Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 56 arası toplam 56 sonuç

Konu: Back to Old Days..Leeds Utd Kariyerim -15 puan

zorlu bir deplasman maciydi

evdeki basarimizi devam ettiriyoruz

baya zor ve cekismeli macti , son 15 dk da kornerlerden buldugumuz 2 golle
    maci garantiledik
    bu galibiyetle ligde 2.ci siraya oturduk ve 1.Swansea la aramizdaki puan farki 10

kolay gecen macti

yogun sagnak yagis altinda oynanan macta yedigimiz 2 golle yenik duruma dustuk ama cabuk toparlandik ve mactan beraberlikle ayrilmayi bildik

2 kere yenik dustugumuz macta rakibimizin direncini cabuk kirip galibiyeti aldik boylece liderle puan farki kapanmaya baslamisti yavas yavas

rakibimizin golune cabuk karsilik verdik ve 90 da 3 puani tamamen garantiledik

rahat bir mac oldu bizim icin

rakip son dakikalarda baskisini artirdi ama zaman yetmedi

bitirim ikili is basinda yine

rakip 1 kisi fazla olmanin avantajini kullanarak 2 puan kurtardilar

Gillinghami stancunun attigi golle 1-0 gectik

3.cu olan crewe yenerek onlarla puan farkini 3 e cikardik

gol bulmakta geciktik ama rahat aldik, ve kotu bir haber takimimizin ve ligde en cok asiste sahip olan kasper hamalainen sezonu kapatmisti

liderin puan kaybettigi hafta kazanmayi bilemedik ve bir kotu haber daha piattiden geldi oda kasper gibi sezonu kapatmisti

haftaya liderle macim vardi ve ya tamam yada devam maciydi 1.lik icin bu mac birazdan
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

erken buldugumuz golle , kontraya oturduk ama rakib son 15 dk da attigi 2 golle devirmeyi bildi ve bende artik 2.clik icin oynuyordum

3-0 onde giderken maci 3-3 e cevirdiler helal olsun walla cok iyi oynadilar

ligden dusen bi takimla oynadik ve sezonun en rahat karsilasmasiydi, 2.olan crewe kaybetmisti bu hafta ve puan farki 3 cikti eger haftaya walsall i yenersem 2.lik garanti

ben cm fm kariyerimd boyle bir mac gormedim, nasil anlatacagimi bilemiyorum sadce skora bakin ve isteyen indirsin kendi izlesin ve macin linki burda
    http://rapidshare.de/files/37958981/...Leeds.pkm.html

boylece 2.lik garantiydi ve -15 puanla baslayan leeds seneye championship de tekrar mucadele edecek

ve final lig tablosu daha bi mac daha var ama artik onemli deyil

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Tebrikler terfi etmişsin üst ligde başarılar dilerim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler bir üst ligde başarılar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Yattara nasıl oynuyor? Bi penaltı kaçırmış sanırım başkada bi numarası yok Adam gibi bir dmc bide stoper alsan üst ligde iş yaparsın.Oturmuş kadroyu fazla elleme bence

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

ya bu kariyeri,kariyer paylaşım alanına kayarsan süpper olur ben çok beğendim.Üst ligete başarılar sözleşmesi biten yaşlı iyi oyuncuları takıma kat öle çook oyuncu war...
    turksportal...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

iyi bir takım seçmişsin tebrik ederim. çünkü ben de şuanda league one'da oynuyorum notthingham forest'la... leeds -15 puanla başladığı için medya tahmini biraz düşük oluyor ve kötü sonuçlar almaya başlayınca gözlemlediğim kadarıyla medya çok yükleniyor sana. o yüzden bu zorluğa rağmen bi üst lige çıkabilmen gerçekten güzel bir başarı. kariyerin içinde gayet iyi bir netice. umarım başka ligler de açmışındır

mesela bende ingiltere ve türkiyeden tüm ligler açık öyle oynuyorum. hedefim notthingham forest'ı premier lig'de TUTUNDURABİLMEK! sonra basıp gidicem bu ülkeden.

6-7 lig acik daha yeni sezona baslayamadim vaktim olmadi basladigim zaman neler olup bitiyor yazarim forvetteki ikilim cok iyi uyum sagladi stancu 37 gollemi ne oynadi doudinde 30 civari
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bana gusel bi sol bek lazim championship e gelecek, ortalari iyi , calim atabilen top surebilen(pace) ve tabiki defansif yonude iyi olan tercihimdir butcem £1.6m
    Last edited by T_A_N_E_R : 04.Aralık.2007 at 15:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Öncelikle tebrik ederim.Terfi etmeyi başarmışsın -15 puana rağmen.Bütçen fena sayılmaz.Boşta olan veya sözleşmesi biten oyunculara bir bak derim.Kaliteli bir isim görürsen hemen al.Yeni sezonu merakla bekliyoruz.

tebrikler çok güzel bir sene geçmiş ve ilk seneden -15 ile play offu garantilemişsin inşallah geçer ve yoluna emin adımlarla yürümeye devam edersin

evet ve yeni sezon baslamisti ve yonetim bize £1.6m butce verdi transferler icin, ozellikle defans a ve dmc mevkine cok gusel takviyeler yaptik ve cok ucuza geldi, ve maasi yuksek olupda oynatmadigim oyuncularida bedava ya saldim maas butcesini azaltabilmek icin ve potansiyeli olan bi kac oyuncu alip reserve team e koydum iste transferler.

Hazirlik maclarini bilerek buyuk takimlarla yaptimki kasaya para girsin, neredeyse ilk 4 macta £400k den fazla para kasamiza girdi bu demek £1.2m

ve bu sezonun kadrosu boyle olusuyordu

lige cok zorlu bi macla baslicaktik ve iyi hazirlanmamiz sartti, championship e yeni dusen chartlon di

mac kontrolumuz altindaydi ve kotu bir haber vardi, Doudin 1 ay sahalardan uzak kalacagini aksam ustu doktorlarimiz soyledi

yine cok zorlu bir mac yine yeni dusen bi takimla macimiz vardi ve bu kez sans bizimle deyildi

kolay bir macti

degset bir League CUp maciydi , yedeklerle ciktigimiz macta 3-1 gerii dusmemize ragmen 3-3 u yakaladik ama uzatmalarda gol olmayince penaltilarda kaybettik

takima nolduysa noldu son 30dk resmen costu , yerinde olan oyuncu degisiklerinden sonramaci garantilemeyi bildik

yorumlarinizi bekliyorum
    Last edited by T_A_N_E_R : 07.Aralık.2007 at 02:47 Reason: takimin resmini koymayi unutmussum :D

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikller iyisin.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Güzel güzel aynen devam...

rahat bir macti

1-0 yenik dustugumuz maci son dakikalarda attigimiz gollerle kurtardik

medya ipswich i favori gosteriyordu ama biz piattinin goluyle yenmeyi bildik,piattinin bu ozelligine bayiliyorum eger forvetler gol atmiyorsa kesin o atiyor

bir Leeds klasigi daha, yedigimiz 2 golle sok olmustuk ama cabuk toparlandik ilk yariyi 2-2 bitirdik ve rakibin 10 kisi kalmasini iyi degerlendirerek son dakika goluyle yenmeyi bildik

boylece 1.siraya oturmustuk,

zor gecen bir mac daha, onlar 5te5 yapmisti ve buna biz son verdik

cok gol pozisyonuna giremedik ama puanla donmeyi bldik

gayet rahat bir mac oldu

bu macta resmen cildirdim, gayet cekismeli macti defansta cok hata yaptik ama beni cildiran sey hakemin 4dk uzatma verip 3. golu 90+6 da yememiz, hakeme saymadigim kufur kalmadi ama neyse onlari Elland Roadda sileriz

ve iste lig tablosu

suana kadar piatti 8 mac 5 gol asist, yattara 12 mac 5 asist ve stancu 11 mac 7 gol 2 asistle oynuyor

ve milli maclar nedeniyle 14 gunluk bir ara verildi ve maclar sonunda ilk 11 den
    3 oyuncum sakatlandi,sol bek ve sag bek ve kalecim sakatlandi acaba bu takimimin perfonmansini etkilicekmi gorecez..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

tebrikler......

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Harikasın,bu sene banko çıkarsın bir üst lige

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler süper.

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

tebrikler güzel kariyer

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

bende Leeds la yapıyorum.Alıcan oyuncuları filtrelendir mesela teknik en az 15 orta saha yap öle oynucular war dolu süpper oyuncu war çoğununda bonsevisi elinnde ama sen saten böyle yapıyosun...
    turksportal...

pek zamanim olmadigi icin update yapamiyorm ama yarin ocak transferleriyle geri gelecegim

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

İyi başlamışsın devamını getirisin heralde...
    başarılar...
    DR de kim var senin ben kötü başladım lige

Quote Originally Posted by denizburak View Post
    İyi başlamışsın devamını getirisin heralde...
    başarılar...
    DR de kim var senin ben kötü başladım lige
    jan roman var onun yedegi de arthur sorin oda sakatlanirsa garrido , alternetifli kadro kurmayi cok severim

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by T_A_N_E_R View Post
    jan roman var onun yedegi de arthur sorin oda sakatlanirsa garrido , alternetifli kadro kurmayi cok severim
    Adı böyle yazılıyor dimi alayım bu adamı. İstediğim bir brezilyalı vardı alamadım work permitten dolayı. Çok sağol. Marvin angulo yu da anderlecht kapınca açıkta kaldık yaw..

İngiltere & Alt Ligleri çok hit 2oo8'de .. Başarılar ..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

evet bencede ingiltere alt lig ler iyi olabilir şu galatasaray kariyerini bitiriyim bende bi alt lig kariyeri deneyeceğim
    Galatasaray ile yeniden Avrupaya 2013 Kariyerim. Katkılarınızı beklerim.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110922

Quote Originally Posted by denizburak View Post
    Adı böyle yazılıyor dimi alayım bu adamı. İstediğim bir brezilyalı vardı alamadım work permitten dolayı. Çok sağol. Marvin angulo yu da anderlecht kapınca açıkta kaldık yaw..
    san roman mis adi jan deyil , transferlerime yada kadroma bakarsan gorursun hangi takimdan aldigimi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Harikasın,bu sene banko çıkarsın bir üst lige
    daha kac lıg atlıcak,

amator kumeden mı cıkarıyon sen bu takımı

basarılar dılerım
    Last edited by World Hollow o1 : 27.Ocak.2008 at 20:58

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri