Cardozo'yu düşünüyorum almayı ama alırsam ilk yarıda oynadığım sistemde değişikliğe gitmem lazım. Messi şu anda sol kanatta oynuyor ve 13 maçta 9 asist yaptı. Cardozo'yu da sol kanata düşünüyordum.
Ben genelde defansta kısa oyuncuları tercih etmediğim için Rafinha'yı düşünmüyorum. Aslında her oyunda Zaccardo'yu alıp sorunu çözerdim ama Real Madrid aldı malesef. Bovo da fena oynamıyor şimdilik. 200 milyon TL param var ama bir yıldız almak çok zor yine de. Çünkü mesela Fabregas'a 326 milyon TL istediler en son. Ramos'a da 180 milyon TL teklif ettim kabul etmediler. Ne kadar tok satıcı var ya.Elano gerçekten çok özel bir oyuncu. Aslında oynattığım her mevkiide iyi oynadı. AMC olarak da oynattım geçen sezon, gayet başarılıydı. Transfer sezonuna 1 ay var. Artık taraftarın gönlündeki diğer yıldızları da getiririz.
Stankovic'i belki satarım. Daniel Alves geldiğinden beri gün yüzü göremedi adam.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir de ek yapayım. Kallström gerçekten kendini çok geliştirdi, özellikleri çok iyi ama nedense çok verimsiz oynuyor. İyi oynadığında 40 metreden gol atıyor ama sonra 5 maç sahada görünmüyor. Onun için onu satabilirim. Ayrıca Maxwell'i de Real Madrid istiyor, belki devre arasında iyi bir paraya satarım. Nasıl olsa Pander ve Chivu, DL mevkiinde oynayabiliyor. ML mevkiinde de Maxwell olduğu için Matias Fernandez kadro dışı kalıyordu. Böylece Matias tekrar kadroya girecek.
Milli maçlar (hazırlık maçları) :
Arjantin 3-1 Meksika
Arjantin 1-0 Fildişi Sahilleri
Copa Amerika grupları belli oldu :
Arjantin
Paraguay
Şili
Venezüela
Brezilya'nın grubu çok daha zor, onun için iyi bir kura denilebilir. Sezon sonunda Copa Amerika heyacanını birlikte yaşayacağız.

Elano gerçekten çok özel bir oyuncu. Aslında oynattığım her mevkiide iyi oynadı. AMC olarak da oynattım geçen sezon, gayet başarılıydı. Transfer sezonuna 1 ay var. Artık taraftarın gönlündeki diğer yıldızları da getiririz.