Başlık yanlış olmuş bence.Çünkü benim anladığım asıl rakibimiz Barca dememiş.Eğer finale çıkarsak inşallah Barca ile oynarız demiş.
Başlık yanlış olmuş bence.Çünkü benim anladığım asıl rakibimiz Barca dememiş.Eğer finale çıkarsak inşallah Barca ile oynarız demiş.
So what?
Saike
Evt bende beLirtmiştim o cümLe Zico nun futboLcuLarı motive etmek için kuLLandığı cümle , Gökhan'ın Sözü değiL
Bu başlık böyle değildi sonradan değiştirilmiş.![]()
o başLıkda Gökhan BarceLona yı istiyor şekLindeydi miLLet okumadan BaşLığa göre yorum yapıyordu.
bence fenerbahce bu yıl ilk SEKİZe girebilir tabi biraz kura şansıda olmalıdır yani 2. turda man utd arsenal real barça gelirse eleniriz ama özellikle bir italyan takımı veya lyon fln gelirse fenrbahce ilk SEKİZe girebilr
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yahu şimdi kafam karıştı.Zico mu demiş başlıktaki lafı yoksa Gökhan'mı.
Asıl rakibimiz Barcelona demek için gruptan çıkmak yeterli değil bence.
So what?
Saike
Barça kim diyorsunuz, şöyle diyelim Fener Barça ile eşleşti gruplardan sonra, ilk maç Kadıköy'de Fenerin şansı yanında gitti. Barça 10 kişi kaldı bocaladı Fenerbahçe 2-0 kazandı. Deplasmanda 10 kişi kaleye kapanarak oynarsak Barça gol bile atamaz. Turu Fener geçer. Bu açıdan düşünün birazda. Tabii kazanmak hayal hatta zor ama eskiden grupta üçüncülüğe hedef koyan bir Fenerbahçe bu gün Şl'de final hedefi koyuyorsa bir kaç sezon Final oynarsak hiç şaşırmayın... Devir Fenerbahçe devri.
Fenerbahce cok iyi oynuyor Avrupada,insAllah böyle devam ederler.Galatasaray`dan aldi direksiyonu Fenerbahce.Avrupada takimlarimizin iyi gitmesi bizleri sevindirir.Keske Galatasaray ve Besiktasta zor durumlardan cikip Avrupada basarili olsalar yine ...
Haklı kendisi, Henry vs. Edu
O zaman başlık yanlış olmuş.
Batuhan abi Barcelona'yı eleyebilir Fenerbahçe.Buna bir şey diyen yok.Zico zaten o lafı oyuncuları motive etmek için söylemiştir.Ben Gökhan'ın böyle bir şey demesinden dolayı öyle dedim.
Ayrıca Messi,Henry,Eto'o,Ronaldinho gibi yıldızlar karşısında Fenerbahçe'nin savunma olarak nasıl bir mücadele verdiğini seyretmek ilginç olur..
So what?
Saike
uAmurat91 :
İbrahimovic' karşı oynadı ona karşıda oynar takım oLarak iyi kapanıyor Fenerbahce birebir savunma oyuncuLarıyLa kıyasLanacak birşey değiL
Tamam Gökhan tecrübesiz bir oyuncu bunları demesi belki yanlış ama şu gerçek PSV'ye karşı oynadığı iki maçta öyle bir perf. gösterdiki inanın bana Cafu'yu andırdı. Geleceğin Cafu'su olacak. Yeterki final oynayalım zaten şampiyon olacazda demiyor. Final oynacağız diyor. Final oynayalımda yeterki 10-0 yenilelim.![]()
FinaLe kadar gidersek Dişimizi geçirirz Barca'yada Ceyrek FinaLi aştık mı ondan Sonra hiçr sonc süpriz değiL.
Gebzeli kardeş bak yanlış anlama Fenerbahçe'nin başarısını küçümsemek değil amacım ama o maçtada İbrahimoviç'e adam gibi top taşındımıki böyle diyorsun..
So what?
Saike
tmm işte Genc KartaL bende onu dedim takım oLarak Savunmayı iyi yapıyor buda Forveti etkisiz haLe getiriyor.Top taşıtmadı Fenerbahce İbrahimovic'e
Benim dediğim başka bir şeydi ama neyse uzatmayalım.
Fenerbahçe'nin gelecek turlarda nasıl bir performans göstereceği hakkında San Siro'daki İnter maçı biraz fikir verecektir.
So what?
Saike