nobre ve ibrahim akin oyunda hadi insallah atariz...
nobre ve ibrahim akin oyunda hadi insallah atariz...
Goooooooooll Helal Olsun Bobobobobobobobobobobobo DK 87
gooooooollllllllllllllllllll 2-1 oldu bobooo.
Boboooooooooooooooooooooooo
Allahım Sana Şükürler olsun..
Helal Olsun Sizlere..
BOBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ooooleeeeyyy haydi Beşiktaş'ım oooolleeeeyyy!!!
Marsilya çağ dışı faullerine başladı..
Bittiiiiiiiii 2-1 yendık.Tebrikler Beşiktaş.
Çok önemli bir galibiyet aldık.Tebrikler Beşiktaş Tebrikler Türkiye. Büyük sevinç yaşıyorum
İşte bu kadar yahu bu BoBo Tanrı'nın bize armağanı...
mac bitti tebrikler besiktas.
İşteee Buuuuuuu....
Gerets gene kazanamadı....
Bobo Helal Olsun be Sana.. Kartallarım benim şimdi Sıra Porto'da.
süper olduTebrikler Portoyu da yenip turu atlrz insallah....
Harika bir galibiyet tebrikler Beşiktaş sıra Galatasaray'da...
Tebrikler karakartal![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tebrikler ve teşekkürler Beşiktaş. İlk maç daha iyi oynadığı Porto'yu orada yenerek 2. tura çıkacağız. 8-0 ile delga geçenler görecek o zaman.
icim rahatladi tam umudumu kesmistim bi baktim gol oldu![]()
hep son dakikada yemek olmaz ya bu sefer biz attık..Porto maçı çok saracak..
Sıra Porto'da !!!
Ayrıca Marsilya taraftarı inanılmaz sinirimi bozdu.. Bizimkilere saçma saçma bağırıp, hareket çekiyorları..
İnşallah bi güzel döver bizimkiler...
Tebrikler Beşiktaş ...
Artık tek amaç Porto'da kazanmak ... beraberlikte bile uefaya gidemioruz çok ilginç bir grup ...
TebrıkLer Beşiktaş'a hem yendi hemde üst bitti bana kazandırdı eyw![]()
Tebrikler Beşiktaş, Bobo gene uçurdu Kartal'ı.
Lider olma ihtimali bile var. Marsilya ile Liverpool berabere kalıp Porto'yu yenerse Beşiktaş lider oluyor.Originally Posted by Puan Durumu
helal sana besıktas.SEN YUZUMUZU GULDURDUN
Keşke bugün Porto yenseydi Liverpool'u.
O zaman garantilemiş olacaktı.Porto'yu orada daha kolay yenebilirdik.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Öncelikle Allah'a şükürler olsun.Dualarımızı geri çevirmedi.
Sonra Bobo'ya helal olsun.Maçı getiren golü attı.
Sonra teknik ekipten oyunculara kadar herkese teşekkürler bu sevinci bize yaşattıkları için.
İlk yarı çok iyi mücadele ettik.Bir gol daha bulabilirdik.Bulsaydık çok iyi olacaktı ama olmadı.
İkinci yarı ilk yarıdaki ritimi kaybettik.Basit hatalar yapmaya başladık.Marsilya yüklenmeye başladı ve nitekim aradıkları golü buldular.Bence o golde Rüştü'nün çokta hatası yoktu.
Sonra maç iyice geniş sahada oynanmaya başladı.Golde yiyebilirdik o arada.
Ümitlerin tükendiği dakikalarda Delgado'nun müthiş pasında BoBo bizi sevince boğdu.Ve ümitlerimizin sürmesini sağladı.
İnşallah Porto'yuda yenip turu geçeceğiz.Allah yardımcımız olsun.
Evet o zaman şansımız daha çok olurdu ama olmadı işte..
So what?
Saike
Fransız taraftarlar Beşiktaşlıları kızdırdı
Takımlarını desteklemek için İstanbul'a gelen Olympique Marsilyalı taraftarlar, Beşiktaşlı taraftarlara maç öncesinde 8-0'lık tarihi Liverpool hezimetini hatırlatarak, sataştı.
Eski açık tribünde kendilerine ayrılan yerde bulunan yaklaşık 250 Fransız taraftar, Beşiktaşlı taraftarlara yönelik ''Liverpool'' diye tempo tutup, parmaklarıyla 8 işareti yapınca, siyah-beyazlılar da ''Olympique Lyon'' diye karşılık verdi.
Öte yandan, karşılaşmada 40'ı yabancı olmak üzere 200'e yakın gazeteci görev yaptı.
28.11.2007
Kaynak : AA
Bizim savunma bu gün kendisinden bekLenmeyecek performans gösterdi. ÖzeLLikLe Baki süper oynadı. Kusursuzdu. Aynı şekiLde iLk yarı istekLi ve arzuLuyduk goLü de buLduk. İkinci yarı tipik Türk takımı gibi oynayıp skorun üstüne yatmaya çaLışınca bütün oyun dengesi bozuLdu. ALLahtan erken goL buLduLarda kendimize geLmek için zamanımız oLdu. Ondan sonra da gaLibiyet goLü bence bizi bu gruptan çıkaracak goL oLdu. Artık bu gruptan çıkarız. Kazanırsak çıkıyoruz. ÖyLe garip ki ya ŞampiyonLar Liginde devam edicez ya eLenicez. Uefa diye bir şans kaLmadı.
ÖzeLLikLe DeLgado ya değinmek istiyorum. Son maçLarda harika oynuyor ve çok yerinde işLer yapıyor. O oynadığı zaman takım hücuma çıkmakta ve pozisyona girmekte zorLuk yaşamıyor. Umarım bu performansını devam ettirir. Bobo ise aynı Bobo. BuLdumu affetmiyor asLanım![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
siyah-beyazlılar da ''Olympique Lyon'' diye karşılık verdi.
Güzel yerden girmiş Çarşı konuya![]()
Bilmiyorum ama maç sonrası sevindiğimi hissettim. hemde çok
Bizzat Şahsımda FANATİK TARAFTAR profiline uygun olmama rağmen bu maç sonrası diğer fanatik arkadaşlardan farkım olduğunu hissettim..
teşekkürler beşiktaş.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Biz teşekkür ederiz Eren
Porto 8
Marsilya 7
Liverpool 7
BEŞİKTAŞ 6
Durum bu şekilde galiba.Lider'de olabiliri sonuncu da olabiliriz.En azından böyle bir umutla yaşamak da güzel.