Sayfa 6 / 20 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 590 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Beşiktaş beklenmedik bir hamleyle Holosko'yu renklerine bağladı. Gerçekten şaşırdım.

Transferin gerçekleşeceğine ihtimal vermiyordum, zira Manisaspor'un istekleri çok yüksekti ve bu istekleri Beşiktaş'ın karşılayacağını sanmıyordum. Eğer Beşiktaş bu istekleri, yani Manisaspor'un istediği bedeli öderse Holosko'yu alabileceğini söylemiştim. Sinan Engin'in "O kadar para veremeyiz." demesinden sonra bu transfere gerçekten çok şaşırdım.

Hayırlı olsun Beşiktaş'a, çok fazla bir para vermiş, 5 milyon Euro + Koray + Burak, yani 7-8 milyon Euro civarına geliyor bu bedel, Koray ile Burak'ın da bonservis bedellerini sayarsak. Gerçekten çok yüksek bir bedel, şaşırdım. Çok iyi para, V.Manisaspor gerçekten çok karlı çıktı bu alışverişten.

Holosko kaliteli oyuncu, bence Beşiktaş'ta iş yapar. Bence Beşiktaş son yılların en iyi transferini yaptı diyebilirim.

Holosko-Giray Bulak tartışmasının patlak vermesi bu transferi kolaylaştırdı, o da bir gerçek. Holosko Beşiktaş'a gidebilmek için kasıtlı olarak öyle bir tartışma çıkardı, yoksa V.Manisaspor'un Holosko'yu vermeye niyeti yoktu, sadece 6.1 milyon Euro'ya veririz diyorlardı ama bu kavga transferi kolaylaştırdı.

Hayırlı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

aaaaaaa Beşiktaş'ın parası yok nasıl aldıki şimdi bunu
    Bazıları da çok bilmişliğin bazen işe yaramadığını öğremiştir artık
    Bobo-Holosko ile Türkiye'nin en iyi iki forveti de Beşiktaş'da olmuş oldu...
    Krygiakos da gelirse tam süper olcak

Last edited by BlackEagle19o3 : 29.Aralık.2007 at 18:47

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

holsko gerçekten iyi bir transfer ancak bobo ve holosko aynı tip oyuncular uzun birini alsa dahah faydasını görürdü hayırlı olsun bide çok para vermişler

Fiyasko!
    Çifçiyi kuru inat, memuru süslü avrat yakar" derler. Ertuğrul Sağlam'ı da Holosko sevdası yakacak galiba. Ne kadar doğru bilemem, ama yönetimin dışarıya verdiği mesaj şu ki 'hoca Holosko'yu çok istiyor.' Sonunda alındı. Hem de çok ciddi bir meblağ karşılığında alındı. 5 milyon euro artı Koray ve Burak. Bu transfer, benim paramla en az 10 milyon euro demektir. Yani Holosko'yu da Sağlam'ı da altında ezecek kadar ağır bir yüktür bu. Holosko'dan fayda sağlanacağını, kim garanti etti de yönetim inandı bilemiyorum. Ama şunu iyi biliyorum ki Holosko, Beşiktaş'ın aradığı adam kesinlikle değil. Çünkü Beşiktaş, Manisa değil. Bu yanlış ve pahalı transfere başından beri karşı çıktım. Slovak futbolcu birkaç maç oynayınca almak için böylesine gayret sarfedenler benimle aynı hizaya gelecektir. Ama geçmiş ola.

TURGAY DEMİR
    Beşiktaş'ın mali durumunu alt üst edecek bir transfer olduğu kesin Holosko transferinin, bu da diğer transferler gibi fiyasko olursa Beşiktaş'ın işi vahim.

Bence Holosko iyi transfer, çok faydalı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

holosko iyi güzel beşiktaşa çok yarar saglar da sanki koray+burak+5M$ biraz fazla olmuş.ben bu buyuk klupleri anlamıyorum.şimd manisa 300K'ya bir forvet bulacak 2 sene sonra 5M'a daha satacak buyuk klupler de iyi araştırma yapabilse keşke...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yönetim ve teknik heyet O'na kitlendi, O da Beşiktaş'a. Çok belli edildi bu sevda, bu durum da Manisaspor'a yaradı. Hocasına gidere başlamış, kulubünde "bağlasan durmaz" durumuna gelmiş bir futbolcu daha ucuza kapatılabilir miydi? Kapatılırdı. Ama ondan önce bu futbolcunun Beşiktaş'a ne verebileceğine bakmamız gerekir.

30'lu yaşlara gelmiş, ismine ve geçmişine bakılıp yüklü bonservis verilmiş futbolcuya giden paraya acınır benim futbol görüşüme göre. Çıkışta ve genç olan, Juventus'un scoutunu ayağına getiren, bugünün futbolunda her daim aranan "komple forvet" cinsinden olan ve de futbolcu gibi futbolcuları topraklarından çıkaran Orta Avrupa'lı bir oyuncuya verilen paranın arkasından fazla ağıt yakmam. Sadece "daha uyguna halledilebilinir miydi?" diye sorarım kendime.
    Lisede bir matematik hocamız vardı. Dersi günün ilk saatine denk geldiği bir gün... Kapı ardı ardına tıklanıyor, kapıyı açan okula geç kalmış arkadaşlarımız "geçebilir miyim hocam?" diye sorup hafif sitemli bir ses tonuyla "peki geç!" sözünü duyduktan sonra yerine oturuyordu. 1-2-3 derken hocamızın sinir kat sayısı da artıyordu tabi. Derken müdür muavinin yanına çağırdığı "görevi icabıyla" sınıfa geç giren arkadaşımıza bir tokat patladı... Önceden giren geç kalmış arkadaşlarımızın yüzünden, çocuk suçu olmadan durduk yere tokat yemişti. Holosko'nun transferine büyük kesimin tepkisini buna bağlıyorum. Son dönemlerde başarısız transferleri fazla yaşamaya başlayınca sonradan gelene patladık biz de sanırım. Oysaki benim şuan acıdığım paralar Holosko'nun gelişiyle müzmin yedek olacak, "tek özellikli forvet" Nobre'ye verilen 3.5 milyon Dolar, sol kanat diye alınıp sadece Brezilya Ligi'nin ortasahası çıkan, yarım dönem bile faydalınamayan Ricardinho'ya verilen bonservis ve garanti paraları. 3 kez 11 oynamış, 1 milyon Euro'luk garanti parasını verip göndermek zorunda kalacağımız Diatta vesaire...
    Bana göre, 1-2, 2-3 verip son transferini yapan, son dönemde kulübünde doğru dürüst oynamamış, Beşiktaş'a direkt etki edemeyecek adamları toplayıp kadroyu 30 kişiye çıkartmaktansa, 4 futbolcuya verilecek paranın tek bir futbolcuya "Beşiktaş'a direkt etki edecek ve son transferini yapmayan!" bir adama verilmesi daha mantıklıdır.

Şimdi "bitmiş bir transferin" ardından asıl sorulması gereken şu; "Holosko Beşiktaş'a direkt etki edebilecek mi?"

Şuanda dünyanın en iyi forveti bana göre Liverpoollu Fernando Torres'dir. Nedeni ise tek bir özelliğe bağlı olmayan, her özellikten kendinde bulunduran ve herşeyi yapan bir forvet olması. Filip Holosko da Fernando Torres modeli bir forvettir. Haa Torres'de o özellikler 10 üzerinden 9-10 numaralardaysa, Holosko'nun da 7-8 numaralardadır. Yani komple forvet tabirinde mükemmelin bir basamak altında diyebiliriz.
    Holosko hemen her Orta Avrupa futbolcusunda olduğu gibi fiziği her spora uygun çok güçlü bir futbolcudur. Holosko fiziğinin bu kadar güçlü olmasının yanında ayağına hakim teknik bir futbolcudur, tekniği fiziğiyle birleşince bir anda 2-3 kişinin arasından kurtulduğu görülebilir. Holosko tüm bunların yanında süratli ve en önemlisi "topla süratli" bir futbolcudur. Önündeki boşluğu gözüne kestirdiği anda direkt kaleye iner, stoperleri sırtında götürür. Bu Avrupa ve derbi deplasmanları için çok önemli özelliktir. Bu özelliğiyle maçı 1 farkla önde götüren takımının, farkı 2'ye 3'e çıkarmasını sağlayabilir bir anda. Holosko kaleye yüzü dönük oynadığı kadar sırtı dönük de oynayabilir. Holosko'nun boyu, sıçrama özelliği ve kafa hakimiyeti de hiç küçümsenecek gibi değildir. Holosko çok iyi sayılabilecek bir bitiriciliğe, şutörlüğe sahiptir. Holosko kendi oynadığı kadar etrafını da oynatan, iyi servis yapan, verkaçlara giren bir oyuncudur. (Galatasaray'a attığı bu sezonki gol hala gözümün önünde. Sırtı dönük topu alıyor, 40 metre enlemesine gönderip Şener'e atıyor ve durmadan tekrar içeri hareketleniyor. Gelen ortahaya sol ayak içini vuran yine O oluyor...) Holosko bazı ön görüler gibi "küçük takım futbolcusu" değil, büyük takımda "daha da büyüyecek" futbolcudur. Çünkü özellikleri bunu gösteriyor.

