1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Kezman:"Türkiye'de uzun süre kalınmaz!"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Kezman:"Türkiye'de uzun süre kalınmaz!"

Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü Mateja Kezman'ın bu sözleri çok konuşulacak... Express adlı Alman dergisine konuşan Kezman, Süper Lig'e bakışının Anelka'nınki gibi olduğunu ve burada uzun süre kalmayı düşünmediğini söyledi.

Fenerbahçe'nin çok tartışılan golcüsü Mateja Kezman, Türkiye'de uzun süre kalmayı düşünmediğini söyledi. Almanya'da yayınlanan Express dergisine konuşan Sırp yıldız, "Bir Alman kulübü beni istesin, para sorun değil" dedi.

Açıklamasında Fenerbahçe'yle olan sözleşmesinin sürdüğüne dikkat çeken Kezman, "Özellikle de geçtiğimiz yıl Kupa'da ve Şampiyonlar Ligi'nde önemli goller attım. Ancak Türkiye liginde belli bir süre için oynayabilirsiniz. Avrupa liglerini özlüyorum. Anelka buradayken onun için de aynı şey söz konusuydu. Türkiye'yi kısa süre içerisinde terk etti" diye konuştu.

Alman futboluna hayran

Formunda olduğu zaman, Avrupa'nın en iyi 5 golcüsü arasında yeraldığını dile getiren Fenerbahçeli santrafor, özellikle de Alman futbolundan övgüyle sözederek, bir gün Bundesliga'da forma giymek istediğini söyledi. Almanya 1. Ligi'nde oynanan futbola hayran olduğunu belirten Kezman, "Orada oynanan futbol, benim PSV'yle çok mutlu olduğum Eredivise'ye (Hollanda ligi) çok yakın. Adapte olmakta zorlanacağımı sanmam" dedi.

Bir Alman kulübünün kendisi istemesi durumunda Fenerbahçe'den ayrılmaya hazır olduğunu da vurgulayan Kezman, "Para meselesi zaten kendiliğinden çözülecektir" dedi.

Önümüzdeki 3 yıl içerisinde bir Alman takımının Avrupa şampiyonu olacağını düşündüğünü söyleyen Mateja Kezman, sözlerini, "Bu ligde Ribery, Van der Vaart, Kuranyi, Pantelic gibi süper yıldızlar var. Böylesine büyük yıldızlarla birlikte oynamak gurur verici bir şey olurdu" şeklinde tamamladı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O zaman yürü git Seni Tutan yok. Bir Alman Klubüde seni bu formunla istemez. Kaldın mı yine bize Biz de Seni istemiyoruz. Otur kulübede avrupa maçlarını izle yada Paflarla oyna 2-3 gol atarsın.

Bu takımda kalmak istesen şu açıklamarı yapmazdın. Başkan'ın yerinde olsam 1 saniye tutmam bu adamı artık takımımda.

Artık gözümde '' , '' şu kadarcık değeri kalmadı.
    Last edited by nerazzuri : 31.Aralık.2007 at 12:11

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

adamı gol makinası diye aldık bizim başımıza; çamaşır makinası çıktı...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bu futbolcularında bir dediği bir dediğini tutmuyor veya medya yine şişiriyorda şişiriyor.

Bomba gibi dönüyorum dedi, o bombayı bir türlü göremedik kézman efendi dönde patlat şu bombayı.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Tamam işte bizde git istiyoruz zaten.Sen fazla bile kaldın...

Bu açıklamalardan sonra transfer olması kesinleşti. Aziz Yıldırım daha fazla barındırmaz Kezman'ı.

Boş kaleye auta atarsan kalınmaz tabi Kezman zaten sende Anelka'da sorunlu oyuncularsınız sürekli ordan oraya Kezman için bu PSV den sonra başladı tabi..

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Bu futbolcularında bir dediği bir dediğini tutmuyor veya medya yine şişiriyorda şişiriyor.

Bomba gibi dönüyorum dedi, o bombayı bir türlü göremedik kézman efendi dönde patlat şu bombayı.

O bomba coktan elinizde patladi Memocum (:

Kezman Chelsea de bitti bence,ya zaten iyi bir forvet olsaydi kendini Hollanda disindaki liglerde kanitlardi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hep destek tam destek dedik hep savunduk seni Kezman ama bu kadar da olmaz. Anelka belki problemli bir oyuncuydu ama top ayağına geldiği zaman show yapıyordu sende derbiler hariç hiçbir şey göremedik ki. Hem suçlu hem güçlü durumuna düştü.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle haklı, Türk futbolcusu bile kaçıyor, lig hiç kaliteli değil, özellikle forvet oyuncular çok zorlanıyor catenaccio bile sert kalmaz bu savunmaların yanında.
    10 kişi savunma yapmak futbol değil!..

Kezman iyi oyuncu, patladığı falan yok.Santrafor gibi oynayınca etkili olamıyor, açık alan lazım veya son vuruş için bir snatraforun pozisyon hazırlaması..
    Hala dünya çapında isim yapabilecek yetenekte overrated bir oyuncu..

Anelka son 50 yıl top20sine, son 10yılın top5ine girebilecek bir yetenek oyuncusudur, ondan daha iyisi gelmedi Türkiye'ye.

Maradona'nın gelmesi gibiydi!..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bu adam psv de oynadığı sistemde oynasaydı çok gol atardı ama olmadı buraya kadarmış yolu açık olsun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    [CENTER][B]
    Formunda olduğu zaman, Avrupa'nın en iyi 5 golcüsü arasında yeraldığını dile getiren Fenerbahçeli santrafor, özellikle de Alman futbolundan övgüyle sözederek, bir gün Bundesliga'da forma giymek istediğini söyledi. Almanya 1. Ligi'nde oynanan futbola hayran olduğunu belirten Kezman, "Orada oynanan futbol, benim PSV'yle çok mutlu olduğum Eredivise'ye (Hollanda ligi) çok yakın. Adapte olmakta zorlanacağımı sanmam" dedi.

Bir Alman kulübünün kendisi istemesi durumunda Fenerbahçe'den ayrılmaya hazır olduğunu da vurgulayan Kezman, "Para meselesi zaten kendiliğinden çözülecektir" dedi.

Yalan değil ligimiz hiç de kaliteli değil....Amaa TSL'de 2 gol atamayan adam Bundesliga'da nasıl gol atacak onu merak ettim doğrusu

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kesinlikle haklı, Türk futbolcusu bile kaçıyor, lig hiç kaliteli değil, özellikle forvet oyuncular çok zorlanıyor catenaccio bile sert kalmaz bu savunmaların yanında.
    10 kişi savunma yapmak futbol değil!..

Kezman iyi oyuncu, patladığı falan yok.Santrafor gibi oynayınca etkili olamıyor, açık alan lazım veya son vuruş için bir snatraforun pozisyon hazırlaması..
    Hala dünya çapında isim yapabilecek yetenekte overrated bir oyuncu..

Anelka son 50 yıl top20sine, son 10yılın top5ine girebilecek bir yetenek oyuncusudur, ondan daha iyisi gelmedi Türkiye'ye.

Maradona'nın gelmesi gibiydi!..
    Sert savunma konusunda çok haklısın fakat Anelka Türkiye'ye gelmiş en büyük futbolcu değildir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    Sert savunma konusunda çok haklısın fakat Anelka Türkiye'ye gelmiş en büyük futbolcu değildir...
    Kimdir Efecim

Comandante Hagi. (:
    Bunu bütün kesim söylüyor,bi siz kabullenemediniz ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Comandante Hagi. (:
    Bunu bütün kesim söylüyor,bi siz kabullenemediniz ...
    Bütün kesim dediğiniz Galatasaray Taraftarı. Anelka'nın adı yeter

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Roberto Carlos varken başka isim aramaya gerek yokki

Yok yok hala kabullenememişler...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    Yok yok hala kabullenememişler...
    Şimdi RobertoCarlos Hagi tartışması yapmayalım baya saçma olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Bütün kesim dediğiniz Galatasaray Taraftarı. Anelka'nın adı yeter
    AneLka'mı ..Her takıma büyük umutlarla alınan on gün sonra defolup giden disiplinsiz bir futBoLcu

Hagi'nin büyüklüyügünü hala anlayamadınız..Ne carlos ne aneLka Hagi 1 Numara

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Konuya girdim ve Hagi ile Roberto karşılaştırılıyor. Hagi'nin H'si yeter be çok şaşardım doğrusu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi en faydalı mı, en ünlü mü, en kariyerli mi, en yetenekli mi?

Ortega, Anelka'dan da yetenekliydi mesela. Bence Türkiye'ye gelmiş en yetenekli oyuncudur. Faydalı mıdır, hayır.

Kezman'dan buralara nasıl gelmiş konu yahu. Hagi'yi ben en iyi olarak görmem, bunu kabullenmek zorundasınız. Saygu duymak zorundasınız, tıpkı benim en iyi görenlere saygı duyduğum gibi.

Herkes görüşünü belirtmekte serbesttir, farklı düşünüyor diye de kimse kimseyi yargılayamaz.

Konu kilitli...
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri