bakalım mustafa abi taktik değişikliği işine yarayacakmı?![]()
bakalım mustafa abi taktik değişikliği işine yarayacakmı?![]()
Serie A 17. Hafta
Napoli: 0 - 1 :Ac Milan
Puan kayıplarına devam ediyoruz.İlk baştaki fikstür avantajını iyi kullandığıma inanıyorum o yüzden bu mağlubiyetlerin şampiyonluk yolunda bizi etkiliyeceğine inanmıyorum. Maçtaki ilk şutu 2. yarı çektiğimi söylemeden edemeyeceğim deli oldum bu maçta.
Serie A 18. Hafta
Napoli: 1 - 0 :Roma
Oynadığım maça göre konuşayım gerçekten çok süpriz bir galibiyet elde ettik.Maç boyunca fazla etkili değildik fakat 60. dakikadaki müdahalemden sonra iyi toparlandık Lavezzi sayesinde galibiyeti aldık.
İtalya Kupası İlk Tur İkinci Maçı
Fiorentina: 1 - 1 :Napoli
Zevk aldığım maçlardan biri daha. Fiorentina'nın çok şut çektiğine bakmayın siz. O şutların yarısından fazlası son 10 dakikada gelişti. Aaritalo'nun müthiş golü ve Vilar'ın süper performansı bize turu getirdi. Maçın adamı Vilar.
Serie A 19. Hafta
Juventus: 2 - 1 :Napoli
Gerçekten çok şansız bir yenilgi oldu. Maçta verilmeyen bir penaltımız vardı. O gol olsaydı b elki herşey daha değişik olurdu ama olsun oynanan oyun umut verici.
İlk Yarı Puan Durumu
Lige iyi başladık. Fikstür avantjımızı Catania maçı dışında iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Bu performansımızı biraz daha yükseltirsek inanıyorum şampiyon oluruz. 10 puan kapanmayacak fark değil.
iyi iyi Mustafa moral bozmak yok güveniyoruz sana
Arshavin için ne transfer nede maaş bütçemiz yetmedi malesef transferi askıya aldık.Bütçe yaratmak için sene sonunda satmak üzere Jensen ve Bonazzoli ile bedevaya anlaştım ikisi içinde çok uygun düşük maaşlar verdim alırkende baya hayret ettim.Birde Sol bek'de alternatif yoktu Wome'yi gene bedevaya aldık.
Giden Oyuncular
Sezon Sonu Gelecekler
Wome iyi transfer.
senden şampiyonluk beklioruz![]()
Transferleri çok beğendim.Özellikle Piatti ve Kewell süper olmuş.
Arkadaşlar Ortak Kariyere başladım bu kariyere devam etmeyeceğim sanılmasın.
İkisinide aksatmadan oynayacağım.![]()
İyi gidiyor abi tebrikler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Toparlanırsın inşallah Mustafa abi.Buna inanıyoruz.
Çok iyi gidiyorsun başarılar
toparlanırsın inşallah..
İyi gidiyor bence.
İyi gidiyosun kardeşim transferler de iyi fakat bu sezon ligde ancak işampiyonlar ligine gitmeyi zorlayabilirsin.Çünkü kodron buna müsait.R.plate 'de Rosales var onualolağan üstü bir oyuncu..
iyi gidiyosun basarilar...
İtalya Kupası Çeyrek Final İlk Maç
Napoli: 2 - 2 :Palermo
Maça kötü başladık iyi bitirdik. Fazla şans vermediğim oyuncularım yeni taktiğe çabuk uyum sağladılar. Oyuna sonradan giren 2 oyuncum beraberliği getirdi ve Kupada ikinci maça umutlu gitmemizi sağladılar.
Serie A 20. Hafta
Napoli: 2 - 1 :Empoli
Maça hızlı başladık. Empoli'nin kanattan etkili olmasını engelledik. Üstün oynarken kontra ile şansız bir gol yedik fakat tartışmalı denebilecek bir penaltıylada olsa galibiyet almamız sevindirici.
İtalya Kupası Çeyrek Final İkinci Maç
Palermo: 2 - 4 :Napoli
YARI FİNALDEYİZ...
maçlar güzel geçmiş
Serie A 21. Hafta
Cagliari: 0 - 2 :Napoli
Kupa maçları ile berabere çıkışımızı sürdürüyoruz.
Serie A 22. Hafta
Napoli: 0 - 0 :Palermo
Son vuruşlardaki etkisizliğmiz yüzünden beraberliğe razı olduk.
Serie A 23. Hafta
Fiorentina: 3 - 3 :Napoli
Gollerin atıldığı dakikalara bakarsanız maçın ne kadar heyecanlı geçtiğini anlayabilirsiniz. Son saniyede verilen penaltı ile berabere kaldık. Umarım bu beraberlik takımda moral bozukluğuna yol açmaz.
abi senin de bir maç savunman kötü oluyor bir maç hücum hattın ben anlayamadım bu işi![]()
Fena gitmiyorsun abi![]()
Serie A 24. Hafta
Livorno: 1 - 3 :Napoli
Maçın başından sonuna kadar etkiliydik. Belluschi ortasaha civarından süper bir frikik golü attı aynı zamanda maç boyunca sağ taraftan etkili bindirmeleri ile maçın yıldızı oldu.
Serie A 25. Hafta
Napoli: 2 - 0 :Siena
Belluschi şov devam ediyor. 1 asist bir golle yine maçın yıldızıydı.
Serie A 26. Hafta
Napoli: 4 - 1 :Genoa
Çok gol atamıyorsun hep 1 farklı kazanıyorsun diyen atkadaşlara bu maçlar cevabım olsun.Bu haftaki frikik golümüzde De Zerbi'den geldi.
sonunda gollere başlamışsın![]()
Vay be. Son maçlar coşmuşsun Mustafa.![]()
Serie A 27. Hafta
Lazio: 1 - 1 :Napoli
Efendim sadece istatistikler diyorum kim etkiliymiş kim çok pas yapmış anlayın. Gerçi az bir fark var ama olsun.![]()
Seria A 28. Hafta
Napoli: 3 - 1 :Torino
geri düştükten 3 dakika sonra beraberliği yakaladık ve o dakikadan sonra üstün oynadık. Galip geldiğimiz için mutluyuz.
Serie A 29. Hafta
Inter: 0 - 2 :Napoli
Son haftalardaki çıkışımız önünde Inter'de bize engel olamadı. Belluschi şov devam ediyor.
deplasmanda inter galibiyeti süper![]()
29 Hafta Sonunda Ligdeki Puan Durumu
Zirve ile aramızda 7 puanlık bir fark kaldı.
Kalan Maçlarımız
milan zirveyi kaptırmaz bence 2.liğe oynarsın bundan sonra
Serie A 30. Hafta
Napoli: 3 - 0 :Reggina
İstatistikden de belli olduğu üzere Regginaya atak şansı bile vermedik. Baştan sona üstündük. Birde maçta oyuncularımın neler yaptığını gösteren ss ekleyim.Rekorlar bölümünü ekleyeceğim bunu.
Son maçlarda çoşmuşsun Mustafa abi tebrikler.Hamsik ne yapmış öyle.
Süper gidiyorsun abi.