Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 66 sonuç

Konu: Yasin Çakmak : "En ciddi rakibimiz Galatasaray."

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Batuhan abi benim dediğim o değil.Geçtik zaten onları.Yasin'in Beşiktaş'ın durumu ortadayken böyle bir açıklama yapması ne kadar doğru?Madem sitede yasak fanatiklik.Bu konu kaldırılsın.Çünkü bu konu gayet fanatikçe.Fanatik çünkü Beşiktaş'ın puanları bariz hatalarla gittmiş.Bundan dolayı takım dağılma aşamasına gelmiş.Ve beyimiz gelmiş Beşiktaş adam değil diyor resmen.Bu bana göre fanatikliktir..
    Yasin Bjk kötü oynuyor,ligi bu şekilde devam ettirmesi zor demeye getirmiş.
    Sence de çok gereksiz puan kayıpları yaşamadı mı Bjk? Her takım puan kaybedebilir beklediğinden fazla o ayrı ama ben Bjk'de şampiyonluk için iyi bir kadro, iyi bir oyun mantalitesi,taktiği göremiyorum.

Bazı gün tek önlibero 2 oyun kurucu, bazı gün çift önlibero çift forvet, bazı günler tek santrafor, bazı günler kanatlar bile olmadan oynuyorlar.
    Ne yaptığını bile bilmiyor Bjk oyuncuları..

Bjk yap-boz gibi hergün değişiyor, istikrar olmadığı için de şampiyonluk yarışında değil..

Fanatiklikle alakası yok, neredeyse herkes aynı şeyleri söylüyor, maalesef ligden yine erken koptu Bjk, öyle yada böyle..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Beşiktaş'ın artık bu yarışın çok gerisinde kaldığı gayet açık değil mi ? Şunu kabul etmek neden bu kadar zor..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ama bence o hatalar en aza indirgenmiş bir şekilde olsaydı şu an ligten kopmuş bir vaziyette olmazdık.(Hoş ben hala koptuğumuzda inanmıyorum ya neyse.) Takım yeterli olmayabilir.Ama hakem hatalarından dolayı dışta kalmak kötü.Lider olsak her şey farklı olurdu.Buna inanıyorum.

Eklemek istediğim 2 şey daha var.Fenerbahçe'nin sadece 1 puan önümüzde olması.Takımımız oyuncuları birlik beraber olup patlama yapabilirler.Her şeye rağmen.

İkincisi ise burada Yasin'i Beşiktaş'ı öyle yada böyle adamdan saymamıştır.Bu açıkcası beni rahatsız ediyor.Ben takımımı Galatasaray ile Fenerbahçe'yi zorlamak için ligte kullanulan bir piyon olarak görülmesinden rahatsızlık duyuyorum.Bu mudurrakibi saygı?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fb sadece 1 puan önümüzde biz ligden koptuk Fb kopmadı bu Fanatiklik degildir nedir.Mr ABOO... ?

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

@ ABOOO

şu an içinde bulunulan durumu yani fbnin sivasın 6 puan gerisinde olabileceğini düşünüyor muydun sezon başında ? tabiiki hayır.

o yüzden sağa sola yazmamak lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar Fb Beşiktaş'tan 1 puan önde ve daha 2 tane derbi maçı var,aynı şekilde Gs'ninde öyle.Beşiktaş ligden koptu diyorsunuz,anlayamıyorum.TSL bu hiç bir şey belli olmaz...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by welet View Post
    Fb sadece 1 puan önümüzde biz ligden koptuk Fb kopmadı bu Fanatiklik degildir nedir.Mr ABOO... ?
    puandan değil takımın oyununun,düzeninden bahsediyoruz, nedir fanatiklik söyle bakalım?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    puandan değil takımın oyununun,düzeninden bahsediyoruz, nedir fanatiklik söyle bakalım?
    F.Bahçe'de ligde top oynamıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Fenerbahçe ligde çokmu iyi oynuyor ? Ayrıca Milli Takım arasında işlerin yoluna girmiyecegini nerden biliyosun ? Gs'ninde Fb'ninde 2 derbisi var Beşiktaş'ın zor maçı kalmadı.2 takımda bu derbilerde muhtemelen puan veya puanlar kaybedebilir

Daha kaçıncı haftadayızki 7 puan farkı bu kadar önemsiyosunuz.

Fanatiklik Nedir ?

Kısaca özetlemek gerekirse budur;

Objektiflikten uzak her olayı fanatiği olduğu kavrama dökebilen biraz paranoyak sağlıklı düşünebilen insanlardan uzak tutulası zihniyet..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Besiktas su Son 5 haftadada Ne kadar az puan kaybederse Okadar iyi....Manisailede macı var Üstelik Holosko ile karsı karsıya o yüzden transferi acıkalamazlar..Sinan Engin Ocak ayındaki operasyona güveniyor..Bakıcaz nasıl
    bir operasyon olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Fenerbahçe bildiğimiz gibi Bjk'nin önünde..belkide Yasin'de Bjk'nin arkalarında oldugunu bilerek ve Galatasaray'ın lider oldugunu düşünerek böyle bir açıklama yapmış olabilir..Beşiktaş bizim rakibimiz deği demiyor sadece en ciddi rakibimiz Galatasaray diyor..Bu demek değildirki Beşiktaş şampiynluga oynamayacak..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yasin'in kendi düşüncesi bu . Onu kimse yargılayamaz

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    F.Bahçe'de ligde top oynamıyor...
    oynamaya başladık inş. şuraya yazıyorum devreye kadar liderliğe geçeriz hiç merak etme.

gs de puan kaybetmeye başlar nasıl olsa hakem hataları azaldıkça

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Yasin Doru SoLemiş

Liqde 2 Takım Var.ÖzeLLikLe Son 3-4 Senedir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fikirlerime katılanda olur katılmayanda.

Yasin, Fenerli taraftarların gözüne girmek için böyle açıklamalarda bulunmuştur. Yakında çıkıp Galatasaray'da kim onuda rakip bilmiyoruz derse şaşmayın.

Hakem hatalarına gelince kime göre hata kime göre değil. Birşeyi tutturup uzatmanın anlamı yoktur. Servet'in golü değişmez bir kural hatasıdır. Sana göre ofsaytı bana göre değili olmaz. Yada Beşiktaşlı Burak'ın elle attığı golü biliriz. Adnan Aybaba ne eli abi dizle kontrol ediyor demişti. Deliliğe vurma aptallığa vurma çok kolay iştir. Kayseri maçında ki Lugano'nun pozisyonuna penaltı diyorlar. Ben hakem olsam vermezdim. Galatasaray'ın penaltılarınada penaltı diyen var demeyen var. Beşiktaş maçında top Galatasaray'dan çıkıyor hakem köşe atışı verdi. Onun gol olacağını mı biliyordu. Gol olmasa bu köşe atışı hatasını kim söyleyecekti. Yada Fener maçında düdüğü çalıyor. Top gidiyor gol oluyor. Gol olacağını biliyormuydu da düdük çalıp kesti. Herşeyi geçtim bir kenara. Nobre düzgün futbolcu olsa. Orda attığı gol el diye kesilmezdi. Geçmiş sabıkası bulunurken çözülmesi zor bir pozisyonda hakemin el vermesi kadar doğal birşey olamaz. Ümit Karan o kadar attı ki kendini hakem denizli maçında vermedi penaltıyı yine o hakeme helal olsun. Fenerli yöneticilerde her yenilgiyi hakeme bağlama yoluna gitmişler Fenerli taraftarlarda ağzı açık evet öyle öyle diyorlar. Bırakın artık bunlara sığınmayı. Hakem hatası oluyor her sene bir takıma fazla oluyor ama daha 10 kusurlu hareketi saymayı bilmezken bu yorumları yapmak herşeyi buna bağlamakla olmuyor.

Son olarakta Beşiktaşlı arkadaşlar Yasin sizi rakip görse ne olur görmese ne olur. Yasin mi belirliyor bir takımın ligdeki durumunu. Çok güzel birşey söylüyorsunuz. Fenerle aramızda 1 puan var diye. O zaman neyi dert ediyorsunuz. Fenerin ligde başarılı görünmesinin nedeni Avrupa, bu kötü futbolla bu puanların alınması ise ligimizin kalitesi. Ama bir gerçekte var ki Beşiktaşlı arkadaşlar hep Galatasaray-Fenerbahçe rekabetini kıskanmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Beşiktaş'ın artık bu yarışın çok gerisinde kaldığı gayet açık değil mi ? Şunu kabul etmek neden bu kadar zor..
    Sen kendini tatmin et bu şekilde.Bir de gayet açık değil mi diyor ya.
    Tekrar tekrar söylemek benim de hoşuma gitmiyor ama hakem hataları olmasa Beşiktaş şu an liderdi.Beşiktaş tüm zor maçlarını bitirdi, Fb,Gs ve Ts derbilerini dışarda oynadı.Gs ve Fb'nin önünde çok zor bir fikstür var.Özellikle Gs'nin...
    Nasıl yarışını gerisinde kalmışız anlamıyorum Fenerbahçe'nin sadece 1 puan gerisinde iken.İlk yarıya lider bitirme ihtimalimiz bile var

Ayrıca son 3-4 yılda zievede olamayabiliriz ama bu ligde Beşiktaş'ın forması bile şampiyonluğa oynar

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post

Ayrıca son 3-4 yılda zievede olamayabiliriz ama bu ligde Beşiktaş'ın forması bile şampiyonluğa oynar
    Beşiktaş 3-4 yıl başka formayla mı oynuyordu. Onu anlayamadım.

Fenerli bir arkadaşım vardı. Hem mahalle hemde okulda aynı sınıftaydık. Ben Galatasaraylı o Fenerli düşünün artık. O zamanlar Avrupa konusunu tartışıyoruz. Ben tabi o zaman hafiften hafiften başlayan Avrupa maçlarını sıralıyorum. Konumuz Avrupada Galatasaray ve Fener. Bakıyor cevap veremiyor. Ordan ee en çok kim şampiyon olmuş ona bak diyordu. Ordan geldik 4 sene şampiyonluk ve Galatasaray Fener'in önüne geçince bu sefer en çok kim kimi yenmiş ona bak diyordu. Olayı bu duruma getirmeyelim. Madem forması yetiyor peki niye yetmiyor?

Kıssadan Hisse çıkaralım.

yetiyor zaten geçen sene İnönü de FB değilde biz yenseydik Şampiyon olcaktık..Kerem in demek istediği her sene her dönem şampiyonluğun favorisi Beşiktaş... Avrupa'ya gelince artık GS nin LaLeDevri bitti UEFA yı İspwich Town da kazanmış sizin gibi yapoyolarsa işimiz uzar... Şu anki görüntüde bende en iyi durumda GS derim doğru ama Beşiktaş her zaman var yarışın için daha var ligin bitime auta giden topa korner yere atılan her pozisyonda penaltı verilmediği için bize bugün bunları tartışıyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Avrupa'ya gelince artık GS nin LaLeDevri bitti UEFA yı İspwich Town da kazanmış sizin gibi yapoyolarsa işimiz uzar...
    Allah iyiliğini versin. Îspwich Town da almış vay be. İşin komik kısmını söyliyim. Bazı takımlar utansın ki İspwich Town bile almış

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Allah iyiliğini versin. Îspwich Town da almış vay be. İşin komik kısmını söyliyim. Bazı takımlar utansın ki İspwich Town bile almış
    Helal.

Bu sezon ligi zorlayacak ilk 2 takım Fenerbahçe ve Galatasaray.Şuan öndeyiz ama fikstürümüz çok zor.Herşey değişebilir.Hiç belli olmaz.Ama şuan Fenerbahçe'nin en ciddi rakibi Sivasspor.Bizimde öyle Ama Sivasspor ligden kopar Fenerbahçe 2.liğe gelir iki takım arasında büyük çekişme olur.Beşiktaş'ta 3.olur.

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Sölemek istediğimde o güç dengesi o dönemde öleydi o takımda almış bugün farklı geçmişe bağlı bir yaşam olmaz... Verdim örnekte onun içindi.. Aç tavuk buğday ambarı olayını bırakamadınız hala anlatmak istediğim bu ama işinze geldiği yerden anlıyorsunuz... GS bugün Avrupa Puan sıralamasına BJK FB nin gerisinde bu seneki futbolda daha da gerilere gitcek gibi gösteriyor nese ama siz 7sene önce UEFA yı aldınız nasılsa Puanlamada 1. siniz her takımı yenersiniz Avrupa Fatihisiniz son taraftar böyle olursa takımıda Helsinborg gibi 5.torba takımına yenilir.. Uyanın geçti LaLeDevRi...

Sölemek istediğimde o güç dengesi o dönemde öleydi o takımda almış bugün farklı geçmişe bağlı bir yaşam olmaz... Verdim örnekte onun içindi.. Aç tavuk buğday ambarı olayını bırakamadınız hala anlatmak istediğim bu ama işinze geldiği yerden anlıyorsunuz... GS bugün Avrupa Puan sıralamasına BJK FB nin gerisinde bu seneki futbolda daha da gerilere gitcek gibi gösteriyor nese ama siz 7sene önce UEFA yı aldınız nasılsa Puanlamada 1. siniz her takımı yenersiniz Avrupa Fatihisiniz son taraftar böyle olursa takımıda Helsinborg gibi 5.torba takımına yenilir.. Uyanın geçti LaLeDevRi...

Kedi uzanamadigi ete mundar dermis

Galatasaray nerede Fb ve Bjknin gerisinde ? Sezon basinda hani son 10 senenin en iyi takimi secmesine bakmadin herhalde,17.siradaydik.Ya siz ? ...

Lale devri lafini grup maclari bir tamamlansin ozaman tartisiriz ...

UEFA da 3.Torba GS, Beşiktaş 3.Tur ön elemede 1.Torba

Biraz mantık sonuça gidersin zor değil

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

O zaman ki güç dengesi mi Yahu Galatasaray Avrupada takımları evirip çevirmeseydi. Bugun Avrupa maçlarında Beşiktaş ortasahayı geçince sevinecektiniz. Galatasaray'ın hayrına 2. takım olarak Şampiyonlar ligine gittiniz. Hala utanmadan sıkılmadan Galatasaray'ın ilgili hele Avrupa'da aşık atmıyormusunuz. Tarih kimin kaçıncı sırada aldığınız yazmaz. Kondurur Uefa kupasının alt kısmına Türk bayrağını olayı orada bitirir. Siz tribunde desibel rekoru kırmaya devam edin. Lucescu şampiyon yapmasa Anadolu klübü oluyordunuz. Konuşturmayın şimdi. Off off insan takımını tutarda biraz akla mantığa uygun tutar.

Buraların büyüğü bir başka Beşiktaş Beşiktaş çok yaşa. Umarım memnun oldunuz.

Hala aynı şeyi söylüyon abi farklı bir şey söyle ben GS nin aldığı kupayı Türk Futbldundaki devrimi inkar etmiyom küçümsemiyom işte İspwich örneği ondan bu adamlarda almış artık günümüze bakmak lazım sen mennunmusun son senelerdeki Avrupalı Cimbomdan?
    Biz bunu sölüyoz siz UEFA yı aldık diyonuz... Sorun burda UEFA yı aldnızı diye bugün alınan kötü sonuçlar normalmi Trömsö-Hlesinborg-Sion malübiyetler ne UEFA yı 7sene önce aldınız diye bu takımlar size kaybetmiyor !!

Ayrıca bir çıkış bulamayıp konuyu Beşiktaş'a sıçratmanada seyirci kalcam çünkü dağılmıcak konu en azından ben parçası olmicam o yüzden tahrik içeren cümleler kurma boşuna

