Banko Bursaspor !
Beraberlik maçın en gözde sonucudur..Kaşımpaşa kazanamaz kazanacak bi taraf olursa o Bursa olur ama ilk tercihim beraberlik !
Kasımpaşa herhafta kümeye daha da yaklaşıyor bu maı Bursa alır
Berabere biter.
Kasımpaşa kazanıp sürpriz yapabilir.Bursa ne yapcagı belli olmayan bi takım..
Bursaspor alır kanımca.
Bursaspor veya beraberlik diyorum.
Samet Aybaba ile yenı bir seri yakalayan Bursaspor 4 maçtır yenilmiyor..Son maçta evinde Konyaspor'u 1-0 yendi.Bu maça gelmek için Bursaspor taraftarının çeşitli organızasyonları var.Her zaman olduğu gibi yine taraftarının desteğini alan Bursaspor bu maçı da alacaktır..Kasımpaşa'yı konuşmaya gerek yok zaten..
Ama ben bu maça gidemedim![]()
Bursa temsilcisi alır bu maçı...
Ya her hafta berabere diyorsunuzya bırakında Kasımpaşayı yenelim ya.Biz Bursasporuz her maça kazanmak için çıkarız.Berabere biterse çok fazla süpriz olur...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Bursaspor ikinci yarıda buldugu gollerle Kasımpaşa'yı 2-0 maglup etti...Ayrıca mücadelenin 80.dk Kasımpaşa'da Coulibaly Kırmızı kart ile oyun dışında kaldı..
Bursa beklenen galibiyeti aldı..
Kasımpaşa kümeye..
Offf İstanbul takımlarıyla Doldurdular Süperligi..Kasımpasa erken kopacak..Bİr kere adam gibi idman yapamıyorlar..Adamların tesisleri yok Süperligdeler..
İki genç oyuncu Volkan Şen ve Sercan Yıldırım'ın golleri Bursaspor!a 3 puan getirdi.Bu volkan la sercan harika ileriki senelerde türkiyeye damgasını vuracaklar..
Kasımpaşa geldiği gibi gidecek anlaşılan hemde sonuncu olarak.Beklediğim bir galibiyetti.Tebrikler Bursaspor.
Sercan bügün süperdi.
Bu sene Düsenler erken belli olacak.Keske yine son haftaya kadar Belli olmasa..Seneye belki kartal cıkar oda düser..Anadolu takımları gelirse kalite artar..
Hakettiğimiz güzel bir galibiyet olmuş.Anlaşılan bu takım tam anlamıyla rayına oturdu.Hadi hayırlısı Bursasporum...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Kasımpaşa yolcu anlaşıldı.
Daha nice galibiyetler görme dileğimle.
Tebrikler Bursaspor..
Tebrikler Bursaspor..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bir kaç hafta sonra tekrar puan kayıpLarı başLar. İstedikLeri puanLarı biraz oLsun aLdıLar son haftaLarda. Ah bursa adam gibi kişiLerin eLLerinde oLsan bu Ligin tozunu atacak tek takım sensin ama işte.
TebrikLer Bursa ya.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tebrikler Bursa'ya net skor almışlar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Cuma günü oynanacak beşiktaş maçına çok moralli giriyoruz..Hadi hayırlısı