Beşiktaş kazanır camia çok moralli
Çok moralli takım taraftar harika kazanırız..
Bu hızla Beşiktaş'ı kimse tutamaz.Ezeriz geçeriz..
Beşiktaş kazanır, zorlanacağını zannetmiyorum..
Beşiktaş takımında büyük bir moral oluştu. Derbi öncesi puan kaybetmek istemezler. Beşiktaş'tan üç puan bekliyorum. İBB'ye şans tanımıyorum.
Besiktas cok moralli,önce Trabzon`u 2-0 da yendiler,sonra da dev Liverpool`u devirdiler.Takim formda,Ibb ligin iyi takimlarindan olsa da bu macta puan alabileceklerini sanmiyorum.
Kazanırız ve Fener maçı öncesi moral kazanmış oluruz![]()
Tahminim 3-0 alırız.
beşiktaş'ım alır..çok maralliyiz..üstünede prim dopingi iyi gelir![]()
Beşiktaş için kolay maç.Alıcaktır.
Artık durduruLmayız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
besiktas alir 2-0 olur bence
Trabzon'u ve Liverpool'u yendikten sonra İBB'yi ezip geçmemiz lazım.Artık tek farklı kazanılan maçlardan sıkıldım.Şöyle 3-0,4-0 farkla kazandığımız maçlar olmalı.Nerde o 100. yıldaki maçlar.
Galatasaray maçındaki berbat performanstan sonra takımda gözle görülür bir yükseliş var.İnşallah bu maçta bir şansızlık yaşamayız.Şu maçta alınacak gollü bir galibiyet derbi öncesi elimizi iyice güçlendirir.
So what?
Saike
AsLında böyLe maçLar bir nevi kritiktir.Avrupada zaferLe dönüLen maçLardan sonra çok puan kaybı yaşadığımız dönemLer oLdu.DikkatLi ve hırsımızdan hiçbirşey kaybetmeden oynamaLıyız.BeLediye iyi takım ve hücuma iyi çıkıyorLar fırsattan istifade edip bizden puan koparmak isteyecekLer.
Beşiktaş Liverpool karşısında aldığı galibiyet ile havaya girmeyip İstanbul Büyük Şehir Belediyespor'u ciddiye alırsa bu maçta fark oluşur.
Beşiktaş 3 farklı kazanabilir.
(/s)
2-0 bekliyorum
Kazanırlar heralde...
KAzanacağız umarım. Maçada gitme ihtimalim varBakalım ben gidersem kesin kaybederiz ya.
![]()
Bence rakibi kesinlikle kücümsemeyiz.Saglam disiplinden taviz vermiyor..
DeLgado dan yine güzeL oyun bekLiyorum.Onu izLemek hoşuma gidiyor yahu![]()
bobo kesin bir gol atar iki gol da olabilir![]()
Tello bu sıralar çok formda.Delgado-Tello-Cisse iyi oturdu takıma.Umarım İBB'yi hafife almazlar.
BJK - İ.B.B maçı biletleri satışta
Beşiktaş'ın Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın biletleri satışa çıkarıldı.Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 28 Ekim Pazar günü saat 16.00'da BJK İnönü Stadı'nda yapılacak maçın biletlerinin Biletix'ten satışa çıkarıldığı bildirildi.
Bu arada biletlerin kalması durumunda maç günü stat gişesinde satışa devam edilecek.
Öte yandan VIP Üst B ve E tribün biletleri 200 YTL olarak belirlenirken, VIP Üst A ve F tribün ile VIP Alt C ve D 150'şer, VIP Alt B ve E 135, VIP Alt A ve F 110, Numaralı Orta 110, Numaralı kenar 90, Kapalı Üst 70, Kapalı Alt 50, Yeni Açık 30 ve eski açık tribün biletleri de 25 YTL'den satışa çıkarıldı.
Diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediyespor taraftarlarının yer alacağı eski açık tribün biletleri ise 25 YTL'den satılacak.
Kaynak : AA
Artık iki ve ya daha farklı maçlar kazanmanın zamanı geldi...
Bu maçta Higuain'in 11'de oynayacağını düşünüyorum.Oynarsa da gösterir kendini...
Higuain devre arasına kadar patlama yapmazsa gönderilir ve yerine Holosko alınır büyük ihtimalle.