Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 285 sonuç

Konu: TSL 11.Hafta | G.Antep - Galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Feneri sampiyon yapan hakemler, Elle goller attirtilar, sacma sapan seyde diger takimin oyuncusunu attilar, karsi takima faul olmasi gereken yerde vermediler Bunun hepsini Fenere yaptilar. Besiktaslilar halen Denizli macinda, yok neymis bunlar hakemlerle kazaniyorlarmis, Ben sizin neden böyle yaptiginizi biliyorum...Galatasaray bu yil sizi yendi ya, ö yüzden halen kizginsiniz

Türkiyede hakemler yillarca tartilisiyor..Fenere elle gol attirtilar.. Besiktasin kaybedecegi macta bir anda Besiktasa maci kazandirdilar.. öyle olunca birsey yok, ama hemen Galatasaraya penaltilar gelince dirdir basliyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by YusufT View Post

Besiktasin kaybedecegi macta bir anda Besiktasa maci kazandirdilar..
    Kim,Ne,Nerde,Ne zaman,Nasıl,Niçin

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray kazanır.Öyle ya da böyle..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Arkadaslar, rahatsiz oldugunuz mesaji Kötü Mesajı Moderatöre bildir secenegine tiklayarak bize bildirirseniz bizde gerekeni yapariz.

Sizde o mesaja cevap vererek suclu duruma dusersiniz. Biraz daha sakin olalim Lutfen. Gecmise degil gelecege bakalim.

Bu macin berabere bitecegini dusunuyorum. Antep puan alir..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Zor bir deplasman Antep..En az 1 puan alacaklarına inanıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Denizlisporu ezdik bunu konusan yokBen yorumum kupa macından sonra yapıcam...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

No Panic, Just Relaaaax

Bu macida aliriz, Antep zorlar ama kazanan Galatasaray olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu sabah GSTV’de Kalli röpörtajı vardı.
    Lincoln ve Linderoht’un antrenmana çıktığını,G.antepe götürüleceklerini fakat oynayıp oynamayacaklarının orada belli olacağını belirtti.
    Bugün antrenmana çıkıp G.Antep kafilesine katılan adam çıkar aslanlar gibi topunu oynar diye düşünüyorum.

Ayrıca G.antep bu sene eski havasında değil.
    Hafta içide fazlasıyla yıprandılar.
    Haftada iki maçı kaldırabilecek bir takım olduklarını düşünmüyorum.
    Maçın ilk dakkalarında biraz diş geçirmeye çalışırlar ama ilerleyen dakikalarda onları fizik gücümüzle yenebiliriz...

Yinede Zor bi maç olacak bence kısır bir maç olur..

Eger ilk dakikalarda gol bulabilirsek maci rahat aliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

"Eline, koluna sahip çık. "

Penaltılı, penaltısız ; maç bizimdir..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Lincoln değil de Linderoth çok önemli. Gerçi Mehmet Topal da gayet iyi bence. Karan'ın oynayacağı top belirleyici olur.

Arda Turan bu macta kanatta degil de 10 numara olarak oynamali,Bjk macindaki gibi.Ozaman daha da verimli oluyor takima.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Bence alırız maçı çünkü antep eski antep degil ilk 20dk da gol olursa 4-5 olur.Bakalım...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Zor bir deplasman olmasına karşın böyle deplasmanlarda bazen Galatasaray çok rahat kazanıyor. Öyle bir maç olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe-Beşiktaş maçının skoruda bu maçı etkileyecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bu maç çok önemli rakiplerimizin en az birinin puan kaybedeceği bir haftada puan kaybetmemeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lincolnde sorun yokmus..Linderothda hafif agrılar hala varmıs..Bence ikiside riske edilmesin...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Benim anlamadığım konuda bu sakatlanmalar Alex'e bakıyorsun. Adamın ilk defa sakatlandığını görüyorum. Daha öncede 1-2 defa olmuş dediler ama bu kadar az olduğu için hatırlamıyorum.

Lincoln ve Linderoth bu oyuncular neden sakatlanıyorlar anlamıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Benim anlamadığım konuda bu sakatlanmalar Alex'e bakıyorsun. Adamın ilk defa sakatlandığını görüyorum. Daha öncede 1-2 defa olmuş dediler ama bu kadar az olduğu için hatırlamıyorum.

Türkiyedeki KASAP defans oyuncularindan olmasin...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

arkadaşın bahsettiği oyuncu nerede oynuyor ?
    yalnız 1-2 defa denilen sakatlık olayına tekrar bi bakıverse iyi olacak.

maç hakkındaki yorumuma gelince penaltısız olacaksa kazanmayalım..

soda ? 1e1

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bünye alıştı tabii.Bir yerden sonra o olmadan yaşayamıyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Karışık.Herşey oLabiLir.Gs fark ta atabiLir.Antep maçı da aLabiLir.PenaLtı oLması yüksek bir ihtimaL oLduğu kadar Antep iki penaLtı da atabiLir.Herşey oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    arkadaşın bahsettiği oyuncu nerede oynuyor ?
    yalnız 1-2 defa denilen sakatlık olayına tekrar bi bakıverse iyi olacak.

soda ? 1e1
    O zaman Lincoln'ün geçmişi bir araştırın. Hiç 30 lig maçı oynamış mı? Başkasına çamur atacağınza önce kendinize bakın.

Alex neden sakatlanmıyor da Lincoln sakatlanıyor demiş, Alex de aynı defanslara karşı oynamıyor mu?

Alex zaten kasığından sakat, hem de uzun zamandır...

Penaltısız Galatasaray maçı mı olur Hamza, yapma yahu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3 penaltı golüye yenicegiz.. 0-3

0-0 veya 1-1 ..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

size inat 20 penalti atip yenecegiz....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Gönlümden Antep geçiyor ama Galatasaray kazanır.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Galatasaraymiz kazanir 0-2

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu hafta penaltı 90+5 de olur..

Ama kim atacak ya Song mu kullancak yine ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Arkadaslar vallahi anlamak istemiyorsunuz,ya da isinize geleni konusmak istiyorsunuz.Galatasaray neden bu kadar penalti atiyor hic düsünmüyorsunuz,yok yok düsünüyorsunuz,ama komplo teorileri üzerinde

Galatasaray ligde en cok atak yapan,ceza sahasinda en cok top oynayan takimi.Futbolcular hep ceza sahasina giriyorlar.Orada cok oynuyorlar.Ligimizdeki amatör defans futbolculari,ve sertlige aliskin futbolcular da bazen topu almak,bazen caktirmadan faul yapmak icin faul yapiyorlar.Ee dogal olarak bizimki de birakiyor kendisini.Cünkü ceza sahasi icinde,rakip ona faul yapiyor,birakiyor kendisini.Hakemler de cikiyor penalti kararini veriyor.
    Ha haksiz penalti olmadi mi ? Oldu ! Manisa macinda Hakan`in komik düsüsü nedeniyle hakem penalti kararini verdi,ama orada kesinlikle art niyet yoktu.Biz bile pozisyona kale arkasindan bakarak karar verdik.Hakem ne yapsin ? Hakan öyle bir düstü ki,hakem futbolcunun Hakan`i cektigini ve düsürdügünü zannetti.Ondan penaltiyi verdi.Ankara macinda Ümit`in pozisyonunda yine ilk penaltinin etkisinde kaldi.Ayrica adam orada hata yapti,dizini uzatti sonra geri cekti.Ümitte öyle düstü ki hakem dedi kesin bu vurdu.Futbolcunun amatörlügünden kaynaklandi bence.

Ama yok,hazir konu varken,hazir sizin takimlar lider degilken,hazir Galatasaray liderken vuralim da vuralim politikasi izliyorsunuz.Galatasaray hakkinda komplo teorilerini üretelim,hakemler Galatasarayi kolluyor diyelim.Zaten kaybettigimiz birsey olmaz,bilakis kazaniriz,zeytinyagi gibi su üstüne cikariz.Ne diyelim ne kadar savunsak ta siz bizi anlamak istemiyorsunuz.Ozaman devam edin diyelim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Arkadaslar vallahi anlamak istemiyorsunuz,ya da isinize geleni konusmak istiyorsunuz.Galatasaray neden bu kadar penalti atiyor hic düsünmüyorsunuz,yok yok düsünüyorsunuz,ama komplo teorileri üzerinde

Galatasaray ligde en cok atak yapan,ceza sahasinda en cok top oynayan takimi.Futbolcular hep ceza sahasina giriyorlar.Orada cok oynuyorlar.Ligimizdeki amatör defans futbolculari,ve sertlige aliskin futbolcular da bazen topu almak,bazen caktirmadan faul yapmak icin faul yapiyorlar.Ee dogal olarak bizimki de birakiyor kendisini.Cünkü ceza sahasi icinde,rakip ona faul yapiyor,birakiyor kendisini.Hakemler de cikiyor penalti kararini veriyor.
    Ha haksiz penalti olmadi mi ? Oldu ! Manisa macinda Hakan`in komik düsüsü nedeniyle hakem penalti kararini verdi,ama orada kesinlikle art niyet yoktu.Biz bile pozisyona kale arkasindan bakarak karar verdik.Hakem ne yapsin ? Hakan öyle bir düstü ki,hakem futbolcunun Hakan`i cektigini ve düsürdügünü zannetti.Ondan penaltiyi verdi.Ankara macinda Ümit`in pozisyonunda yine ilk penaltinin etkisinde kaldi.Ayrica adam orada hata yapti,dizini uzatti sonra geri cekti.Ümitte öyle düstü ki hakem dedi kesin bu vurdu.Futbolcunun amatörlügünden kaynaklandi bence.

Ama yok,hazir konu varken,hazir sizin takimlar lider degilken,hazir Galatasaray liderken vuralim da vuralim politikasi izliyorsunuz.Galatasaray hakkinda komplo teorilerini üretelim,hakemler Galatasarayi kolluyor diyelim.Zaten kaybettigimiz birsey olmaz,bilakis kazaniriz,zeytinyagi gibi su üstüne cikariz.Ne diyelim ne kadar savunsak ta siz bizi anlamak istemiyorsunuz.Ozaman devam edin diyelim...
    Güzel anlatmışsın..Bunların anlayacıgı yok..varsa yoksa komplo teorileri falan konuşuyolar..

Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri