Sayfa 5 / 30 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 878 sonuç

Konu: FM 2008 - Oyun içerisinde karşılaştığınız ilginç olaylar

Nesil
    2007
    Yer
    Tekirdağ

Sen kov o yrdmcıyı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Muhah oha harbiden oha..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Çok ilginç

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar önce ben bu resimleri neden büyütemiyorum tıklıyorum ama büyümüyo .. :s
    neyse 45-0 lık skor hep atmak istediğim skor
    yawf tamam 11 - 12 yi anlarımda 45 yuh tatile çıkarken sanırım sen bütün
    teknik heyetle oyuncularıda çektin sanırım peşinden gelmişler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

kaleci neden santra kullanmasın kullanır tabide kullanması biraz mantıksız ve gereksiz tamam santra yaptın bari kaleye git
    bu kolombiyanın deli kalecisi gibi adam topu alıp orta sahaya gidiyodu

kötüleme anlamında değil çünkü ricardinho iyi oynayıp 7 falan aldığı yani form u yüksekken yapmıştı o yorumu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Merak etme rövanşı alırsın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bende resimler neden büyümüyo göremiyroum

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.

tıklıyorum olmujyo

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Çevirim hatasıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Benimde başıma çok geldi bu olay özellikle Zarate ve Carew son haftalarda coşmuşken hiç bir işe yaramıyor demesi çok komik oluyordu
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Çok başıma geldi bu durum...

Nesil
    2006

Default Ayın Üç Golüde Benden

Merhaba;

Ayın üç golüde benden işte görüntü:

Not: Eskiden bunlar için bir sabit başlık vardı ama şimdi yok o yüzden yeni konu açtım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

tebrikler

üstelik 1. ve 3. aynı takıma

Benim şuana kadar 2 tane oldu en fazla. Oda Ankaraspor'la Serkan gedik'in golleri
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

2008 için daha kariyer yapmadım.Yükledim masaüstüde duruyor.Ama 2007'de başıma çok gelmişti bu olay..

Bendende Tebrikler

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    tebrikler

üstelik 1. ve 3. aynı takıma

Benim şuana kadar 2 tane oldu en fazla. Oda Ankaraspor'la Serkan gedik'in golleri
    G.Antepspor'u 5 gol birden atınca aldılar demekki.

Zaten bu maçları yapalı baya zaman oldu golleri bile hatırlamıyorum masaüstünde duruyor diye koydum siteye.

Zaten o sezon ilk kez benden oyuncu aldılar ayın golüne oda üç gol birden oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bana hiç nasip olmadı güzel duygudur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Güzelmiş
    Ben de en fazla 2 olmuştu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bendede önceki sürümlerde en fazla iki kere olmuştu

Default fm2008 inanilmaz olay

Arkadaşlar Merhaba,size FM2008 ile ilgili 2 önemli olayi aktarmak istiyorum.Ve bunları size anlatirken yok orjinal yok sahte oyun diye hiç tartışma yapmayalim.75 milyon ytl verip ilk defa bu sene orjinal oyun aldim.Orjinal oyun almamın sebebi,8.0.1 cr a ck yüzünden cd istemesi ve fm2008 calistiramamasidir.Ve bu yoldan cikarak gidip orjinal cd aldim.Fakat gerceki olmak gerekirse orjinal oyunu keske almasaydim dedigim bi olay geldi basima.Bunlardan birincisi,korsan oyun kullanan bi arkadasim var.Kendisi 8.0.1 patchi yükledigi zaman korsan oyun icin aynı şekilde bende oldugu gibi cd istedi.Ve bende dedimki orjinal oyunu almassan korsan cd ile calistiramassin dedim cünkü ayni olay bende oldu.Ve gözlerime inanamadim korsan cd ile patch 8.0.1 calistirdi.herhangi bir cr-a c k yüklemeden.gayet orjinal oyun cd si gibi cd yi takip calistirdi.Bu olaya dayanarak size bir kac soru sormak istiyorum;

Simdi bende aynı sekilde calismayan bu oyun nasil olurda herhangi bir c-ra ck falan bulmadan korsan oyun bu oyunu calistirdi?onun yükledigi pathc 105 mb benimki 95 mb.acaba bunla bir bağlantisi varda benmi bilmiyorum.öte yandan herhangi bir ****** tools programi falan kullanmadi.sadece korsan cd ile patch i calistirdi ve hicbir sorun yok.euro2008 elemelerindeki birinci olan takimin gidememe gibi herhangi bi sorunuda yok.

***Şimdi özetle 2. konuya gelmek istiyorum.Bu konu diğerinden dahada ilginc.Aşağıdaki ss lerden göreceğiniz gibi Porto yu yönetiyorum.Ve son grup maçında Man utd şampiyonlar ligi maçina çıktım.ve maçin 70 ve 72. dakikalarinda bir pozisyonda porto taktige tikladim.başka oyuncu degistirmek icin.ve tam bu sirada lisandro lopez sakatlandi.lisandra lopezin yerine helder postigayi aldim.ve rauel meirels yerinede Kazmierceski oyuna aldim.tabi ben bunlari bakarken farkinda degildim.Ve bir baktim ki aşadağıdaki sslerdende anlaşilacagi gibi 4 oyuncu değiştirmişim.ve maxiumum şampiyonlar liginde 3 oyuncu değiştirme hakkimiz varken bunu bu sistem nasil uyguladi.bu bir data hatasimi?herhangi bir editörden bi değişiklik yapmadim.ve eğer fm ile ilgili böyle bi sorun varsa bunu ilgili kişilere bildirmek istiyorum.Benim mantiğima göre oyuncu sakatlanmadan o sirada oyuncu değiştirme icin porto taktiğine tikladigim icin bilgisayar algilayamadi ve lisandro lopez sakatlanip oyun durunca 2 oyuncu değiştirebildim.

porto ile ilgili ikinc soruma cvp verebilirmisin arkadasim. bende orjinal oyun kullanicisiyim.

bende de stancu ingilterede league 1 da hat-trick yaptigi mactaki 3 golu secilmisti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buna bende rastladım. Bir oyuncu değiştirmiştim, daha o değişiklik oyuna yansımadan oyuncum sakatlanmıstı. Bu yüzden oyuncuların yerini değiştirmek için bir daha girdim sakat oyuncuyu yanlıslıkla bir yedek ile deistirip oyuna devam etmişim ve 4 oyuncu değişikliği yapmıştım.

Oyun hatası diyebiliriz.Öbürüne gelince 8.0.1 vs tüm update yamaların elinde sonunda bir kırıcısı,anahtarı çıkıyor.Öyle yapmıştır.

Smile

Quote Originally Posted by serwan View Post
    iyi de takım sahada değilse santalar nasıl yapıldı.bu kadar aptalca bir hata olamaz ki.takım sahaya çıkmazsa 3-0 bitmesi gerekiyor ki sanırım sigames bunu düşünemeyecek kadar aptalların çalıştığı bir şirket değil.

evet kesinlikle katılıyorum santralar nasıl yapıldı peki? affedilmeyecek bi hata sigagamesten
    ama tabii konuyu acan arkadasa da cok yazıık olmus bosu bosuna cl'den elenmiş
    ben bu yüzden maclara hep kaydederek cıkarım bu tip hataların olabileceği içime dogarmıs gibi nitekim fm 07de aynı tip bi olay basıma gelmişti neyse gecmis olsun sigagamese lanet okuyup üzülmekten baska yapacak bişi yok...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Maçı indirip izleyeceğim.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Default FM 2008 - Oyun içerisinde karşılaştığınız ilginç olaylar

Oyun içerisinde karşılaştığımız ilginç durumları burada paylaşalım ekstradan konular açmayalım arkadaşlar.

çok abartıl ve çok ilginç olmuş

olur böyle şeyler oyun hatası.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Maçı izledim. Gerçekten çok ilginç. Görünmez oyuncular santra yapıyor, kale vuruşu kullanıyor. Ayrıca görünmez kaleci bazı şutları kurtarıyor. Yine iyi atmış Chelsea.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Default daha ilk haftada böyleyse...

arkadaşlar ben oyunda real madridin başındayım henüz ligin ilk haftası benimde realle ilk maçım biraz heyecanlı idim ben murcia deplasmanından 5-1 lik galibeyetle döünce lider olucağımı düşünmüştümki maçtan sonra Espanyol-Eibar maçının sonucunu görünce şooook oldum

baya iyi bi hazırlık dönemi geçirmişler anlaşılan

Sayfa 5 / 30 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri