Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 244 sonuç

Konu: Heyecan Artıyor... Türkçe FM Geliyor...

Quote Originally Posted by e_mali
    Eger aceleci davranıp yamayı size sunabilirdik, o zaman su yasanırdı.
    Su an yasadigimiz problemi sizlerde yasar ve dogru durust FM oynayamazdiniz, yama size koaylik yerine zorluk getirirdi.
    Sorun cozuldugunde, yayinlanabilir hale geldiginde yama yayinlanacaktir.
    peki kardeş ne zaman çözülecek? ya iyice sabırsızlandık artık.. oynamak istiyoruz türkçe.. ne zaman çözülebilir muhtemelen?

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

şu tahihte çıkar diye verebileceğiniz bi tarih yok mu?...

evet tarih verseniz daha iyi olur şu tarih diye belirtin lütfen

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

hayır tarihte vermiyoruz vermeyeceğizde
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

peki kardeş.. yani biliyorum uğraşıyosunuzda beklemekte zor.. bu hafta yayınlanır mı?

aslında sabırlı birisiyimdir ama gerçekten bende sabırsızlandıım inşallah bu hafta çıkar...

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

insallah cikar

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Neden tarih vermiyoruz?

Bir ara ben de çeviri yapmıştım, bilenler bilir.Çeviri devam ederken bir tarih verilmesi zordur, çünkü çeviri yapmak basit bir iş değildir.Süreyi belirleyemezsiniz, çünkü profesyonel olarak yapıyorsanız ortaya çıkan yazının düzgün olması için en ince detayı dahi atlamamanız gerekmektedir.
    Demek istediğim bazen bir deyimi araştırmak 15-20dk sürebilir.Bazen içiçe geçmiş bir cümleyi anlayabilmek ve Türkçe'de anlaşılabilecek şekilde çevirebilmek biraz uzun bir zaman alabilir.

İngilizce'nin yapısı farklıdır ve Türkçe'deki gibi bir anlamda yazılmayabilir yada anlatılmak istenen bir konu Türkçe'de çok zor ifade edilebilecek bir anlam ile yazılabilir.Bu yüzden çeviri yapmak çok zor bir iştir ve süreyi kestirebilmek çok fazla zordur..

İnanın profesyonel çeviri işleri ile uğraşanlar bile söyledikleri sürede işlerini bitiremeyebilirler..

Ayrıca sizlere tarih vermiş bile olsak o tarihte yayınlayamazsak hem sizleri çok üzmüş oluruz, hem de biz çok üzülmüş oluruz.Ayrıca zaman zaman saygısızca gelen bazı mesajlar yüzünden de bu şekildeki bir karar alındı.

Bizler çeviri konusunda para karşılığı profesyonel bir çeviri yapmamaktayız, bu yüzden zamanımızı ayırmamız çok zor oluyor.Volkan abi büyük özveride bulunarak bu işi yapıyorken onu kırmanın hoş olmadığını düşünüyorum.

Sizlerden ricam tarih konusunda çok fazla istekli olmamanız.
    İlgileriniz için çok teşekkürler.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

9. Default

Quote Originally Posted by ABOOO
    Neden tarih vermiyoruz?

Bir ara ben de çeviri yapmıştım, bilenler bilir.Çeviri devam ederken bir tarih verilmesi zordur, çünkü çeviri yapmak basit bir iş değildir.Süreyi belirleyemezsiniz, çünkü profesyonel olarak yapıyorsanız ortaya çıkan yazının düzgün olması için en ince detayı dahi atlamamanız gerekmektedir.
    Demek istediğim bazen bir deyimi araştırmak 15-20dk sürebilir.Bazen içiçe geçmiş bir cümleyi anlayabilmek ve Türkçe'de anlaşılabilecek şekilde çevirebilmek biraz uzun bir zaman alabilir.

İngilizce'nin yapısı farklıdır ve Türkçe'deki gibi bir anlamda yazılmayabilir yada anlatılmak istenen bir konu Türkçe'de çok zor ifade edilebilecek bir anlam ile yazılabilir.Bu yüzden çeviri yapmak çok zor bir iştir ve süreyi kestirebilmek çok fazla zordur..

İnanın profesyonel çeviri işleri ile uğraşanlar bile söyledikleri sürede işlerini bitiremeyebilirler..

Ayrıca sizlere tarih vermiş bile olsak o tarihte yayınlayamazsak hem sizleri çok üzmüş oluruz, hem de biz çok üzülmüş oluruz.Ayrıca zaman zaman saygısızca gelen bazı mesajlar yüzünden de bu şekildeki bir karar alındı.

Bizler çeviri konusunda para karşılığı profesyonel bir çeviri yapmamaktayız, bu yüzden zamanımızı ayırmamız çok zor oluyor.Volkan abi büyük özveride bulunarak bu işi yapıyorken onu kırmanın hoş olmadığını düşünüyorum.

Sizlerden ricam tarih konusunda çok fazla istekli olmamanız.
    İlgileriniz için çok teşekkürler.
    sati vermeyin bole gerilmek hos oluo ewet arkdaslar işallah yakın samanda çıkar dielim ve abooo abime adminlere katılıorum tarih sormayalım

Dip not: Avatar spr olmus abooo abi

teenboy kardeşim biraz sabır ya ama abarttınız olayı bu insanlar istese hiç bişekilde uğraşmaz bekleyin artık ya çıkacak

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Kesinlikle tarih verilmesi taraftarı değilim

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by umutcanerkut
    sati vermeyin bole gerilmek hos oluo
    iyi biraz daha gereyim sizi o zaman

Bunlar da taze görüntüler.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

gerildim yırtılacam bi de maç öncesi olmuyo ama cok güzel fotolar

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

elinize sağlık.resimlerde gayet güzel görünüyor çalışma.başarılar dilerim.

çok güzeller
    -

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Güzell bekliyoruz
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

SÜPER ya of of

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Volkan ve Vieri (ve katkısı olan diğer arkadaşlar)sizleri kendi adıma tebrik ediyorum.FM2005 den daha da sansasyon yaratacak bir çalışma olduğu her halinden belli oluyor.Tebrikler tüm ekibe ve Turksportal'a

Ya valla heyecanı nasıl arttırıcağınızı iyi biliyosunuz.. İnsan deli gibi oynamak istiyo şu türkçeyle.. görüntüler çok güzel.. Allah bizede oynumuzda görmeyi nasip etsin..

benim pc de hiçoyun yok ve bunu bekliyorum ama görüntüleri gördükce çıldırıyorum biran önce oynamak için...çıksada biran önce oynasaydık yaa.ama hergüzel şeyin bi karşılıgı vardır,bekliycez bizde napalım

görüntüler çok güzel gözüküyo 4 gözle bekliyoruz yayınlanacağı günü

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

cok bekletmiyelim o zaman...

cok bekletmiyelim o zaman...
    nasıl yani yoksa bugun..?

ellerinize ve yureginize saglık.. resimlerdeki mukemmel olmus

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

her an hersey olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

bu nedemek yaww böle. heyecan yaptırma bea. bugün epey uzun olcak gibi.ben aksama kadar internetteyim demektir bu. bak senin yüzünden derslere bile girmeyebilirim..

her an hersey olabilir
    ya hakkaten bugün geliyo mu? bak bizi deli heyecanlandırıyosun ona göre..

vallaa çıksın varya anında yükleyecem oyunu.haala yüklemedim ben...tr si çıksın öyle yüklerim diye bekliyorum...(ne alakaysa işte )ben sabah saat 04-05 e kadar buradayım.çıkarsa anında indirecem...gerçi hergün 4e 5e kadar pc başındayım

flake Misafir

her zaman cikabilir diyonda abi ne zaman ya elinizde hazirda bizi mi meraklanmdiriyonuz ya

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

her an hersey olabilir
    Abi kalpten falan götürmek için yapıyorsunuz bunu dimi?

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri