Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 64 sonuç

Konu: Uzun Soluklu Karİyer ( Teklİfler DeĞerlendİrİlmek İÇİndİr )

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    İstifa et bence...
    walla sene sonunda istifa etcem sene sonuna kadar devam ama gelecek sezon tertemiz bi sayfa açcam kariyerim açısından
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Repesa View Post
    durumun vahim
    walla wahim artık genç oyuncularla çıkıcam sahaya.Bu sezon öyle ya da böyle bi bitsin geleck sezon Allah büyük
    Last edited by The.Crow : 25.Aralık.2007 at 19:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    34

Gerçekten Çok Kötü Gidiyorsun Ama Tebrik Edilmen Gereken Bir Konu var Kariyerini Gerçekçi Koyuyorsun ve Maçları 1 Kere Oynuyorsun Kazanana Kadar Değil

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Pek parlak değil sende takdir edersin ki.Taktiğini değiştirmeyi dene istersen.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

İLK GALİBİYET!!!
    Alcala C.D uzun aradan sonra yeni teknik direktörüyle ilk galibiyetini aldı.Umarız bu galibiyet serinin bir başlangıcıdır.

Ligin bitmesine 12 hafta kala Alcala C.D nin düşmeyen takımla arasında 11 puan fark var.Acababu farkı kapatabilecek mi?Umut Şenel yaptığı açıklamada "Henüz belirli bir taktik oluşturamadık.Oyuncularımın kapasitesi belli.Bu kapasiteye uygun bir taktik anlayış bulmaya çalışıyoruz bu oluşum en kısa sürede tamamlanırsa kümede kalabiliriz.Her şey önümüzdeki 12 haftada belli olacak.Bekleyeceğiz ve göreceğiz.
    İşte son 12 haftaya girilirkenki puan durumu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by The.Crow : 25.Aralık.2007 at 22:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bence Istifa Etmende Fayda Var. Türkiye'de Tecrübe Kazanmalısın

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

ŞANS TA LAZIM!!!
    Alcala C.D lig 5.si karşısında maça çok iyi başladı fakat frikiten yediği golle yenik duruma düştü.Ancak oyundaki hakimiyeti kaybetmedi.Bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Alcala kırmızı kartla 10 kiş kalınca 1 gol daha yedi ve macı 2-0 kaybtti.Ancak üstün futbol umut verdi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Bence Istifa Etmende Fayda Var. Türkiye'de Tecrübe Kazanmalısın
    walla inat ettim sezon sonu istifa etcem
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    VE İSTİFA!!!
    Beklenen oldu.Umut Şenel yakın arkadaşlarının(shevanil,Wesley Sneijder) ısrarlarına dayanamadı ve istifa etti.Umut Şenel Türkiye Ligi sezon sonuna kadar tatile çıkacağını ve dinleneceğini söyledi.Çok yıprandım ve kendilimi yenileyip yeni sezona başarılarla gireceğim dedi.
    Last edited by The.Crow : 25.Aralık.2007 at 23:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bencede Iyi Yaptın. Türkiye'de Biraz daha Şansını Dene Sonra Ztn Açılırsın Awrupaya

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

UMUT KİMİ ÇALIŞTIRACAK!!!
    Tatilden ülkesine dönen Umut Şenel ayağının tozuyla görüşmelere başladı.Genellikle TFF 2.Lig takımlarıyla örüşüyor.Ancak kimi çalıtıracağı tam bir muamma.
    Bir Dost

Hellbells

istifa etmekle doğru yaptın bekle sezon bir bitsin sonra yeni bir takımla yeni bir sayfa açarsın seni şu yönden tebrik ediyorum başlığa uygun bir kariyer yapıyorsun başarısızlığa rağmen devam.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

istifa etmekle doğru yaptın bekle sezon bir bitsin sonra yeni bir takımla yeni bir sayfa açarsın seni şu yönden tebrik ediyorum başlığa uygun bir kariyer yapıyorsun başarısızlığa rağmen devam.
    saol böyle zevkli oluyor.gerçi başarı olsa daha zevkli olur ancak şarısızlıkla surekli yeni oyun açsam hep aynı sezonu oynamak bıktırıyor beni.Sezon bitti de kimse kabul etmiyo beni işsiz kalcam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    VE UMUT ŞENEL ÜLKESİNE GERİ DÖNDÜ!!!
    Teknik direktör Umut Şenel geçen sene 3.Ligde olan ve bu sene TFF 2.Ligde mücadele edecek olan Üsküdar Anadolu takımı ile anlaştı.Umut Şenel imza töreninde şunları söyledi:
    Geçen sene kendi adıma berbat bir sezon geçirdim.Ancak tatilde kendii yenilediğimi hissediyorum ve yeni heyecanla ve enerjiyle bu sezona başlamak için sabırsızlanıyorum.Takımım TFF 2.lige bu sene yükselmiş bir takım.Tecrübe eksiğimiz fazla maddi olanaklarımız sıfır ancak yüreğimiz var.Bu sezonki amacımız ligden düşmemek ve takım iskeleti sağlam temeller üzerinde kurmak.Hepimiz için umarım mükemmel bir sezon geçer.
    Last edited by The.Crow : 26.Aralık.2007 at 00:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

Kötü bir başlangıç olmuş ama bence devamı iyi olacak.

Ü.Anadolu zor bir takım. 4-4-2 oynamanı tavsiye ederim. Klasik olarak kanatlara yayılan ve direk paslarla sonuca gitmeye çalışan bir taktik daha başarılı olacaktır bence.

Taktiğine sadık kalman bence çok güzel ama, transferini yapmadığın bir takım için oyunculara göre taktik belirlemek daha doğru olur gibi. Taktiğine uygun futbolcuları aldıktan sonra çok başarılı olacağını düşünüyorum...

Kolay gelsin...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by daedalus View Post
    Kötü bir başlangıç olmuş ama bence devamı iyi olacak.

Ü.Anadolu zor bir takım. 4-4-2 oynamanı tavsiye ederim. Klasik olarak kanatlara yayılan ve direk paslarla sonuca gitmeye çalışan bir taktik daha başarılı olacaktır bence.

Taktiğine sadık kalman bence çok güzel ama, transferini yapmadığın bir takım için oyunculara göre taktik belirlemek daha doğru olur gibi. Taktiğine uygun futbolcuları aldıktan sonra çok başarılı olacağını düşünüyorum...

Kolay gelsin...
    walla moral veriosun saol.Aslında ben de direkt toplarla oynamayı düşünüyorum zaten.Defansif ve kontraatak futolu deneyeceğim.ama dizlişim 4-4-2 olmayacak ben o dizilişi sevmiyorum.Şöyle bi diziliş düşünüyorum. 4 lü savunma,2 ön libero,sağ ve sol kanat,bir amc ve tek forvet.ön libero transferiyle uğraşıyorum su an.Para yok serbest oyuncular da cok yaşlı.ARtık mecbur alıcaz kafamıza uygun birilerini.Transferlerim ve hazırlık maçlarım az sonra gelicek.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

yeni takımında başarılar...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by GingkO View Post
    yeni takımında başarılar...
    Teşekkürler.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu takımı adam etmek çok zor.Kendime ekip bile çok zor buldum.Hiç personle yoktu takımda.Bu sezon düşmemem lazım.Hiç bi iddiam yok bu sene.İşte bu sene başında takıma aldığım oyuncular.Tanınmış oyuncular var ama hepsi kartlaşan oyuncular. mesela Serkan Aykut,Hakkı,Vedat İnceefe,Zafer Demiray vs..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yanlız bu takım bu sene mumkun değil adam olmaz.Sezon boyunca surekli oyuncu peşinde olcam.Bi dahaki sezona takım kurabilmek için.Tabi kovmazlarsa.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hazırlık maçları pek ümit vermedi ancak ekibimi daha yeni kurdum yani antremanlar ancak verimli olmaya başlicak.Düzelme bekliyorum.İşte hazırlık maçlarım..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    =============TFF 2.LİG A GRUBU 1.HAFTA=======================
    MÜTHİŞ GALİBİYET!!!!
    Üsküdar Anadolu ilk hafta maçında ilk yarısını 2-0 yenik kapadığı maçı ikinci yarıdaki futboluyla çevirip 3 puanın sahibi oldu.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TÜRKİYE KUPASI 1.ÖN ELEME EŞLEŞMELERİ
    Üsküdar Anadolu Türkiye kupası 1.tur ön elemesinde TFF 1.Lig takımı İstanbulspor ile eşleşti.Maç İstanbulspor'un sahasında oynanacak.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    =============TFF 2.LİG A GRUBU 2.HAFTA=======================

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    =============TFF 2.LİG A GRUBU 3.HAFTA=======================

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    GÜZEL MAÇ!!!
    Üsküdar Anadolu bir üst ligde mücadele eden İstanbulspor ile Türkiye kupası maçında karşılaştı.Maçta 2-1 öne geçen Üsküdar galibiyeti koruyamadı ve normal süre 2-2 bitti.Uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca penaltı atışlarına geçildi.Tecrübeli oyuncularıyla İstanbulspor penaltılarda gülen taraf oldu ancak Üsküdar Anadolu nun futbolu ilerisi için umut verdi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    =============TFF 2.LİG A GRUBU 4.HAFTA=======================
    Last edited by The.Crow : 27.Aralık.2007 at 02:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Gene aynı tas aynı hamam Taktiğini,oyun dizilişini değiştirmeyi denemelisin bence.