Takımın içinde Holosko

Holosko Beşiktaş'ta oynamaya başladığından itibaren yanında tıpkı kendi modelinden "komple" bir forvet olan Bobo'yu bulacak. İki forvet de kendi oynadığı kadar etrafında da bir adam arayan forvet modeli. Tam bir birine uygun. İkisi de futbolu biliyor. İkisi de çok iyi verkaçlara 2'li oyunlara giren oyuncular. Üstelik arkalarında da Delgado gibi bir "derin top" ustası var. Bu durum Delgado'nun da işine gelecek. Çünkü Holosko "derin atılan toplara" iyi uzayan bir oyuncu. Beşiktaş'ın Delgado-Bobo-Holosko 3'lemesi ürkütücü bir ofans hattı olacak. Çünkü 3'ü de istasyon forvet yani top götüremeyen cisten olmayan, hem top yapan hem top süren hem de "bitiren" oyuncu olacak.
    Tabi bu ofans hattını daha sağlıklı kullanabilmek için, defansımızı ve ortasahamızı da toparlamamız gerekir. İyi top çıkmayan, arkada gömülü oynayan bir defans direkt bu 3'lüyü olumsuz etkiler.

Sözün özü şu; Holosko takıma direkt etki edecek, genç ve çıkışta oluşuyla aldığı paranın fazlasını kasaya bırakarak gidecek bir futbolcudur. O yüzden verilen paraya "çöpe atılmış para" gözüyle bakmaktan çok bir "yatırım hesabı" olarak bakmakta fayda var. Üstelik her zaman dile getirmiyomuyuz "bu takımın isyankar adama ihtiyacı var yumuşak kalıyoruz" diye. Eee işte karşınızda "Yahu önümü tıkamayayım, diğer büyükler de beni ister..." diye düşünmeden Beşiktaş formasını sırtına geçirmiş, "aman bize Kartal Gol Gol demeyin baskı altında kalıyoruz..." diyen futbolcuları gördüğümüz bir dönemde o tezahurata "hayran" olduğunu söyleyen, anti profesyonel, skora isyankar, yürekle oynayan bir futbolcu var. Tabi böyle futbolcu yarın bugün sarı kartı varken gol atar formayı çıkarır tribüne atlar kırmızı görür, oyundan alındığında kenara "hade len!" dediği de olur... Dikensiz gül olmaz misali.

Sonuç olarak Holosko bu verilen meblaya "değer". Ama henüz Türkiye'nin bir Anadolu kulübünde oynayan ve hocasıyla sorunlu bir futbolcu daha ucuza kapatılabilirdi... Tribünle arası açıldıktan sonra kendine güvensiz oynayan, tekrar kazanılması güç olan ve gittikçe değeri düşen Burak, günümüz futbol ortasahası normlarına ters düşen, pozisyon savunmasından bi-haber olup, savunma konusunda sadece "topu gördüğün yere atla" mantığını kavramış bu özelliğiyle takım savunmasını etkileyen ve arkası dönük adama sıkça faul yapan, topu aldığında genellikle "şişirme" seçeneğini kullanan Koray Beşiktaş için futbol adına verilmiş büyük kayıp değillerdir. Sonuçta ikisi de "alternatif" oyunculardı ve alternatif oyuncuların yeri doldurulur. Lakin 2 futbolcu üzerine fazla para verildiği doğrudur... Giden futbolcular umarım yeni kulüplerinde başarılı olurlar. Manevi olarak rahatsızlık duyulabilir özellikle Koray'ın gidişine. Ama futbolda bunlar var.

Artık tartışmalar, sözler bir yerde bitecek gözler O'nda olacak...
    Hadi bakalım giy formanı Holosko! Üstelik o formayı artık habercilik başarısı için değil Beşiktaş'ın başarısı için giyeceksin. Gerçek bir Beşiktaş futbolcu forması... Arkanda adın yazılı olacak, kopyasından 10larcası Kartal Yuvası'nda sıralanacak... İnönü'ye bu kez o formayla çıkacaksın, Kapalı'dan başlayacak Eski Açık'a kadar tribüne çağrılacaksın. O hayran olduğun taraftar sana taze bir melodi bularak adını haykıracak. Sana da "sadece" onları mahçup etmemek düşecek.

Hayırlı olsun.

Forza Beşiktaş'ta bi abi yazmış güzel yazmış altına imzamı atarım..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    5 milyon euro
    Ntv 5milyon Ytl olarak verdi ücreti..

8. Default

KYRGİAKOS GELECEK...
    Beşiktaş menejer engeline takıldı.Kyrgiakos'un haklarını elinde bulunduran bir menejer,Beşiktaş'ın yetkisiz kişilerle görüştüğünü kulübe bildirdi.Sinan Engin:Bu transfer gerçekleşecek.Kyrgiakos çok önemli bir savunma oyuncusu diye konuştu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    KYRGİAKOS KİMDİR?

Adı Soyadı:
    Sotirios Kyrgiakos

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1979

Doğum Yeri: Trikala

Boyu: 1.93 m

Mevkii: Defans

Oynadığı Kulüpler: Panathinaikos (1998-2005, 59 maç, 4 gol), Agios Nikolaos (Kiralık 1999-2001,53 maç,3 gol)Rangers(2005-06 39 maç,7 gol)Eintracht Frankfurt(2006-...)

Kendisine ait internet sitesi: http://www.kyrgiakos.gr/
    Arkadaşlar bu adamın adı SOTİRİS türkçede gerçek anlamı KURTARICI demek....
    En önemli özelliği:80 km hızla kafa vuruyor....
    Nobre forvet olmasına rağmen Nobreden daha fazlka golü var.
    Yunanistan'ın Zago'su

Bence bu oyuncuyu derhal Beşiktaş kapmalı daha ne isterki......
    Last edited by ordulu5252 : 29.Aralık.2007 at 21:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Bazı arkadaşlar 5 mn euro fazla felan demişler.Bunun neresi fazla?Türkiye'nin 3 büyük takımından biri için bence normal bir para.Niye derseniz.Avrupa'da orta sıraya oynayan takımlar bile 7 mn euroya oyuncu alabiliyorsa bizim büyüklerimiz için 5 mn euro fazla olmamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kyrgiakos'tan Beşiktaş'a kötü haber

Beşiktaş'ın da kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Eintracht Frankfurt'un Yunanlı defans oyuncusu Sotirios Kyrgiakos, Stuttgart yolunda...

Almanya 1. ligi'nde üç yıldan beri Eintracht Frankfurt forması giyen 28 yaşındaki Yunanlı stoper, futbol yaşamını Bundesliga'da devam ettirmek istediğini söyledi.

Amacının UEFA ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda futbol oynamak olduğunu dile getiren Kyrigiakos, kendisine İtalya ve İspanya'dan da teklifler geldiğini belirtip,"Bunlardan en cazibi VFB Stuttgart'tan geldi. Bundesliga'da kalmak istiyorum" dedi.

Yunan milli takımında stoperi olan ve attığı kafa golleriyle dikkat çeken Kyrigiakos'un menajeri Paul Koutsoliakos," Sezon sonunda bitecek olan sözleşmeyi Frankfurt ile uzatmak istemiyoruz. Stuttgart ile prensipte anlaştık. Bazı detaylarada açıklık gelirse Kyrigiakos gelecek yıl Stuttgart forması giyecek" açıklamasını yaptı.

Kaynak:DHA
    Last edited by Emurafu : 29.Aralık.2007 at 21:27

Adam alıcaksan böyle alıcaksı görüyoruzki 1-2 ile olmuyor fedakarlık lazım bazı transferlerde hem Holosko2yu biliyoruz 3büyüklerin taraftarının beyenisini toplamış Slovak Milli Takımında da oynayan yetenekli bir forvet. 5M€ ise gerçekten biraz çok vermişiz ama 5mYTL ise o kadar demem... Para konusunda zaten 1Klebersondan 1de İ.Akın dan geldi... Del Bosque vericeğimiz parayı ŞL den gelen paradan çıkardıkmı ordanda yine para kalıcak çünkü ŞL 11m€ felan geldi max.8Bosque ye gitse 3de ordan transferin maliyetini kabacadan ben tahmin ettim sonuç mali bir sıkıntı yok hem boş tribünlerde oynamıyoruz şükür taraftarda ürün & bilet satışlarında takımını yanlız bırakmaz ÇOK ÇOK büyük bir transfer burda bu kadar tartışılması bile reklamımızın bir parçası... Ne demişler Büyük lokma ye ama büyük söz konuşma...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Holosko transferini egowich nikli arkadaşımıza hediye ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Holosko 14 milyon eder mi?

