Sayfa 52 / 367 İlkİlk ... 242505152535462102152 ... SonSon
1,531 ile 1,560 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Del Piero_10 Misafir

İtalya'da günün adamı konuştu: "Yanlışlıkla vurdum"

Serie A'da pazar gününe damgasına vuran futbol teröründe istemeden de olsa başrolü oynayan polis memuru Luigi S., olay hakkında Corriera della Sera'ya konuştu. "Kimseyi hedef almadım." diyen polis memuru, Lazio taraftarının ölümünün kendisini derinden yaraladığını belirtti.

İsmi Luigi S. olarak açıklanan polis memuru, olayları dağıtmak için havaya ateş açmış, fakat koşmaya başladığı sırada silahını ateşlemiş ve arabasının arka koltuğunda oturan Sandri'yi vurmuştu. Il Corriere della Sera'ya konuşan polis memuru, "Kimseyi hedef almadım. Sandri'den 200 metre uzaktaydım, nasıl nişan almış olabilirim ki? İlk kurşunu havayı sıktım ve diğerini ise koşarken yanlışlıkla sıktım." dedi. Çok üzgün olduğunu ifade eden polis memuru, "Şu anda ne olduğunu çok iyi biliyorum ve paramparça olmuş durumdayım. İki aileyi parçaladım. Ölen genç adamın ve benim ailem şimdi zor durumda." şeklinde konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu İtalyanlar herşeyiyle farklı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default İnter'de Rosicky sesleri

Arsenal’in Çek oyuncusu Tomas Rosicky'i transfer etmek için Roberto Mancini'nin harekete geçtiği öğrenildi.

Luis Figo’nun sene sonunda futbolu bırakacak olması Roberto Mancini’yi yaratıcı orta saha oyuncusu arayışına itti. İtalyanların yıldız oyuncu için 15 Milyon Euro’luk bir teklif yapması bekleniyor. Geçen sene Arsenal’e gelen Rosicky’nin, Arsenal’in bu sene Premier Lig’in zirvesinde olmasında büyük katkısı bulunuyor. Arsenal’in bu paraya evet mi hayır diyeceği merak konusu olurken, İnter’in büyük ihtimalle bu transfer için daha fazla cebine atması gerekecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Normal bir fiyat, Inter için iyi bir transfer olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arsenal satmaz bence

Stankovic var o bölgede Hleb olsa anlarımda Rosicky gelirse çok karışır göbek ayrıca Wenger'in satıcanı da sanmıyorum...

Valla Rosicky gitmesin kanımca....

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

"Tanımadığım biri için yas tutamam" diyerek maça siyah band takmadan çıkmış seedorf.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Kaka Ayrılmayı Düşünüyor !

İtalya'da holiganlığın tekrar ortaya çıkmasının ardından, AC Milan'ın Brezilyalı oyuncusu Kaka, İtalya'dan ayrılabileceğini açıkladı.

Bergamo'da Atalanta ile yapılan karşılaşmanın başlamasının 7 dakika ardından tatil edilmesinin kendisini şok ettiğini belirten Kaka, "Üzücü ve bu olayın direk kurbanlarıyız." derken, İtalya'da oynamaya devam edip etmemeyi düşünmeye başladığını söyledi.

Sosyal bir problem olduğunu ve artık yaşananların futbolun çok ötesine geçtiğini ifade eden Kaka, "En sonunda ceza gören bizleriz, şampiyona ertelendi ve ne zaman başlayacağını bilmiyoruz." dedi.

Milan'da oynamaktan dolayı mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Kaka, bu belirsizliğin devam etmesi ve tekrar etmesi durumunda ayrılacağını belirtti.

Kayna:SporX

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default "Yılın oyuncusu" Ibrahimovic

Inter'in İsveçli oyuncusu Zlatan Ibrahimovic, ülkesinde "Yılın oyuncusu" seçildi.

İlk kez 2005 yılında, "Altın top"'un sahibi olan Ibrahimovic, ikinci kez bu ödülü almaktan dolayı onur duyduğunu ifade etti.

2 senedir İsveç forması altında gol atamayan Ibrahimovic, geçtiğimiz sezon Serie A'da attığı 15 golle, takımına şampiyonluğu getiren isimlerin başında geliyordu.
    Bu sezon ise Inter forması altında 4'ü Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere 7 kez fileleri havalandırdı.

Ibrahimovic, Juventus'un 2006'da Serie B'ye düşürülmesinin ardından Inter'e transfer olmuştu.

Del Piero_10 Misafir

Güle güle

Ama gideceği yerlerde çeşitli sorunlarla karşılaşabilir.İspanya'ya giderse Türkçede olduğu gibi İspanyolcada da isminin anlamı malum.Gazetelere iyi malzeme çıkar.İngiltere'ye giderse 40 kişinin katili olan bir takımla aynı ligde oynayacak.Bu durum şiddetten korkan biri için abes kaçar.

Del Piero_10 Misafir

Gerçekten öyle demişse yazıklar olsun.

Şimdi buna birşey desen sana ırkçı derler.

Tabiki İtalya'daki olaylar vahimdir. Ama Kaka' bunları biraz bahane gibi kullanıyor zaten ayrılmak istiyor gibime gliyor buda yakında olcak gibi...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Başka kim olcaktı ki?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Milan'da kalsın kral olsun

Oyun sitilini beğenmediğim bir oyuncu ama başka seçilecek adam da yok yani...

Her ne kadar Milan şu an kötü durumda ise dünyanın en büyük kulüplerinden biridir Kaka bunu unutmamalı...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Default Cruz Artık Yedek Olmak İstemiyor

İnter golcüsü Julio Cruz’un yedek olarak anılmaya artık tahammülü kalmadı.

Maç başına bir gol ortalaması gibi oldukça etkileyici bir performansa sahip olan Cruz, istatistiklere bakıldığında Serie A’daki en iyi golcülerden biri gibi görünüyor. Ancak yine de medyanın pek beğenmediği golcü, İnter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin de asları arasında yeralmıyor.

Konuya ilişkin olarak konuşan Arjantinli futbolcu, "Yedek golcü olarak anılmak beni yakından ilgilendiriyor. Bence bu sıfattan kurtulmak için yeterince performans gösterdim. Fakat takımımızın gücü de, bizim takımın çıkarını herşeyden önde tutmamızdan kaynaklanıyor" dedi.

İnter'de zor günler geçiren iki takım arkadaşı hakkında da bir değerlendirmede bulunan Cruz, "Adriano, bu zor dönemi atlatacak gücü kendinde bulacaktır ve bence bunu kimsenin ona karşı olmadığını bilerek yapabilir. Suazo zaten bir gol attı ve kalitesini gösterdi. Ben de onun gibi bir duruma düşmüştüm" şeklinde konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başka bir takıma gitmesi gerekecek o zaman Interde oynayamaz

yedek medek epey gol atıyor aslında... 11de oynayabilceği bir takımda yine gollerine devam eder ayrılması kendisi için en ideali bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Yaşlandı artık, ülkesine döner..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Default Adriano rehabilitasyona gitti

Zor günler geçiren İnterli forvet Adriano'nun Brezilya’da bir kliniğe yatırıldığı öğrenildi. Ancak yeni yılda İtalya’ya döneceği açıklandı.

Adriano 18 aydır kötü günler geçiriyorç Nitekim Brezilyalı yıldız geçtiğimiz günlerde ağır bir depresyon geçirdiğini itiraf etmişti.

‘İmparator’ lâkaplı futbolcu bu sezon İnter’in sadece dört maçında görev aldı ve son 3 maçta hiç forma giyemedi.

İnter teknik direktörü Roberto Mancini’nin kesinlikle takımda görmek istemediği Adriano, tedavi olmak üzere ülkesinde bir kliniğe yatırıldı.

La Gazzetta dello Sport’un haberine göre Adriano, Ocak ayının ilk haftası Milano’ya dönecek ve ardından bir başka kulübe kiralanacak.

Manchester City ve West Ham United’un futbolcuyu istediği gelen haberler arasında.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Default Moratti: "Altın Top Kaka’nın değil İbra’nın olmalı"

İnter başkanı Massimo Moratti, bu yılki Altın Top ödülünün Zlatan Ibrahimoviç’e verilmesi gerektiğini savundu.

İsveçli golcü sezona çok iyi başladı ve şimdiden Serie A’da yedi, şampiyonlar liginde de dört gol kaydetti.

İnter’in geçen yılki şampiyonluğunda büyük payı olan futbolcu formda olsa da Milanlı Kaka ödülün en büyük favorisi olarak gösteriliyor.

Moratti La Gazzetta dello Sport’a şunları söyledi:

“Zlatan bu ödülü alması için geç olduğunu kim söyledi? O dünyanın en iyi golcüsü. İbrahimoviç ödülü bence herkesten çok hak ediyor.

Geçen hafta bir kaç İtalyan medya kuruluşu Kaka’nın ödülü kazandığını ve Milan’ın oyuncuyu ödülünü alması için organizasyona gönderme planları yaptığını açıklamıştı.

Andrea Pirlo, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo’nun 1 Aralık’ta yapılacak törende ikincilik için kapışmaları bekleniyor.

Bencede doğru kaka bu sezon ibrahimoviç' in gerisinde kaldı..

Ikisi de degil ödülü ya Ronaldo ya Messi almali !

Kaka`yi bu sene gören var mi ?
    Messi ile Ronaldo gecen seneki muhtesem futbolunu oynamaya devam ediyor mu ?

Bu ödülü alan kisinin istikrarli olmasi,takimina ne kadar katki sagladigi,takiminin ligdeki konumu önemli mi ?

Bu sorularin cevaplarini ödüller dagitilinca aliriz ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Messi kesinlikle hak ediyor

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ikisi de degil ödülü ya Ronaldo ya Messi almali !

Kaka`yi bu sene gören var mi ?
    Messi ile Ronaldo gecen seneki muhtesem futbolunu oynamaya devam ediyor mu ?

Bu ödülü alan kisinin istikrarli olmasi,takimina ne kadar katki sagladigi,takiminin ligdeki konumu önemli mi ?

Bu sorularin cevaplarini ödüller dagitilinca aliriz ...
    baran bence son cümleni değiştir çünkü fifa nın bu ödülü tam bir fiyasko.

Del Piero_10 Misafir

En son rehabilitasyona gittiğinde evinde parti yaparken yakalanmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adriano futboldan kopmuş ya Yazık harbi

Gecen sezon dahilse Kaka' almalıdır.. Bu sezon değerlendiriliyosa Messi almalı bence... İbrahimovic ödülü alıcak kadar iyi olduğunu düşünmüyorum...

Mesaj Yetkileri