Disco öncelikle ellerine, klavyene sağlık herşeyi açıklamışsın cevabını vermişsin araya girmeme gerek kalmadı Bu arada artık kabullenin 17 Mayıs 2000 kupa bizim müzemizde ötesi yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray'ın Avrupa'da ki başarılarını unutmak mümkün değildir. Biz unutsak tarih unutmaz. Bu kısım ayrı bir konudur. Olaya şu yönden bakalım. Kurtuluş savaşı Çanakkale zaferlerini unutalım. Bugün Amerika'ya sormadan birşey yapamıyoruz. Tarihimizi acilen unutmamız mı lazım. Galatasaray'ın Avrupa'da son zamanlarda kötü durumda olduğu bir gerçektir. Sion maçı 3-2 5-1'dir. Bu kısmıda geçmenizi öneriyorum. 96 yılında başladı 2002'ye kadar geldi. 6 senenin getirdikleriyle övünmemiz kadar doğal birşey olamaz. 96'dan öncekileri saymıyorum. Bir Barcelona maçıdır Beşiktaş 3-0 yenmiş yazılmayan methiye kalmadı. Lafla başarı olmaz. Bugünlede olmaz. Tarih ne diyorsa o. Türkiye'de düzenlenen bütün kupaları en çok alan kim,Avrupada kupa sahibi olan kim, Avrupada en başarılı olan takım kim. Bugun içinde oldugumuz durum inkar edilemez. Ancak dediğin mağlubiyetleri söylerkende geçmişten bahsetmiyormusun.

Şimdi kararını ver. Geçmişle mi yaşayacaz önümüze mi bakacaz.

Konu Yasin Çakmak, Beşiktaş'ı rakip görmüyor diye siz gocunuyorsunuz. Eski mesajlarımda belirtmişim Yasin mi belirliyor kim iyi kim kötü diye. Onun haricinde Beşiktaş her zaman Favoridir lafınada itirazım vardı belirttim. Olay bu ne Beşiktaş'a laf söylüyorum ne sana.

verdiğim malübiyetler son yıllar içinde yani UEFA Puanlaması 5yıla göre çizelge ediliyor senin verdiklerin bunun dışında benim örneklerim bunun içinde günümüz için konuşursak GS Avrupa'da artık kötü bunu sölemek istiyorum...

Ayrıca Türkiye'deki kupaları derken Ligi zaten Fenerbahçe... Türkiye Kupasıda Galatasaray..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ayrıca Türkiye'deki kupaları derken Ligi zaten Fenerbahçe... Türkiye Kupasıda Galatasaray..

Birinci Futbol Ligi 1961-62, 1962-63, 1968-69, 1970-71, 1971-72, 1972-73, 1986-87, 1987-88, 1992-93, 1993-94, 1996-97, 1997-98, 1998-99, 1999-2000 , 2001-02

Türkiye Kupası 1962-63, 1963-64, 1964-65, 1965-66, 1972-73, 1975-76, 1981-82, 1984-85, 1990-91, 1992-93, 1995-96, 1998-99, 1999-2000

Cumhurbaşkanlığı Kupası 1966, 1969, 1972, 1982, 1987, 1988, 1991, 1993, 1996, 1997

Başbakanlık Kupası 1975, 1979, 1986, 1990, 1995

Spor Yazarları Derneği Kupası 1963, 1966, 1967, 1970, 1977, 1981, 1987, 1991, 1992, 1997, 1998, 1999

Hocam can alıcı nokta neresi biliyormusun. Ben ne Galatasaray'ın Avrupasından bahsetmişim. Ne Beşiktaşla kıyaslamışım. Uefa kupası ile ilgili hiçbirşey dememişim. Övünmemişim de konuyu sen açmışsın. Başa dönüp okursan öyle birşey olmadığı ortadadır. Arkadaşımla olan bir hikayemi anlattım. Avrupa'yı tartışıyorduk demişim. Onada karışmayacaksınız heralde. Onuda niye söyledim.Konu A ise birden B konusuna atlamayın demek istedim. Kıssadan hisse olayına girmek istemiştim olmadı.Ordan nerelere geldi.

Ona bakarsan Türkiye Süper Kupasıda 2kez düzenlenmiş onudamı sayalım... Geçerliliği olan 2tane kupa var ondada FB-GS 1. zaten yazdım mesajımda...

Siz tribunde desibel rekoru kırmaya devam edin. Lucescu şampiyon yapmasa Anadolu klübü oluyordunuz.

Olay bu ne Beşiktaş'a laf söylüyorum ne sana.

kendinle çelişiyon..

Ben anlatmak isteğimi sanırım bir önceki mesajta anlattım alıntı yapmadığına göre...

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri