya sevindim...

ancak presle beraber kötü olan bi durum daha var o da yan topların 4/3 ü faulle sonuçlanıyor...kaç tane golüm iptal oldu bu yüzden...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

fm8 maç motorunu pek beğenmedim her maçta en az1 gol iptal oluyor

Evet sanırım son maç motorundaki hatalarıda gördükten sonra herkez maç motorunun değiştirilmesi fikrine daha bir sıcak bakıyordur artık.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Görüntülere çok kafanızı takmayın FM'nin motoru herşeyi bir hesap üstüne götürüyor. Taktik-oyuncu özellikleri-hava şartları vs gibi etkiler hesaba katıp ortaya bir sonuç koyuyor. Sonuç doğru ama görüntü 2d olduğu için kısıtlı olduğu.

Öyle closing Down often yaptın diye her topu kapacaksın diye bir şey yok. Adamın yanında eskortluk etmekte bir nevi basmak, pres uygulamak değil midir? Ha topu kapamazsın, kaparsın o ayrı.

Ya da ne yaparsam yapayım arkaya adam kaçıyor şikayetlerimiz. (ben kıl olurum ) E yani adam kaçmalı ki gol olsun yoksa nasıl gol olacak? Oyun 2d olduğu için mecburen benzer görüntüleri gösteriyor bir düşünün arada kaç metre var rakibin hızı ne benim adamın hızı ne? Defans oyuncumun konsantrasyonu değeri kaç, rakip forvetin of the ball, anticipation gibi özellikleri ne?

Ben defansı deep yaptım, closing down often hala gol yiyorum demekle olmaz yani

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Görüntülere çok kafanızı takmayın FM'nin motoru herşeyi bir hesap üstüne götürüyor. Taktik-oyuncu özellikleri-hava şartları vs gibi etkiler hesaba katıp ortaya bir sonuç koyuyor. Sonuç doğru ama görüntü 2d olduğu için kısıtlı olduğu.

Öyle closing Down often yaptın diye her topu kapacaksın diye bir şey yok. Adamın yanında eskortluk etmekte bir nevi basmak, pres uygulamak değil midir? Ha topu kapamazsın, kaparsın o ayrı.

Ya da ne yaparsam yapayım arkaya adam kaçıyor şikayetlerimiz. (ben kıl olurum ) E yani adam kaçmalı ki gol olsun yoksa nasıl gol olacak? Oyun 2d olduğu için mecburen benzer görüntüleri gösteriyor bir düşünün arada kaç metre var rakibin hızı ne benim adamın hızı ne? Defans oyuncumun konsantrasyonu değeri kaç, rakip forvetin of the ball, anticipation gibi özellikleri ne?

Ben defansı deep yaptım, closing down often hala gol yiyorum demekle olmaz yani

Zaten defansı deep yaparsanız closing down yapmanızın bir mantığı olmaz, orta saha ile defans arasında boşluk artacağından closing down başarısız sonuçlanır.

Evet, son derece ciddi bir problem var closing down hususunda. Oyuncular alan daraltma yapmıyor sahada, yanlarından geçen bakıyorlar veya duruyorlar sadece. SI bunu düzeltmek için bir yama çıkarmayı planlıyor duyduğuma göre.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

closing down hariç gozume bi sorun gozukmedi full mac izlerken oyunculara ne talimat verdiysem aynen uyguladılar

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehirspor

Quote Originally Posted by wwhirlwind View Post
    closing down hariç gozume bi sorun gozukmedi full mac izlerken oyunculara ne talimat verdiysem aynen uyguladılar
    Full maçı nasıl sabredipte izledin Helal Olsun sana

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri