Tebrikler Yunus istersen sen beni cikart bu programdan yoksa bu program olmayacak gibi gozukuyor.
Tebrikler Yunus istersen sen beni cikart bu programdan yoksa bu program olmayacak gibi gozukuyor.
Güzel gidiyorsun Yunus başarılar..
Teşekkürler Ferdi program geliyor
Yok yok olmaz.
Teşekkür ederim Fıratcan abi.
VE DAR ALANDA KISA PASLAŞMALARRRRRR:
ERDOĞAN ARIKAN:İyi akşamlar sevgili futbolseverler ilk kez DAR ALANDA KISA PASLAŞMALAR adlı programımızla karşınızdayız hatalarımız olursa affola.Hosgeldiniz Mert bey Hoşgeldiniz Yılmaz bey.
MERT ÇEKEN:HOŞBULDUK
YILMAZ TAŞ:HOŞBULDUK
ERDOĞAN ARIKAN:Görüldüğü gibi yorumcularımız baya komik.Neyse sorularımıza geçelim dilerseniz.
MERT ÇEKEN:Dileriz.
ERDOĞAN ARIKAN:Man City nin yaptığı başlangıcı nasıl buldunuz Mert bey?
MERT ÇEKEN:İngiltere Premier Ligi gerçekten çok kaliteli bir lig.Çok iyi takımlar var Manchester City bu sene teknik heyette kan değişikliği yaparak yepyeni bir başlangıç yaptı.Ve bu değişiklik zaman geçtikte olumlu sonuçlar vermeye başladı.Bugün baktığımızda Manchester City'nin lige çok iyi başladığını ve ilerisi için iyi şeyler vaad ettiğini görüyoruz
ERDOĞAN ARIKAN:Peki Mert bey Takımda sizce nerede eksik var oyuncu tavsiyeleriniz nelerdir?
MERT ÇEKEN:Forvet sanki biraz aksıyor aslında gerek Bianchi olsun,gerek Samaras olsun gerek Elano olsun bunlar çok kaliteli oyuncular.Fakat Man.City uzun periyotta büyük hedefleri için kadrosunu genişletmeli diye düşünüyorum.Forvete CSKA Moskova'da oynayan Vagner Love Man.City'nin bütün gol yükünü kaldırır
ERDOĞAN ARIKAN:Man City uzun vaadede başarı için neler yapmalı Mert bey?
MERT ÇEKEN:Önceden de söylediğim gibi Premier Lig çok kaliteli bir lig ve bu ligde Chelsea,Manchester United,Liverpool ve Arsenal her sene başabaş oynuyor.Bu takımlara kafa tutacak takımlar çok az.Manchester City bu sene bu 4 takımın arasına girdi
Başarının devamı için altyapıya ve geniş bir kadroya önem vermek şart
Dünyanın her tarafı iyi araştırılıp genç yetenekler çıkartılmalı ve genç yaşta Man.City'ye kazandırılıp gelecek sağlama alınmalı
Tabi bu gençleri kazanırken aynı zamanda tesisleşme ve ekonomik güç te önemli
Bütün bunlar olursa 3-4 sene içinde Manchester City Avrupa'nın en iyi kulubü olacaktır
ERDOĞAN ARIKAN:Peki teşekkkürler Mert bey dönelim size Yılmaz bey.
YILMAZ TAŞ:Dönelim
ERDOĞAN ARIKAN:Evet sorularımızı sizede soralım.
YILMAZ TAŞ:Haydi sor sor çayla kahvaltıda ne yenir
ERDOĞAN ARIKAN::Öhöm Öhöm.
YILMAZ TAŞ:Ne o gıcık mı yaptı Erdoğan su iç su iç.
ERDOĞAN ARIKAN:Neyse ilk soruya geçelim.Man City nin ligdeki şansını nasıl görüyorsunuz Yılmaz bey?
YILMAZ TAŞ:Bence man.City lige yapabileceği en iyi başlangıcı yaptı.Ama bu kadroyla istikararı premier ligde yakalamak zor.Ama bence rahat ilk 4'e girer bu sezon M.city
ERDOĞAN ARIKAN:Peki Man City nin size göre kilit adamları kimler ve bu oyuncuları nasıl değerlendirirsiniz?
YILMAZ TAŞ:Man.City'nin kilit oyuncuları bence Corluka,Bianchi,Petrovdur.Corluka geleceğin Dünyada önemli savunması Citynin bu oyuncuyu kesinlikle değerlendirmesi lazım.]Bianchi Premier Ligde iş yapacağına inandığım bir oyuncu.Göreceksiniz ileriki haftalarda kendinden çok bahsedeceğime inanıyoum.Petrov iyi kullanılırsa kesinlikle asist kralı rahat olur.Hızlı ve çok iyi ortacı.Bir kanat oyuncusu için ideal bir oyuncu.
ERDOĞAN ARIKAN:Peki son soru.Yunus beye söylemek istediğiniz birşeyler varmı buradan.
YILMAZ TAŞ:O arada su içerken puffffff suyu pufkurur.Valla şu ana kadar çok iyi gidiyor.Bence kendi bildiği yoldan gitsin.Olumsuz eleştirilere kulak vermesin.Şu ana kadar takımda hiç bir olumsuzluk yok.
[
ERDOĞAN ARIKAN:Peki teşekkür ederiz umarız güzel bir program oluştur izleyenlere zevk vermiştir iyi akşamlar sayın yorumcularımız ve sayın seyirciler BİR SONRAKİ PROGRAMDA İSE SÜPRİZ BİR KONUĞUMUZ OLACAK.
DEVAMINDA LİG MAÇI VE ÖYKÜSÜ(MAÇI YAPTIĞIM TAKIMI HATIRLAYAMADIM)
NOT:PROGRAM HER HAFTA OLMAYACAKTIR YAKLAŞIK 5 HAFTADA 1 OLACAKTIR.
NOT2:PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN YILMAZ A MERT E VE KENDİME TEŞEKKÜR EDERİM![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
tebrikler yunus programı yaptın güzel olmuş
Sağol Yunus.Kariyerinin devamını merakla bekliyoruz.
başarılar man city zaten bu potansiyele ulaşıcak kadroya sahip burdan sonrası senin taktik becerilerine kalmış city taraftarı açtırgök maviler
![]()
Kariyerin devamını bekliyoruz
Teşekkür ederim Ferdi.
Teşekkür ederim Yılmaz.
Teşekkür ederim.
Şimdi geliyor Berkay.
VE FA CUP 3.RAUND MAÇI:
Önemli bir maçtı rakip Chelsea idi çok zorlu bir rakip karşısındaydık ama 21.dakikada Worleyin kırmızı kart görmesi işimizi çok kolaylaştırdı işte maçın sonucu ve maçın yıldızı:
MAÇIN YILDIZI:ROLANDO BİANCHİ
VE LİGDE BOLTON MAÇI VE MAÇIN ÖYKÜSÜ:
O hafta Çarşamba günü Chelsea maçını oynayan City yorgundu ve Perşembe tek Cuma ise çift antrenman yaparak kampa girdi futbolcuların yorgun oldukları yüzelerinden okunuyordu.Ve işte Yunus'un son konuşması:
YUNUS:Beyler biliyorum yorgunsunuz ama burada bizi izlemeye gelen 48000 taraftar var onlara ayıp etmeyelim kazanalım beyler ama kendinizi de sakatlama pahasına yormayın haydi göreyim sizi.
MAÇIN DAKİKALARI:
12.DAKİKA:Maçın tek golü bu dakikada ROLANDO BİANCHİDEN GELİYORDU 1-0
90.DAKİKA:VE MAÇ BU SONUÇLA TAMAMLANIYORDU.
MAÇIN SSSİ:
MAÇIN YILDIZI:MARTİN PETROV
MAÇ SONU BASIN TOPLANTISI:
YUNUS:Takımımı kutluyorum gerçekten çok yorgundular ve bu maçı almayı sonuna kadar da hak ettiler onları kutluyorum ve onlara bu güzel zafer için teşekkür ediyorum inşallah sene sonu hedeflerimize ulaşacağız.iyi futbol oynuyoruz artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz toplantı bitmiştir iyi akşamlar.
DEVAMINDA DERBY MAÇI VE MAÇIN ÖYKÜSÜ.
Aferin Yunus,iyi gidiyorsun (:
Chelsea'yi deplasmanda ezmişsin.Rakip de 10 kişiymiş ama yine de güzel galibiyet
Devamını bekliyoruz Yunus...
Tebrikler Yunus lig başından beri berabere dahi kalmadın.Böyle devam et.
yunus ne yaptın chelsea'ye bea![]()
Vay be.Stamford Bridge hemde devirmişsin.Tebrikler![]()
Yunus FM 2008 oynamadım ama bir arkadaşımız potansiyel yetenekler diye bir dosya hazırlamış o dosyanın linki var burada kendin seç beğen al
http://88.249.33.106/upload/8774414
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca iyi gidiyorsun
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Teşekkür ederim Baran abi.
Teşekkür ederim Kerem.
Teşekkür ederim Yılmaz sağol.
Teşekkürler Ferdi sadece yendim
Teşekkür ederim Burak abi.
İndirdim Taylan sağol teşekkür ederim.
DERBY MAÇI VE MAÇIN ÖYKÜSÜ:
City o hafta pazar gününü izinli geçirip pazartesi,salı ve çarşamba günü çift perşembe günü ise tek antrenman yaptı.Rakibi küçümsediği az antrenman yapmasından belli oluyordu Cuma akşamı ve kampa girdiler.Cumartesi günü saat 12.30 civarında stadın önüne geldiler.Ve Yunus son konuşmasını yaptı:
YUNUS:Beyler bu akşam kazanacağımızı düşünüyorum ve buna eminim benim güvenimi boşa çıkartmayın ve şu maçı kazanın hadi göreyim.
MAÇIN EN HEYECANLI DAKİKALARI:
7.DAKİKA:7.dakiada henüz AARİTALO CİTYİ 1-0 ÖNE GEÇİRİYORDU.
48.DAKİKA:48.dakikada MARTİN PETROV SKORU 2-0 YAPIYORDU.
90.DAKİKA:Maç CİTY NİN 2-0 LIK ÜSTÜNLÜĞÜ İLE SONA ERİYORDU.
MAÇIN SSSİ:
YUNUS:Bu maça fazla önem vermemiştik kazanacağımızı biliyorduk o yüzden fazla önem vermedik.Ama takımımı kutluyorum artık zor maçlarımız başlıyor.Bunlara daha iyi hazırlanıp en iyi skorları almaya çalışacağız.İyi günler Basın toplantısı bitmiştir.
DERBY STADINDAN AYRILIŞ:
CİTY OTOBÜSÜ SAAT 19.00 CİVARINDA DERBY STADININ ÖNÜNDEN AYRILIP THE CİTY OF MANCHESTAR STADYUMUNUN ÖNÜNE DOĞRU YOLA ÇIKTILAR.
İŞTE ZORLU FİKSTÜR:
BLACKBURN H
PORTSMOUTH A
Newcastle League cup 4.Raund H
Newcastle H
Devamında BLACKBURN VE PORTSMOUTH MAÇI VE ÖYKÜSÜ VE PUAN DURUMU.
olum şu maçları daha hızlı ver yaa![]()
yazıma cevap vermemişsin küstüm![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Bravo sana Yunus.
Teşekkür ederim Ersin.
Blackburn maçı ve maçın öyküsü:
City o hafta pazar gününü izinli geçirip Pazartesi,Salı,Perşembe ve Cuma günü çift Çarşamba günü ise tek antrenman yaparak kampa girdi.Ve pazar günü saat 12.30 da City of the Manchestar stadyumunun önüne geldiler ve Yunus son konuşmasını şöyle yaptı.
YUNUS:Hadyi beyler zor bir maç Blackburnu yenebiliriz size güvenim sonsuz haydi beyler gösterin kendinizi ve 48000 taraftarımızın yüzünü güldürün.
31.DAKİKA:31.Dakikada ROLANDO BİANCHİ CİTY İ 1-0 ÖNE GEÇİRİYORDU.
35.DAKİKA:35.Dakikada MARTİN PETROV FARKI 2 YE ÇIKARIYORDU 2-0.
74.DAKİKA:Yine sahneye Petrov çıkıyordu ve 3-0
87.DAKİKA:87.Dakikada Pedersenin tek golü Blackburna yetmiyordu 3-1.
90.DAKİKA:VE MAÇ CİTY NİN 3-1 ÜSTÜNLÜĞÜ İLE SONA ERDİ.
MAÇIN SSSİ:
YUNUS:GALİBİYETLERE DEVAM.Mutluyuz huzurluyuz harika bir zafer oldu bu artık önümüzdeki zorlu Portsmouth maçına bakıyoruz iyi akşamlar.Toplantı bitmiştir.
Portsmouth maçı ve maçın öyküsü:
City o hafta Pazartesi gününü izinli geçirip Salı,Çarşambe,Perşembe ve Cuma gününü çift Cumartesi gününü ise tek antrenmanla geçirdi.Ve Pazar günü saat 11.00 da FRATTON PARK stadyumunun önüne geldiler ve işte Yunusun son konuşması:
YUNUS:Haydi beyler zor maç beyler UTAKAYA DİKKAT!Tek sözüm bu haydi göreyim sizi.
35.DAKİKA:35.DAKİKADA JONH UTAKA PORTSMOUTH Yİ 1-0 ÖNE GEÇİRDİ.
37.DAKİKA:CİTY BU GOLE 37.DAKİKADA HEMEN AARİTALO İLE CEVAP VERDİ 1-1.
47.DAKİKA:YİNE UTAKA 2-1.
61.DAKİKA:YİNE AARİTALO 2-2
90.DAKİKA:MAÇ 2-2 EŞİTLİKLE SONA ERDİ.
MAÇIN SSSİ:
MAÇIN YILDIZI:JOHN UTAKA
YUNUS:İyi oynadığımız söylenemez ama şundan eminimki Utaka yı durdursaydık böyle olmazdı.Defansımız hatalı diyebilirim bugünkü malubiyette de öenmli rol oynadı defanslarımız.İnşallah gelecek haftalarda bu beraberliği telafi edeceğiz fazla büyütmeye de gerek yok basın toplantısı bitmiştir iyi akşamlar.
11.HAFTA PUAN DURUMU:
DEVAMINDA LEAGUE CUPTA NEWCASTLE MAÇI VE LİGDE NEWCASTLE MAÇI VE ÖYKÜSÜ.
hayırdır yunus yaa 2 maç birden koymuşsun
çok iyi gidiyorsun şu ana kadar böyle devam![]()
İyi gidiyorsun böyle devam![]()
ok gördüm yardımım olduysa ne mutlu bana
Futbolcu Bilgileri
Cok iyi gidiyorsun Yunus.Tebrikler.
Takıma takviye şart bence ..
İyi gidiyorsun Yunus, böyle devam.....
Süper yahu.
Sağoll Ferdi teşekkür ederim.
Teşekkürler Berkay.
Teşekkürler Taylan yardımın tabiki oldu.
Teşekkürler Yılmaz.
Bencede
Teşekkür ederim Göktuğ.
Teşekkürler Mert.
Evet Lig Kupası 4.Raund Maçı:
Ve turu atladık mutluyuz.
Ve Ligde Newcastle Maçı ve Öyküsü:
O hafta çarşamba günü Newcastle ile League Cup ta önemli bir maça çıktı City.Perşembe tek Cuma ve Cumartesi çift antrenman yaptı City ve kampa girdi.Pazar günü 13.30 da City Of Manchestar stadyumunun önüne geldi City otobüsü ve Yunus son konuşmasını şöyle yaptı:
YUNUS:Ligdeki son puan kaybımızı unutturmak için işte fırsat beyler haydi bu şansı iyi değerlendirin ve hem taraftarımın gönlünü alalım hemde 3 puanlara devam edelim.
15.DAKİKA:Bianchi herkesin beklediği golü 15.dakikada attı 1-0.
45.DAKİKA:Petrov ilk yarıda son sözü söyledi 2-0.
90.DAKİKA:Maç bu sonuçla tamamlandı.2-0.
MAÇIN SSSİ:
YUNUS:Önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum ve son lig maçındaki puan kaybını da telafi etmiş olduk ayrıca seyirci ile tekrar aramızı düzelttik mutluyuz sevinçliyiz önümüzdeki maçlara bakacağız artık bu zorlu fikstürü en az kayıpla atlatmak istiyoruz.Sorusu olan:Buyrun:
Muhabir:Hocam gözünüze giren oyuncular kimler şu ana kadar?
Yunus:Hepsi çok iyiler ama Bianchi,Petrov,Elano,Corluka,Felipe,Richard ve Schmeichel gözüme girmeyi başardılar basın toplantısı bitmiştir iyi akşamlar.
VE ZORLU FİKSTÜR:
PREMİER DİVİSİON:BİRMİNGHAM DEPLASMAN
PREMİER DİVİSİON:EVERTON EV
PREMİER DİVİSİON:ARSENAL DEPLASMAN
LEAGUE CUP ÇEYREK FİNAL:MANU EV
PREMİER DİVİSİON:MANU EV
PREMİER DİVİSİON:CHELSEA DEPLASMAN
DEVAMINDA BİRMİNGHAM MAÇI VE ÖYKÜSÜ,EVERTON MAÇI VE ÖYKÜSÜ.
onundeki maçlar zor yunus ne yapcaksın bakalım
msn'e gel muhabbet edelim![]()
Yunus hep yeniyosun ya sen bikdin karsindakiler bikmadi.Insallah aynen devam edersin.