Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 246 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Galatasaray

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov
    Karşı karşıyalarda kalecilerin en zayıf yeri bacak aralarıdır. Futbol kuralı
    Bunu bilmeden Volkan çok kötü gol yedi demek abes-i iştigal.

Gelmiş geçmiş en iyi kaleci bile bacak arasından gol yiyebilir.Bacak araları kalecilerin kontrol edemedikleri tek bölgeleridir.Hurmet sanırım hiç kaleye geçmemişsin

Volkan Rüştü'den daha iyi kaleci, çok memnunum Galatasaray maçında kaleye Volkan'ın geçecek olmasından.Rüştü'nün Kayserispor maçında elinden kaçırdığı çok kötü pozisyonlar var, Galatasaray maçında bu formu ile Rüştü büyük tehlike olurdu..

Bacak aralarını kontrol etmesi çok zor cidden.Yalnız ben yan toplarda da çok kötü kalecilik yapıyorum.
    Halı sahada turnuvada kaleci kötü goller yiyince kaleye geçtim; 2 tane 90dan top çıkardım, kornerden çok kolay pozisyonda anlayamadan yedim )))

Maç uzatmaya gitmiş, penaltılarla kaybetmiştik..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

walla rüştü tamam hakılısınız teke tek lerde en ii kalecilerden biri ama rüştününde favori pozisyonu bacak arası deil 30 metrden top almak, volkan her türlü daha iidir rüştüden kanımca

maça gelince fener açısından kilit adam luciano ve anelka
    gs da saidou nun yokluğunda kimin oynayıcağı onun pozisyonda

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by comandante
    3tane bilet alıp da takımının galibiyetinin görememek üzücü olmaz mı be abi
    Wala kazanan alsın dicem o da iddia kurallarına aykırı Ok o zaman bi sen ısmarlarsın bi ben Yada kendi biletimizi alırız Farkeden bişe yok hem daha mantıklı olur hehe

Maça son 11 saat 45 dakika....Haydi bakalım hayırlsı...

Selçuk iyileşti mi bilen var mı????
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

daumla isimiz zor.
    Yine Alex Ahelka yuruyecek ve Daum 90 dakika biletsiz seyirci misali macı seyredecek. Hızlı adamlarla GS bu macı alacak.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

berabere biter bu maç samiyen de de gs turu geçer

ya beyler fenere iyi haber bizim zeki gerets kaleye aykutu koyuyormuş fenerlilere şimdiden hayırlı olsun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Yok ya öyle bi hata yapmaz bence Gerets..

Bence fenerin ilk 11'i şöyle olmalı : Volkan-Önder-Luciano(servet)-Ümit-Serkan-Aurelio-Selçuk-Appiah-Alex-Tuncay-Anelka
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Quote Originally Posted by Neron_FB
    Yok ya öyle bi hata yapmaz bence Gerets..

Bence fenerin ilk 11'i şöyle olmalı : Volkan-Önder-Luciano(servet)-Ümit-Serkan-Aurelio-Selçuk-Appiah-Alex-Tuncay-Anelka
    yapmış lig tv söledi fenerin kadrosu aynen senin dediğin gibi ama bizde kalede aykut var of of yandık ki ne yandık

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Hadi ya cidden mi...Abi harika bu kadroyu özlemiştim ben de...

Niye aykut'u oynattığını öğrenebidn mi abi??
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

kupa maçlarında hep aykuta yer verdiği için bu maçtada değişiklik yapmıyacakmış... bu kadro tahmini bu arada akşama ne olur bilinmez ama mondi kesin yok

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Thumbs down

Quote Originally Posted by hurmet
    ya beyler fenere iyi haber bizim zeki gerets kaleye aykutu koyuyormuş fenerlilere şimdiden hayırlı olsun

ben öle bii hata yapıcanı sanmıyorum asarlar gerets i öle bişe yaparsa

Derbi öncesi Galatasaray cephesinde şok bir gelişme yaşandı. Gerets bir sürpriz yaparak kaleci Mondragon'u kadroya dahil etmedi, kaleyi Aykut koruyacak. Ayrıca Saido sakatlığı nedeniyle derbide forma giyemeyecek...

Kaynak: Milliyet ve lig tv ve ultraslan forum

haber kesin böle bişey yapmış yani

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

maç sonucu bence ya fb yada berabere.Ama inşallah gs yener

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Thumbs down

Derbi öncesi Galatasaray cephesinde şok bir gelişme yaşandı. Gerets bir sürpriz yaparak kaleci Mondragon'u kadroya dahil etmedi, kaleyi Aykut koruyacak. Ayrıca Saido sakatlığı nedeniyle derbide forma giyemeyecek...

abii nası yapar hemde fenere karşı salak mı bu adam yahu tecrübesiz kaleciyi koyuyo kaleye hayret bişe yaa

aykuta güvenini gösteriyomuş falan filan bakalım hayırlısı akşam görücez inşallah hayırlısı olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Belki de bunun deplasmanı da olduğu için böyle bi karar vermiştir..Kim bilir...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

gerets dua etsin dee aykut sacma sapan bi gol yemesin yoksa onu kimse kurtaramaz

önce mondi yi oynat evinde aykutu oynat adam tersini yaptı neyse artık belki aykut iyi iş çıkarır o kadar umut suz değilim ama baya bi sarsılma oldu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Neyse ya çok dert etmeyin ..Ligin en iyi defansı sizde ztn
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

tabi sağ bek sabri sol bek orhan ne harika

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

En azından öyle fazla bireysel hata yapıp da gol yemiolar..Rakip bizim defansa gelio, bi bakıyorum Luciano gol atmaya çalışmış atamamış ona üzülüo defans boş
    Tabi ben abarttm o kdr da diil
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

bu gerets in kafası güzel galibaaaa!!!!!!!!!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bekleyip göreceğiz artık...neler olacağını...

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

gerets kupadan elenip
    lige vermek istiyo demekki kendini

ya aykutuda bu kadar ezmeyelim bence daha baya genç belki bu akşam iş yapar

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Şok! Mondragon kadro dışı!

Süper Lig’de nefes nefese yarışan Fenerbahçe ve Galatasaray, bugün Türkiye Kupası Çeyrek Finali ilk ayağında Kadıköy'de karşılaşıyor. Maç öncesi Galatasaray cephesinde şok bir gelişme yaşandı. Gerets bir sürpriz yaparak kaleci Mondragon'u kadro dışı bıraktı, kaleyi Aykut koruyacak. Ayrıca Saido sakatlığı nedeniyle derbide forma giyemeyecek...

Bir yanda Fenerbahçe... Diğer tarafta Galatasaray... Onların kapışmaları, Dünya’nın en önemli 3 derbisinden biri olarak gösteriliyor. Süper Lig’de nefes nefese yarışan iki dev, bugün Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde karşılaşıyor. Son 5 lig maçında 10 puan kaybederek koltuktan inen Sarı-Lacivertliler, yeni lider Cim Bom’u devirip kötü gidişe ‘dur’ demek istiyor. Yokluklar içinde zirveyi ele geçiren Aslan da Saracoğlu’na yeni bir destan yazmak için çıkıyor. Artık nefesler tutuldu, Kadıköy’deki başlama düdüğü bekleniyor.

Mondi'yi kadroya almayarak herkesi şaşırtan Gerets bugüne kadar kupa maçlarına hep Aykut ile çıkmasını gerekçe göstererek 'Aykut'a güveniyorum' dedi.

Fenerbahçe: Volkan, Serkan, Önder, Luciano (Deniz), Ümit Özat, Appiah, Aurelio, Alex, Tuncay, Nobre (Selçuk), Anelka.

Galatasaray: Aykut, Sabri, Song, Tomas, Orhan Ak, Ayhan, Iliç, Volkan, Hasan Şaş, Ümit Karan (Hakan Şükür), Necati.
    Stat: Şükrü Saracoğlu.
    Saat: 20,00.
    Hakem: Cüneyt Çakır.
    Yayın: Lig TV.

Büyük yemin
    Kanarya’daki tek eksik, Kayseri’de sakatlanan Rüştü. Kaleyi Volkan’a emanet edecek olan Daum, ideal kadrosunda başka değişiklik yapmayacak. Samandıra’da dün yapılan son idman öncesi ilginç görüntüler vardı. Sahanın ortasında toplanan futbolcular, hep bir ağızdan derbiyi kazanacaklarına dair yemin etti.
    Aslan’a Kadıköy kâbus!
    Cim Bom’un 21. yüzyılda Şükrü Saracoğlu’nda galibiyeti yok! Rakibini Kadıköy’de en son 22 Aralık 1999’da Hasan Şaş ve Marcio’nun attığı gollerle 2-1 mağlup eden Galatasaray, sonraki 6 maçta yokları oynadı. 6 senelik dönemde Fenerbahçe’yle Saracoğlu’nda biri kupa olmak üzere toplam 6 kez karşı karşıya gelen Sarı-Kırmızılılar, 5 lig maçında puan dahi kazanamazken, kupadaki 90 dakika 4-4’lük beraberlikle tamamlamış, penaltılarda 3-2’lik üstünlük kuran ezeli rakibi mücadeleden 7-6’lık galibiyetle ayrılmıştı.

