hoobs benim database imde yok ama sabic i aldim genc ve gelecegi parlak bir oyuncu tavsiyen icin tşkler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet sıkı bir hazirlik kapmi gecirdik diyebilirim.Oyuncularimin performanslarindan simdilik memnunum fakat anlamadigim sey ilk maci neden basel gibi bir takimla oynadik.Zaten hazir olmayan futbolcularim moral acisindan coktu fakat ilerde toparladik ve bir takim goruntusu vermeye basladik.
Taktigim 4-4-2 olarak kalicak gibi gorunuyor bu sezon.Ona gore transferler yaptim ve takviyelerle guclendirdim.Artik taraftarlar bu sezon şampiyonlugu bekliyebilir Seri B icin.
Takimim dan star oyuncu kapasitesindeki hic bir oyuncumu gonermedim(aslinda 500 bin € olan transfer butcemi duzeltmek icin takimi tamamen satabilirdim ama kimse yuzune bile bakmadi futbolcularimin)Ama kurnaz bir menager olara bircok iyi futbolcuyu kadroma dagil ettim diyebilirim.hepsini ayrintilari ile vericem transferlerimin.
Yapilan Transferler
Salvatore Fresi - SW,DC,DM
Javier Garrido - D/ WB RL
Bogdan Stancu - FC
Charles andre Doudin - ST (Bu cocugu kesinlikle almanizi oneririm bence yildiz adaylarindan 20 yasinda)
Alexander Zickler - AM R ,ST
Esmir Sabic - DC (King arkadasimizin katkilariyla..insallah yildiz yapicam bu cocugu)
Geoffrey Jourden - GK
Gordugunuz gibi transfer sezonunu 425 Bin € ile kapamis bulunuyorum.Oldukca hesapli oldu bence.Yansimalarini gorecegiz hepbirlikte.Sattigim 2 futbolcu ile birlikte Suan Butcem arti olarak gorunsede buyuk bir maaş sakıntım var.Onumuzdeki gunlerde Başkanla bu konuyu gorusmek isitiyorum.Şans dileyin bana arkadaslar cok asabi bi başkanim var
Yeni Transferler Profilleri
Hazirlik Maclari Sonuclari
Taktik ve oyun duzeni
Taktik Olarak 4-4-2 yi tercih ettim ve sonuc aldim diyebilirim.Takimi tempolu oynatiyorum defans cizgisi normal,pas stili tamamen kisa.Kanatlari ileri actim ataga katiliyorlar ,defans sag sol ve dc ler cakili oynuyorlar,orta sahadaki oyuncularima cok yuk binicek ama eminim altindan kalkicaklar.
Antremanlarimi ise forumda emurfeu adli arkadasimizin ekledigi antreman programlarini kullanarak surduruyorum,biraz sabir ile umarim katkilarini alacagim.Tsk ediyorum kendisine burdan bu program icin.
Hazirlik maclarinda butun transferleri deneme sansim olmadi.Bazi futbolculari daha sonra ilave ettim.Ama sunu soylemelyimki takimda dikkat ceken suan icin isimlerden yeni transferlerden Zickler ve Doudin,normal kadrodan ise Possanzini adli oyuncum.
Performanslardan genel olarak memnunum.defans ve orta saha da tam olarak secimlerimi yapmis degilim.Bunlari resmi maclarda belirliyecegim saniyorum.Umarim bir belirsizlik yaşamam..bu iste en nefret ettigim sey belirsizlik..
Fixturde ilk macim iTalya kupasi maci ve Seri B takimlarindan Modena ile ,ikinci macim ise lig maci ezeli rakiplerimden Lecce ile..Maclara basliyorum ve bakalim resmi maclarda takim grafigi nasil olucak..Bekle bizi Seri A geliyoruZ !!!