zorlu bir deplasman maciydi
evdeki basarimizi devam ettiriyoruz
baya zor ve cekismeli macti , son 15 dk da kornerlerden buldugumuz 2 golle
maci garantiledik
bu galibiyetle ligde 2.ci siraya oturduk ve 1.Swansea la aramizdaki puan farki 10
kolay gecen macti
yogun sagnak yagis altinda oynanan macta yedigimiz 2 golle yenik duruma dustuk ama cabuk toparlandik ve mactan beraberlikle ayrilmayi bildik
2 kere yenik dustugumuz macta rakibimizin direncini cabuk kirip galibiyeti aldik boylece liderle puan farki kapanmaya baslamisti yavas yavas
rakibimizin golune cabuk karsilik verdik ve 90 da 3 puani tamamen garantiledik
rahat bir mac oldu bizim icin
rakip son dakikalarda baskisini artirdi ama zaman yetmedi
bitirim ikili is basinda yine
rakip 1 kisi fazla olmanin avantajini kullanarak 2 puan kurtardilar
Gillinghami stancunun attigi golle 1-0 gectik
3.cu olan crewe yenerek onlarla puan farkini 3 e cikardik
gol bulmakta geciktik ama rahat aldik, ve kotu bir haber takimimizin ve ligde en cok asiste sahip olan kasper hamalainen sezonu kapatmisti
liderin puan kaybettigi hafta kazanmayi bilemedik ve bir kotu haber daha piattiden geldi oda kasper gibi sezonu kapatmisti
haftaya liderle macim vardi ve ya tamam yada devam maciydi 1.lik icin bu mac birazdan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
erken buldugumuz golle , kontraya oturduk ama rakib son 15 dk da attigi 2 golle devirmeyi bildi ve bende artik 2.clik icin oynuyordum
3-0 onde giderken maci 3-3 e cevirdiler helal olsun walla cok iyi oynadilar
ligden dusen bi takimla oynadik ve sezonun en rahat karsilasmasiydi, 2.olan crewe kaybetmisti bu hafta ve puan farki 3 cikti eger haftaya walsall i yenersem 2.lik garanti
ben cm fm kariyerimd boyle bir mac gormedim, nasil anlatacagimi bilemiyorum sadce skora bakin ve isteyen indirsin kendi izlesin ve macin linki burda
http://rapidshare.de/files/37958981/...Leeds.pkm.html
boylece 2.lik garantiydi ve -15 puanla baslayan leeds seneye championship de tekrar mucadele edecek
ve final lig tablosu daha bi mac daha var ama artik onemli deyil
![]()