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

G.Saraylı taraftarlar dağıtıldı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında bu akşam Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan Türkiye Fortis Kupası maçını izlemek için topluca Kadıköy'e gitmek isteyen sarı kırmızılı taraftarları polis anonsla dağıttı. Mecidiyeköy'de toplanan yaklaşık 300 kadar Galatasaray taraftarı vapurla Kadiköy'e geçmek için Beşiktaş İskelesi'ne yürümeye başladı. Fulya'da taraftarların önünü kesen polis, toplu yürüş yapmaları halinde müdahele etmek zorunda kalacaklarını ve maça giremeyeceklerini söyleyerek taraftarlardan dağılmalarını istedi. Polisin bu uyarısı üzerine dağılan sarı kırmızılı taraftarlar 10'arlı gruplar halinde Beşiktaş İskelesi'ne yürümeye devam etti.

PS:Gelismelerle karsinizda olmaya devam edecegim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Sağolasın ayaklı gazete Haberlerini 4 gözle beklicez
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Lucescu: "G.Saray kupayı alır"

Fenerbahçe-Galatasaray derbisini yorumlayan Lucescu, Galatasaray’ın turu atlayıp yine kupayı alacağına inanıyorum dedi. Lucescu, iki takımı şöyle değerlendirdi:

"Önce lig yarışına bakmalı, Galatasaray’ın liderliğe yükselmesinden bahsetmeliyim. Bazen maddiyat ve yıldız oyuncu faktörü çok önemli değildir. Fenerbahçe’nin Kayseri’de aldığı yenilgi büyük bir sürpriz sayılmamalı. Çünkü ligin altında, ortasında yer alan takımlar, büyüklere karşı daha iyi motive oluyor. Türkiye’de ben de benzer durumlar yaşamıştım. Bana göre Fener, Kayseri’de kötü değildi, baskılı oynadılar, ama bazı anlarda çaresiz kaldılar. Galatasaray mutlu sona ilerliyor. Ekip olmanın meyvelerini almaya başladılar. Ancak çok mutlu olmamalılar. Çünkü bundan sonrası daha zor.
    Kupaya gelince... Dirençli bir mücadele olacak. İki maç oynanacağı için, ilk karşılaşmada, lig yarışındaki gibi heyecan olmayabilir. Kişisel beceriler ön plana çıkabilir, yetenekli yıldızlar takımları lehine olumlu sonuçlar yaratabilir. İsim vermek istemiyorum, ama iki maç sonunda elde edilen sonuç, muhtemelen yıldızların takımlarına katkılarıyla gerçekleşecektir. İki ekibin şu anki durumlarına bakar, geçen seneki kupa finalini de hatırlarsak, Galatasaray’ın turu atlayıp yine kupayı alacağına inanıyorum. İlk maç için çok fazla bir şey söylenemez. Çünkü bunun bir de rövanşı var...
    Fener taraftarı bize epey eziyet çektirmişti. Bu durum statla ilgili. Kale arkaları sahaya çok yakın ve oradaki seyirci baskısı kural dışı. Umarım seyirciden yana sıkıntı olmaz. Meslektaşlarıma gelince... Daum biraz tok! Üst üste gelen şampiyonluklar nedeniyle rahat gibi. Fener’deki gevşeme bununla ilgili olabilir, ama kişisel tercihlerine karışamam. Gerets ise yeni bir ülkede, yeni bir heyecan peşinde. Ondan daha az profesyonellik beklenebilir. Böyle durumlarda Avrupalı hocalar maddiyata fazla bağlı kalmaksızın, başarı için özverili çalışır. Gerets’in artı yönü bu, daha motive..."

Alinti

Nesil
    2003

Aykut her ne kadar kalede bir Mondragon olmasada yetenekli bir kaleci ve bu macta Galatasaray'in gelecekte kalecisi olup olamayacagi konusunda onemli sinyaller verecektir. Ozellikle son zamanlarda yedek olarak beklemesi konusunda uzuntusunu dile getiren Aykut icin onemli bir sans. Gerets'i kupa maclarinda Aykut'a verdigi guven gercekten cok dogru.

Galatasaray icin buyuk handikap sag bek oynayacak Sabri olacaktir. Samsun macinda pozisyon hatasi cok yapan Sabri orta saha oyuncusu oldugu icin topa ayakla mudahele edip yerine vucudunu kullanmadigi icin Galatasaray sag kanadindan pozisyon verecektir ve Sabri'nin aciklarini kapatmasi gereken Song icin zor bir mac olacaktir. Hasan Sas'in sag kanatta defansif acidan daha dikkatli olmasi ve Sabri'ye yardimci olmasi ofansif gucunu de azaltabilir.

Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri