1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: "Frikiği ben atarım sen git sevin!"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default "Frikiği ben atarım sen git sevin!"

Sivassporlu Sedat Bayrak, frikikten attıkları ilk gol öncesi Mohammed ile Murat arasında geçen esprili diyaloğu maçtan sonra canlı yayında anlattı.

Sedat, "Atışı, daha önce Oftaş’a güzel bir frikik golü atan Murat kullanmak istedi. Fakat Mohammed topun başına geçip Murat’a ’Frikiği ben kullanırım, sen git sevin’ dedi. Gerçekten de dediğini yaptı, güzel bir gol attı" diye konuştu. Öte yandan, ligdeki gol sayısını 8’e çıkaran Mohammed, bunların 4’ünü serbest atıştan kaydetti.11.11.2007

Kaynak : Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

32 yaşında olmasına rağmen çok iyi bir oyuncu.Frikikleride çok güzel.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sivasspor o zamanki adıyla 2.ligden 1.lige çıkarken mükemmeldi.Hala aynen devam ediyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

radyo dinliyordum radyoya msj atmışlardı:

"Ne beşiktaş ne fener ne de cimbom hiç farketmez yiğidolar affetmez"
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Mohamed geçen sene LİG A'da Diyarbakırspor'u taşıyan isimdi. Diyarbakırspor geçen sene nasıldı şimdi nasıl? Zaten ayağına çok hakim hızlı bir oyuncu. Bu da onun etkili olmasını sağlıyor.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İyi frikik kullanıyor zaten.

Olaya bizim açımızdan bakarsak orada baraj hatalıydı.Zaten Rüştü frikik kullanılmadan önce bağırdı topu göremiyorum diye ama iş işten geçti.Golden sonra bağırdı çağırdı ama nafile.

Ama gol klastı gerçekten..
    So what?
    Saike

Adam hiç gerilmeden topa acaip bir yön verdi. 2. ligde de biliyorum bu adamı. Anadolu takımlarının kadrosunda bulunması gereken biri.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Attığı Frikik gercekten cok güzeLdi Sağ ayakLa ayagına göre ters oLan köşeye gönderdi zor bir vuruştu bence
    4.Serbest Vuruş GoLünü atmasıda onun bu konudaki yeteneğinin kanıtLarından.

Gercekten cok guzel frikik kullaniyor. Saclari da acaip. Don Carleone'ye benzetiyorum ben.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Güzel bi espri

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

gerçekten iyi bir oyuncu. fm de bana iki gol atmıştı zaten

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Mohamed geçen sene LİG A'da Diyarbakırspor'u taşıyan isimdi. Diyarbakırspor geçen sene nasıldı şimdi nasıl? Zaten ayağına çok hakim hızlı bir oyuncu. Bu da onun etkili olmasını sağlıyor.

Evet,Mohammed Diyarbakir`da oldugu sürece takima cok yararli oldu,gecen sene mükemmeldi,Burhan Eser ile beraber takimi sürüklüyorlardi,ikisi de satildi,simdi durumumuz kötü.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

Olaya bizim açımızdan bakarsak orada baraj hatalıydı.Zaten Rüştü frikik kullanılmadan önce bağırdı topu göremiyorum diye ama iş işten geçti.Golden sonra bağırdı çağırdı ama nafile.

Bence o rüştünün bahannesi top kapattığı köşeye gitti.Öbür tarafa gitse belki.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Golün barajla alakası yok zaten Rüştünün kapattığı yerden giriyor ... Rüşrü ne zaman uzaktan şut kurtardı ki ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    32 yaşında olmasına rağmen çok iyi bir oyuncu.Frikikleride çok güzel.
    Yaşıyla ne alakası var?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

Ali Tandogan'a dedi onu.Çekilmemekle ısrar etti Ali.Kötü bir gol yedik..

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Mohamed Ali Kurtuluş yıllardır 2. ligin Alex' liğini yapıyordu. Çok klas bir oyuncu Sivasspor' da orta alanda hücuma donuk oynuyor. Diyarbakırspor' da forvette oynuyordu. Frikiklere inanılmaz falso verebiliyor uzaktan şutları da çok isabetli. Klası tartışılmaz geçen sezon devre arasına sakatlanmasa Diyarbakırspor şimdi süper ligteydi.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yaşı Genç Olsa Çok iyi olurdu.Yasının fazla olması milli takım önünüde kapatıyor..

Sezon Sonu Mohamedin Playofflarda Kasımpasa ya atttıgı golü hala hatırlıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gerçekten bir BEŞİKTAŞLI olarak golünü çok beğendim her ne kadar kaleci hatası bulunsa da.. güzel bir diyalog olmuş keşke doğru olmasaydı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Rüştü vuruş yapılmadan önce göremiyorum diye bağırıyor.Zaten konsantrede olamadı o arada.Benim Fikrim.

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Bence o rüştünün bahannesi top kapattığı köşeye gitti.Öbür tarafa gitse belki.
    Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Golün barajla alakası yok zaten Rüştünün kapattığı yerden giriyor ... Rüşrü ne zaman uzaktan şut kurtardı ki ...
    So what?
    Saike

Yav böyle güzel bir gole bahane bulmaya gerek yok ! Zaten futbol hatalar oyunudur,her golün bir hatasi vardir.Ayrintilara girmemek lazim,böyle güzel gollerde hem de hata aramak sacmaliktir !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Baran golün güzelliğini engellemek gibi bir amacım yok zaten.Sadece bizim açımızdan baktım gole.Vuruşa diyecek bir şey yok..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Küçükken mahalle maçlarında benzerlerini söylerdim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Özgüven bu olsa gerek. Vallahi bravo

Mesaj Yetkileri