Vayy bee
Ama Baran, oraya giderken birşey unutmadın mı?
Baş antrenörünü, beni
Bu arada sol üst tarafta biri beni öpüyorNoluyor Murat
![]()
Vayy bee
Ama Baran, oraya giderken birşey unutmadın mı?
Baş antrenörünü, beni
Bu arada sol üst tarafta biri beni öpüyorNoluyor Murat
![]()
(/s)
Öper, kuzenimdir![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çokta tatlıymış
Neyse konu dışına çıkmayalımBaran Tottenham maçının sonuçlarını bekliyoruz
![]()
(/s)
Man City 3-2 Tottenham !
Ben degil ss konussun
Puan durumu(1 macim eksik)
![]()
Güzel güzel.İlk haftalarda ne kadar çok puan toplasan kardır.Büyük takımlar bu haftalarda daha çok puan kaybediyorlar.İlerleyen haftalarda ağırlıklarını koyuyorlar..
So what?
Saike
İngiltere'de yine galißiyetlere devam... ßu şekilde devam Baran kupa ßekliyoruz..
Baran17 sayfa olmuş kariyeri yeni gördüm3/2 ile başlamışın hiçte fena sayılmaz..
Takimim iyi,hizli oynayan bir ekip.Düzgün bir kaleci ve dl bulursam cok iyi olur.Ozaman gercek agirligimi koyabilirim lige.Ara transfere kadar bekler,takimin durumunu iyice gördükten sonra gerekli mevkilere takviyeler yapabilirim.
Tebrikler Baran abi iyi başlamışsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Takımdaş olduk demek BaranBaşarılar.İlk 5'e rahat girersin.
Cok zor bir macta Everton`u yendik.Karsi takim tek kale oynadi resmen,bir kontratak golüyle 3 puana ulastik.Önemli bir galibiyetti bizim icin.
Ligde bir sonraki macimizda Stoke`yi maglup ettik,bekledigimden zor gecti mac.
Lig Kupasi 2.turunda rakibimizi rahat eledik.
3.turdaki rakibimiz:
Puan Durumu:
![]()
İyi gidiyorsun Baran ama düşüşe geçersin 3-4 hafta içinde alışık oldugun yerlere yani kümeye doğru bir yolculuk başlar yakında![]()
İyi gidiyorsunŞ.Ligi vizesi alabilirsin lig sonunda.
Şampiyonlar Liginde görüşürüz beyler
Baran, bence şampiyonluk yüzden fazla![]()
(/s)
Kanka Chelsea yenilgisi sana iyi geldi sanki.Maşallah iyi gidiyorsun.
So what?
Saike
Evet iyi geldi valla,takimin zaaflarini görme firsatim oldu.Ondan sonra toparlandim,ama sampiyonluk mucize.Bu sene ilk 4e girmem bile zor ama ben basaracagim insAllah bunu.
İlk 4'e giremezsen önce intihar et sonra FM 2008'i sil PC'den...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Bence girersin lige çok iyi başlamışsın.İnşallah devamı gelir.
ŞL' ne gidersin hedef ilk 2 olsun. Hücum hattın iyi ama savunmaya takviye yapmalısın.
güzel gidiyorsun
Everton uda deplasmanda yenmişsin güzel gidiyorsun aynen devam...
Cok zevkli bir macti.Iki takimin da cok önemli pozisyonlari vardi,ama biz daha iyi oynadik ve hakketigimiz galibiyeti aldik.
Ben okadar yildir fm oynarim ama belki de bu mac fm kariyerimin en iyi 3 maci arasina girer.Muhtesem keyifli,bol gollü,cok pozisyonlarin oldugu bir macti.Beraberlige sevinecegim yerde galibiyet gelmesi beni cook sevindirdi.
Maci upload ettim.Mutlaka izlemeniz gerekiyor bence,müthis zevkli bir macti.
http://rapidshare.com/files/66957741..._City.pkm.html
Macta hedefim en azindan 1 puan almakti,ve onu basardim.
Lig Tablosu:
Sevilla Keita`yi serbest birakmis,pesinde 85 kulüp vardi.Benim de ilgilendigim bir futbolcuydu.Herhalde kontrati bitmistir,yoksa neden biracak Sevilla onu ? Neyse istedigi ücretin biraz daha fazlasini verdim ve ihtiyacim olan mevkiye cok iyi bir futbolcu aldim
![]()
Ben demiştim sana lider olabilir, şampiyon olabilirsin diye![]()
Süper maçlar olmuş bu arada transferde süper.
(/s)
maçlar çok iyi geçmiş baran böyle devam
Kalecimde sorun var,iki kaleci de kötü gercekten.Olmadik goller yiyorlar.Transfer döneminde cok ugrastim Wiese,Hildebrandtan birisini almayi ama bir türlü transfer edemedim onlari.Ara transfer döneminde mutlaka bir kaleci,bir dl alacagim.
Başarılar renkdaş. Keita iyi transfer..
Yahu sen Galatasara'da değil miydin?Şimdi bakıyorum İngiltere'de şampiyonluk mücadelesi veriyorsun. Nazar değmesin, liderli hiç kaptırmazsın inşallah.
![]()