Beşiktaş’ın ‘Bomba’ transferi için ödeyeceği rakam tartışma yarattı.

Kartal, Vestel Manisa’ya 5 milyon euro ile birlikte bonservisleri için 1’er milyon euro ödediği Burak ve Koray Avcı’yı verdi. Slovak golcüye de 3.5 yılda 7 milyon euro alacak.. Camiada bu rakama tepkiler olurken, Holosko ‘Bu paranın hakkını vereceğim’ dedi.

Rakam dudak uçuklattı

KARTAL’IN transfer bombası Holosko’nun maliyeti dudak uçuklattı!. Vestel Manisaspor’dan 5 milyon euro ve Burak ile Koray’a karşılık alınan Slovak futbolcuya yıllık 2 milyon euro verilecek. 3.5 yıllık imza atması beklenen Holosko’nun maliyeti Koray ve Burak’a Kartal’a gelirken ödenen bonservis bedelleri de eklenince 14 milyon euroyu buluyor.

Para saçmaya devam!

BU maliyet camiada tepkiler çekerken, futbol kamuoyu, ‘Holosko iyi bir futbolcu olabilir. Ancak ona verilen bu paralar çok fazla... Beşiktaş transferde para saçmaya devam ediyor’ yorumları yapılmaya başlandı.

Kaynak:Star
    Last edited by Emurafu : 30.Aralık.2007 at 03:01

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Holosko İstanbul'a geldi...

Holosko basarili olacaktir,ben buna inaniyorum.Zaten o potansiyel onda mevcut.Ligin en iyi forvetlerinden birisi.Besiktas onu alarak büyük güc katti,parada biraz sorun var ama iste oynayacagi futbolla belki de bu sorunu ortadan kaldirir Holosko.Hayirli olsun Besiktas camiasina.

Beşiktaş iyi iş yaptı bir sağlam stoper alınabilirse şampiyonluk yarışını bırakmazlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Açıkça söylemek gerekirse korkuyorum. Para saçıyoruz etrafa son zamanlarda...abuk-sabuk oyuncular için. Tamam Holosko kendisini Türkiye'de ispatlamış kaliteli, yetenekli bir oyuncudur ancak o kadar paraya değecek mi bakalım. Peki Higuain ne olacak? Niye alındı bu adam...
    Helal olsun V.Manisa hem iyi 2 oyuncu sahibi oldu, hem de hatırı sayılır miktarda parayı kasasına koydu.

Birde Caner Erkin muhabbeti vardı (kiralık geldi, gelecek, bonservisi alınacak vs. vs.) onda bir gelişme var mı acaba?
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Koray ve Burak bonservisiyle ve 5m Euro. Yuh yani Sanırsın ki efsane bir adam transfer ettik umarım elimizde patlamaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Beşiktaş acilen bir ön libero almalı. Alternatif açısından. Yoksa Cisse sakatlanırsa ortasaha çöker.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

diyelim koray 2M ve burak'ta 2M €. 5+4= 9M € degerinde kazanc elde etti manisa

Higuain'a ne olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Higuain ve Diatta 'da gidecek ve bir defans ile bir önlibero gelecek.

Defans yabancı olacak önlibero ise Türk olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Higuain'den hala bişeyler bekliyorum. Şu durumda takımda kalması zor ama kiraya verilebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Holosko beklentileri biliyor,Holosko goller atana kadar bu para tartısması devam eder ama Holosko herkesi utandıracak buna yürekten inanıyorum..

Ayrıca;

Oynamayanları gönderip 5.7 milyon YTL’den kurtulduk

Genel sekreter Kenan Öner ise, transfer politikalarını eleştirenlere şu cevabı verdi: "Elden çıkardığımız Koray, Burak ve İbrahim Akın’a yılda 1.2’şer milyon, Diatta’ya ise 1 milyon YTL ödüyorduk. Çoğu zaman kulübede oturan bu oyuncuların bize 1 yıllık maliyeti 4.6 milyonu buluyordu. Biz öncelikle bu paradan kurtulduk. Bunun yanı sıra, İbrahim Akın’ın bonservisi için de İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan 1.1 milyon YTL aldık. Yani, bizim toplam kazancımız 5.7 milyon YTL’yi buldu. Biz Koray, Burak, İbrahim Akın ve Diatta’yı göndererek hem kulübü büyük bir mali yükten kurtardık, hem de Holosko gibi geleceği son derece parlak bir futbolcu aldık."

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by welet View Post
    Holosko beklentileri biliyor,Holosko goller atana kadar bu para tartısması devam eder ama Holosko herkesi utandıracak buna yürekten inanıyorum..

Ayrıca;

Oynamayanları gönderip 5.7 milyon YTL’den kurtulduk

Genel sekreter Kenan Öner ise, transfer politikalarını eleştirenlere şu cevabı verdi: "Elden çıkardığımız Koray, Burak ve İbrahim Akın’a yılda 1.2’şer milyon, Diatta’ya ise 1 milyon YTL ödüyorduk. Çoğu zaman kulübede oturan bu oyuncuların bize 1 yıllık maliyeti 4.6 milyonu buluyordu. Biz öncelikle bu paradan kurtulduk. Bunun yanı sıra, İbrahim Akın’ın bonservisi için de İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan 1.1 milyon YTL aldık. Yani, bizim toplam kazancımız 5.7 milyon YTL’yi buldu. Biz Koray, Burak, İbrahim Akın ve Diatta’yı göndererek hem kulübü büyük bir mali yükten kurtardık, hem de Holosko gibi geleceği son derece parlak bir futbolcu aldık."

Aslında bu açıdan bakacak olursak Beşiktaş iyi iş yaptı diyebiliriz bir bakıma. Gerisi Holosko'ya kalmış, bakalım ne yapacak Beşiktaş'ta
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Koray: "Çok ağrıma gitti"

Beşiktaş'ın üçüncü kaptanı Koray da gönderilme kararına şaşırdığını belirtti. Koray, "Şok yaşıyorum. Şu anda sakatım ama gerekirse PAF takımla çalışırım. Gelişmelere bakacağım. Yapılanları sindirebilmiş değilim. İçerde 350 bin YTL param var. Ona bile ses çıkarmamıştım. Çok ağrıma gitti" dedi.

Kaynak : Sabah

Bu adama yazık oldu vallahi.Fenerbahçe'nin almasını çok isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Koray gibi adamı ver olacak işmi.Beşiktaşın transfer hatalarına bir zincir daha .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

"Burakoviç olsaydım..."

Holosko'ya karşılık Manisa'ya verilen Burak bu karara tepki gösterdi. Genç futbolcu, "Aradılar, 'Seni Vestel'e verdik' dediler. Ben Beşiktaşlıyım, gitmeyi düşünmüyorum.. Adım Burak değil de Burakoviç olsa herhalde daha fazla kıymet gösterilirdi. Bu şekilde davranılması ağrıma gidiyor" şeklinde konuştu.

Kaynak : Sabah

Del Piero_10 Misafir

Diatta 700 bin avroya mal oldu

Kontenjan açmak için Senegalli futbolcu ile yollarını ayıran Beşiktaş, 700 bin avro ödeyecek. Eğer kulüp bulamazsa, 500 bin daha alacak.

Holosko ile anlaşan Beşiktaş Diatta ile yollarını ayırarak Slovak futbolcuya kontenjanda yer açtı. Menajer Sinan Engin, dün sabah bir görüşme daha yaptığı Senegalli futbolcuyu gitmesi için ikna edip sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Siyah-beyazlı kulüple bu sezon dahil 2 yıllık anlaşması bulunan Diatta’ya bu yılki alacağı olan yaklaşık 700 bin avro verilecek. Önceleri kulüp bulamayacağını öne sürerek gitmeye yanaşmayan defans oyuncusunun her hangi bir yerle anlaşamaması durumunda önümüzdeki sezon için 500 bin avro daha alacağı belirtildi.

KENDİNE KULÜP ARAYACAK

Bu gelişmelerden sonra dün takımdan ayrı olarak çalışan Diatta, bugün veya yarın İstanbul’dan ayrılarak önce ülkesinin milli takım kampına katılmak için Senegal’e gidecek. Afrika Kupası maçlarında görev alacak olan Diatta bu süre içinde kendisine transfer olabileceği bir kulüp arayacak. Senegalli futbolcunun bir kulüple anlaşması halinde Beşiktaş’la hiçbir ilişkisi kalmayacak.

Vatan

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İbrahim Kaş varken Diatta'ya pek gerek kalmadı aslında.

Daha kalitelisi gelirse neden olmasın.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Holosko ilk idmana çıktı

(/s)

Sayfa 6 / 20 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri