peki kardeş ne zaman çözülecek? ya iyice sabırsızlandık artık.. oynamak istiyoruz türkçe.. ne zaman çözülebilir muhtemelen?Originally Posted by e_mali
peki kardeş ne zaman çözülecek? ya iyice sabırsızlandık artık.. oynamak istiyoruz türkçe.. ne zaman çözülebilir muhtemelen?Originally Posted by e_mali
şu tahihte çıkar diye verebileceğiniz bi tarih yok mu?...
evet tarih verseniz daha iyi olur şu tarih diye belirtin lütfen
hayır tarihte vermiyoruz vermeyeceğizde
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
peki kardeş.. yani biliyorum uğraşıyosunuzda beklemekte zor.. bu hafta yayınlanır mı?
aslında sabırlı birisiyimdir ama gerçekten bende sabırsızlandııminşallah bu hafta çıkar...
insallah cikar
Neden tarih vermiyoruz?
Bir ara ben de çeviri yapmıştım, bilenler bilir.Çeviri devam ederken bir tarih verilmesi zordur, çünkü çeviri yapmak basit bir iş değildir.Süreyi belirleyemezsiniz, çünkü profesyonel olarak yapıyorsanız ortaya çıkan yazının düzgün olması için en ince detayı dahi atlamamanız gerekmektedir.
Demek istediğim bazen bir deyimi araştırmak 15-20dk sürebilir.Bazen içiçe geçmiş bir cümleyi anlayabilmek ve Türkçe'de anlaşılabilecek şekilde çevirebilmek biraz uzun bir zaman alabilir.
İngilizce'nin yapısı farklıdır ve Türkçe'deki gibi bir anlamda yazılmayabilir yada anlatılmak istenen bir konu Türkçe'de çok zor ifade edilebilecek bir anlam ile yazılabilir.Bu yüzden çeviri yapmak çok zor bir iştir ve süreyi kestirebilmek çok fazla zordur..
İnanın profesyonel çeviri işleri ile uğraşanlar bile söyledikleri sürede işlerini bitiremeyebilirler..
Ayrıca sizlere tarih vermiş bile olsak o tarihte yayınlayamazsak hem sizleri çok üzmüş oluruz, hem de biz çok üzülmüş oluruz.Ayrıca zaman zaman saygısızca gelen bazı mesajlar yüzünden de bu şekildeki bir karar alındı.
Bizler çeviri konusunda para karşılığı profesyonel bir çeviri yapmamaktayız, bu yüzden zamanımızı ayırmamız çok zor oluyor.Volkan abi büyük özveride bulunarak bu işi yapıyorken onu kırmanın hoş olmadığını düşünüyorum.
Sizlerden ricam tarih konusunda çok fazla istekli olmamanız.
İlgileriniz için çok teşekkürler.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
sati vermeyin bole gerilmek hos oluoOriginally Posted by ABOOO
![]()
ewet arkdaslar işallah yakın samanda çıkar dielim ve abooo abime adminlere katılıorum tarih sormayalım
Dip not: Avatar spr olmus abooo abi![]()
teenboy kardeşim biraz sabır ya ama abarttınız olayı bu insanlar istese hiç bişekilde uğraşmaz bekleyin artık ya çıkacak
Kesinlikle tarih verilmesi taraftarı değilim
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
gerildim yırtılacam bi de maç öncesi olmuyo amacok güzel fotolar
elinize sağlık.resimlerde gayet güzel görünüyor çalışma.başarılar dilerim.
çok güzeller![]()
-
Güzellbekliyoruz
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
SÜPER ya of of
Volkan ve Vieri (ve katkısı olan diğer arkadaşlar)sizleri kendi adıma tebrik ediyorum.FM2005 den daha da sansasyon yaratacak bir çalışma olduğu her halinden belli oluyor.Tebrikler tüm ekibe ve Turksportal'a
Ya valla heyecanı nasıl arttırıcağınızı iyi biliyosunuz.. İnsan deli gibi oynamak istiyo şu türkçeyle.. görüntüler çok güzel.. Allah bizede oynumuzda görmeyi nasip etsin..
benim pc de hiçoyun yok ve bunu bekliyorum ama görüntüleri gördükce çıldırıyorum biran önce oynamak için...çıksada biran önce oynasaydık yaa.ama hergüzel şeyin bi karşılıgı vardır,bekliycez bizde napalım![]()
görüntüler çok güzel gözüküyo 4 gözle bekliyoruz yayınlanacağı günü![]()
cok bekletmiyelim o zaman...![]()
nasıl yani yoksa bugun..?Originally Posted by e_mali
![]()
ellerinize ve yureginize saglık.. resimlerdeki mukemmel olmus
her an hersey olabilir![]()
bu nedemek yaww böle. heyecan yaptırma bea. bugün epey uzun olcak gibi.ben aksama kadar internetteyim demektir bu. bak senin yüzünden derslere bile girmeyebilirim..
ya hakkaten bugün geliyo mu? bak bizi deli heyecanlandırıyosun ona göre..Originally Posted by e_mali
vallaa çıksın varya anında yükleyecem oyunu.haala yüklemedim ben...tr si çıksın öyle yüklerim diye bekliyorum...(ne alakaysa işte)ben sabah saat 04-05 e kadar buradayım.çıkarsa anında indirecem...gerçi hergün 4e 5e kadar pc başındayım
![]()
her zaman cikabilir diyonda abi ne zaman ya elinizde hazirda bizi mi meraklanmdiriyonuz ya
Abi kalpten falan götürmek için yapıyorsunuz bunu dimi?Originally Posted by e_mali
![]()
![]()
![]()