Bundan böyle düşünerek atın adımlarınızı !!!
KIRMIZI - SİYAH
Bundan böyle düşünerek atın adımlarınızı !!!
KIRMIZI - SİYAH
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu teknik direktörlerde sırf çene kardeşim. 100 mesaj olmuş sadece atışıyorlar açıklama yapıyorlar.Birazda icraat görsek diyoruz hani.
![]()
Emre abi, Ankaradayım.Bu gece yola çıkacağım.Yarın akşamdan itibaren devam edilecek![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
FORMAYSA KONU BURADA ;
AL FORMAMIZ DAİMA 1 NUMARA !
İşte gereken cevap![]()
Emre Sipahi'den Açıklama
"Elbette yapamadıklarımız için üzgünüz.Maç aslında ortada geçti ancak son vuruşlar galibi belirledi.Ancak şunun görüyorum ki bizi yendiklerine bu kadar seviniyorlarsa bizdewn korktukları açık."
Hala vericek bir cevabınız mı var?
Ben sizin yerinizde olsam taktik araştırırdım nasıl ezeli rakibimi yenebilirim diye.
Emre Sipahi daha ne istiyorsunuz ezici bir fark mı?
İsminizin önünde ki hangi sıfatla beni eleştiriyorsunuz?Muhattabım değilsiniz.Murat Özdemir tek muhattaabımdır..
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SERKAN AYDEMİR'DEN ŞOK İSTİFA !
Sezon başında büyük hedeflerle Ankaraspor'a gelen Serkan Aydemir bu akşam 21:45 sıralarında istifa etti.Tam bir neden açıklanmasada konuşulanlar Serkan Aydemir'in daha büyük hedefleri uğruna ayrıldığı belirtildi.
Emre bey , daha ne cevabı bekliyorsunuz.
Sahada gördükleriniz yetmedi mi ?
helal olsun Antep'e, kutlarım...
Murat Hoca, sahada en iyi cevabı vermiş...
Gençlik27 seni çok seviyor hocam, aynen devam...
Sir Murat Çok İyi Gidiyosun.![]()
ÖZER HURMACI MANİSASPOR'DA
Bugün yapılan basın toplantısında Pazartesi günü Özer Hurmacıyla sözleşme imzalandığı bildirildi.
Ben Fenerbahçe kariyerinde aldım.Hiç memnun değilim.Ama Manisaspor a faydalı olurmu bilemem.
Bu kariyer ilgi görmüyo haaKüstüm.
hocam maç oynayın yaaa, bakıyom bakıyom maç yok, Antepspor'u bi ben götürüyom galiba.. he he...
MANİSA'DAN KÖTÜ BAŞLANGIÇ !
İ.B.B. 2 - 0 Manisaspor
Açıklama :
"Rakip kaleyi egale ettik ettik etmesine de oyuncularımın bireysel hataları yüzünden farklı alabileceğimiz bir maçı farka giderken kapadık.Daha herşeyin başı."
Manisaspor 0 - 2 G.OFTAŞSpor
Açıklama :
"Oyuncularımın kötü performanslarından gına geldi diyebilirim.Bugün yönetimi de yanıma alarak kendilerine ciddi bir uyarı yaptık."
Manisaspor 1 - 1 Ç.Rizespor
Açıklama :
"Ligde çok geç olarak ilk puanımızı aldık.Açıkçası 3 haftada 1 puandan hiç ama hiç memnun değilim.Bu kötü performansa bir dur demeliyiz."
"İlk 3 hafta bizim için kabus oldu.Rakiplerimizden çok kendi oyunumuz önemli olsada onların durumuda aynı olduğu için sevinçliyim."
Emre Sipahi rezil ettin sen bizi![]()
Uyum sorunu uyum sorunu![]()
Kesinlikle meslektaşıma katılıyorum
Sezon başında birbirimizi bunun için mi o kadar yedik![]()
Birazcık zaman...
Bende katılıyorum..... ama gülmekten![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.