Bu kLübün artık parLatıLıp para için satıLacak oyuncuya tahamüLü yok.Bobo en azından 4-5 sezon daha bu takımda kaLmaLı.Bobo tam uyum sağLamış iyi oynarken para için satıLıp yerine yeni Bobo aLıp onun bu zaman içerisinde geLişmesini bekLeyip performans aLacak durumumuz yok.Ne beLLi Bobo gibi iyi oLacağı.
Beşiktaş yönetimi umarım onu uzun süre eLinde tutar.Çok yetenekLi hergün kendisini geLiştiren bir oyuncu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beşiktaş; Man Unt. Barcelona değil. Bobo İspanya, İngiltere'den teklif geldikten sonra Türkiye'de duracağını sanmıyorum. Yaşı daha genç. Yüksek ücrete satılıp iki oyuncu alınır artık Bobo çıkar mı? Çıkmaz mı? Orasını bilemem. Tabii bunlar sezon sonu yapılıp sezon başına hazır olmalılar. Keşke Bobo gibi yetenekleri ellerinde tutabilecek güçte olabilse Türk Kulüpleri.
Bobo Manu,BarceLona gibi kLüpLerde oynayacak düzeyde bir futboLcu değiL.Betis,BLackburn,SchaLcke gibi takımLarda oynayabiLecek düzeyde.Eğer onu eLimizde tutmak istedikten sonra çok rahat tutabiLiriz.En az 3 yıL daha.Yeterki adamı küstürmeyeLim,üstüne titreyeLim.Sezon başında da isteyen kLüpLer beLLiydi zaten.İsteyen kLüpLerin hiç biriside Beşiktaş`a tercih ediLecek düzeyde değiLdi.Daha çok ekmek yemesi gerekiyor Bobo nun ve biz bu ekmek yediği dönemde ondan fuLL potansiyeL yararLanabiLdiğimiz kadar yararLanmamız gerek.Sezon ortasında yada sonunda iyi para verdiLer diye satarsak hem Beşiktaş kaybeder hemde Bobo.Bakınız:Carew.Bizden ayrıLdıktan sonra hiç bir yerde dikiş tutturamadı ve tam formunu hiç bir zaman buLAmadığı gibi Beşiktaş ta Carew gibi bir futboLcu buLamadı.
inşallah yönetim elini öpene direk vermez ligin en iyi santrforu şuan bence helal bobo dahasını bekliyoruz 37,47,57,67 artık nereye kadar gidersen![]()
Aslında bende Bobo'nun 4-5 sene bizim takımda kalmasını istiyorum,kalması gerektiğini düşünüyorum ama karar mercilerinin(Bobo ve Yönetim) fikri önemli tabii
So what?
Saike
Nobre daha iyi ama Nobre'ye göre oynamadığı için takım Bobo daha çok atıyor
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Yav bir Galatasaray'lı olmama rağmen BoBo'nun futboluna aşığım. Müthiş oynuyor kanımca...
Pff kıyaslama yapmasanız olmaz..
Devre arasında katılmıştı takıma ve Tigana döneminde alınsın mı alınmasın mı bonservisi diye tartışlıyordu ne kadar yerinde bir transfer oldugunu gösterdi..
Adamın iyi bitiriciliği yok, attığı kadar kaçırıyor. Yinede severim kendisini..
Sorunda o. Tuncay örneği verirsek Fener'den sırf Avrupa için gitti takım için değil. BoBo'da Blackburn'a sadece Premier Lig için giderse şaşırmam. Ama Beşiktaş elinde tutmalı. Çünkü Beşiktaş'ta son 4 yılda sadece İbrahim Üzülmez kaldı. Gelen gidiyor. İstikrar şart. Yap-boz gibi oluyor sonra.
Kıyaslama yapmasanız olmaz bırakın bari adam rekor kırmış.
Saygı Duyun En azından ya da hiç mesaj yazmayın..
Beyler nasıl karlaştırma oldu bu merak ediyorum? Bobo Beşiktaş rekorunu kırdı hatırlatırım. Türkiye rekoru değil.![]()
Konumuz Bobo nun goL rekorunu kırması.Bobo iLe diğer oyuncuLarı karşıLaştırın demedik.Gereksiz mesajLar siLinecek.