Ohhoo benim sorumun cevabınıda söylesenize yahu..
Herşeyin cevabı var bu sorunun cevabı yok??
Ohhoo benim sorumun cevabınıda söylesenize yahu..
Herşeyin cevabı var bu sorunun cevabı yok??
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Geçmişte ki penaLtıLarı konuşmayı bırakıpta maç hakkında bişeyLer karaLarsanız hem bizim hemde herkes için daha iyi oLur.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Penaltı olabilir doğaldır, Anlamadığım olay bunda Galatasaray'ın suçu ne ? Adamlar oyununu oynuyor topu ileride tutmayı iyi başarıyor. Yanlız bir kaç oyuncuları var çok iyi rol yapabiliyor. Hakemlerde bu rollere kanıp penaltı faul vs. verebiliyor..
Ama her penaltı art niyetli değildir, Futbol'da olan şeyler bunlar hangimiz futbol oynayıpta kendini yere atmadı ? Ben attım şahsen.
Maça gelecek olursak, Maçın berabere bitmesi gönlümden geçen ama mantığım Galatasaray kazanacaktır diyor..
GALATASARAY kazanıcaktır..
orta hakem önce penaltıyı versin sonra yan hakemlerden biri kaleye geçsin daha sonra penaltıyı veren orta hakem Galatasaray Formasını giysin ve yan hakemi ters köşe yapsın daha daha sonra cümbür cemaat gol sevinci yapılsın..
uyar mı ?
kalanlarda sodasından son yudumunu alırken kapağını çöpe atmayı unutmasın.
Gereken cevabı vermiş Hamza bey..
Kazanırsak 5 puan Fenerbahçe ile 6 puan Beşiktaş ile farkımız olacak
Kazanırız 1-0.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Fenerlilere inat 40 tane penalti atacagiz. penaltilarida hakem kullanacak![]()
Bu Maçı 5-0 kazanır 5 golde penaltılardan gelir.Galatasaray ilerde cok top tutuyo ondan olsa gerek![]()
Amma uzattınız. Yeter be![]()
Yeter ama biz mi veriyoruz penaltıları?
Bardağı taşırdınız iyice. Her hafta maçtan önce ve sonra aynı şeyleri yapıyorsunuz. Adam gibi oynamayan takımınıza, aleyhinize hata yapan hakeme kızıp gelip buraya böyle yorumlar yazıp adamı gecenin şu saatinde çileden çıkarmayın. Haddinizi bilin![]()
bordeux,denizli maçlarında verilmeyen yüzde yüz penaltılarımız var..bunlar konuşulmuyor nedense..
futbolun güzelliklerini sahaya yansıtan ve hücum futbolunu benimsemiş bi takım oldugumzdan dolayı çok etkili hücumlar yapıyoruz ve sonucunda da haklı penaltılar kazanıyoruz..denizli maçında verilen penaltı dışında diger penaltılar barizdir..üstüne birde verilmeyenler vardır..
ofsayttan gol atmayı gelenek haline getiren takım taraftarlarını daha duyarlı açıklamalar yapmaya davet ediyorum..
Galatasaray kazanırken inşallah bir hakem hatası ile kazanmaz.Valla ortalık karışır sonra.
So what?
Saike
YAZDIĞINIZ MESAJLARA DİKKAT EDİN.KİMSEYİ KIŞKIRTMAYIN.HER ZAMAN HER ZAMAN UYARALIM MI SİZİ ?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu gece Biz yenilecek nedenmi..Hakem bence busefer bizim aleyhimize ilginç karar vericek yenilecez..Federasyonda bunu örnek göstercek bak Galatasaraya da oluyor diyecek bence...
Bugece kazanmamız zor kesin birsey olacak.....
Ben Fener'in Denizli'de son maçta 1-1 berabere kaldığı, Sami Yen'de Kayseri maçında Hasan'ın maçı bırakıp ağladığı (bizim de onunla beraber ağladığımız), Kayserili futbolcunun onun başını omzuna yasladığı, Adnan Polat'ın tribünlere "Saat kaç?" diye sorduğu şampiyonluğumu istiyorum. Her hafta futboldan başka her şeyin konuşulduğu bir lig olmaz olsun.
gs'nin puan kaybı en büyük temennimiz temiz bir maç olsun..