arkadaşım çok şanssızsın bir türlü dikiş tutturamadın transferler idare eder ilk maçta galibiyette gelmiş sonrası felaket 3 mağlubiyet üst üste artık bu taktikte ısrar etmemende fayda var derim.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

=============TFF 2.LİG A GRUBU 5.HAFTA=======================

=============TFF 2.LİG A GRUBU 6.HAFTA=======================

=============TFF 2.LİG A GRUBU 7.HAFTA=======================

=============TFF 2.LİG A GRUBU 8.HAFTA=======================
    Son 3 maçında çift forvete geçen ve sahaya 4-4-2 ye yakın bir dizilişle çıkan Üsküdar Anadolu takımı oynadığı güzel futbolunu bu hafta müthiş bir galibiyetle süsledi.Ligde nağmağlup lider olan ve 7 maçta 2 gol yemiş olan Bucaspor'u kendi sahasında dağıttı.
    Bir Dost

Hellbells

fena sayılmaz ama bu sene gruptan çıkman çok zor ligde kalmak veya orta sırlar için mücadele etmelisin oyununda bir gelişme olursa play-off ları zorlayabilirsin

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

fena sayılmaz ama bu sene gruptan çıkman çok zor ligde kalmak veya orta sırlar için mücadele etmelisin oyununda bir gelişme olursa play-off ları zorlayabilirsin
    walla dostum çift forvete geçtim sonunda.Daha onceden buraya kariyer olarak yazmadan oynadıgım bir oyunumda tutan bir taktiğim vardı.Kaydetmiştim.Üzerinde biraz oynayıp o taktikle sahaya çıkmaya başladı.Aslında lidere karşı aldığım bu galibiyet umutlandırdı beni.Transfere de ihtiyacım var.Ocak ta en az bir sağ bek şart.Şu an oynattıgım bir sağ belk var felaket adam kasap yaw
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

=============TFF 2.LİG A GRUBU 9.HAFTA=======================
    Bir Dost

Hellbells

puan tablosunu ekler misin?

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Aslında 2. ile aramda 7 puan var.Şöyle 4-5 haftalık bi galibiyet serisi alırsam playyoff lara kalamasam bile extra playoflara gidebilirim.
    Bir Dost

Hellbells

Valla istikrarsiz,pek te ic acici olmayan bir performans sergiliyor takimin.Dilegim islerin iyi gitmesi yönünde...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Valla istikrarsiz,pek te ic acici olmayan bir performans sergiliyor takimin.Dilegim islerin iyi gitmesi yönünde...
    eywallah saol
    Bir Dost

Hellbells

tabloya bakılırsa işler karışık ilk yarı tamamlanmış grupta herkesin şansı var ardarda alacağın 2-3 galibiyet seni ön plana çıkarır.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

tabloya bakılırsa işler karışık ilk yarı tamamlanmış grupta herkesin şansı var ardarda alacağın 2-3 galibiyet seni ön plana çıkarır.
    evet herkes herkesi yeniyor.Aslında gol atma sayım fena değil ama cok ta gol yiyorum.Hücum gucumu dusurmeden gol yeme olayımı azaltabilirsem ( sağ ve sol bek alabilirsem bence azalacak otomatik olarak) şansım artar diye umuyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    =============TFF 2.LİG A GRUBU 10.HAFTA=======================
    KAÇAN GALİBİYET!!!
    Üsküdar Anadolu 90.dakikad penaltı kaçırarak galibiyetten oldu.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    =============TFF 2.LİG A GRUBU 11.HAFTA=======================
    Last edited by The.Crow : 27.Aralık.2007 at 20:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

4 sayfada 3 takım! bence eksiğin biraz şans...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by Emmanuel View Post
    4 sayfada 3 takım! bence eksiğin biraz şans...
    4 sayfada 3 takım.Boşuna yazmadık teklifler değerlendirilmek içindir diye
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    =============TFF 2.LİG A GRUBU 12.HAFTA=======================
    Last edited by The.Crow : 27.Aralık.2007 at 23:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

İlk seneyi böyle atlatırsan ikinci sene yukarıları zorlayabilirsin. Bence alt liglerde önemli olan çok gol atman. Defansta yaşlı, tecrübeleri oyuncuları almaktan çekinme. Çok faydalı olurlar. Hem de emekli olunca koç falan olabiilirler.

İyi şanslar. Keyifle takip ediyorum kariyerini....

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri