Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
Semih-Kezman olayında birazda Nobre-Anelka olayına benzer bir durum var. Alex hangi oyuncuyu daha çok seviyorsa onu daha çok besliyor. O oyuncu daha ön plana çıkıyor. Ben iddaa ediyorum Kezman, Anelka gibi başka bir takıma gidince performansını tekrar kat ve kat arttıracaktır.
Katılıyorum bu yoruma

Maça gelince çok kötü bir maçtı Rıdvan Dilmen'in dediği gibi 2.5 pozisyon vardı maçta.Galatasaray daha iyiydi ama onlarda aman aman oynamadılar sadece daha fazla mücadele ettiler.Bence bu kötü oyunla beraberlik iyi sonuç birde Sevilla maçı öncesi oyuncularımız silkelenmiş olmalı çünkü art arda gelen galibiyetler takımı rehavete soktu galiba.ASY'de daha iyi oyunla turu geçeceğimize inanıyorum.Maçın en iyisi Selçuk'tu sağda solda göbekte her yerde vardı hücumlarada katıldı.Aurelio yüzünden 10 kişi gibiydik.Ama Selçuk iki kişilik oynadı.Birde acaba bu Uğur Boral'ın 70'te çıkması mecbur mu yahu adam iyi oynadığı en azından sahada az olan çaba sarfedenlerden biri, pozisyon yaratmaya çalışıyor.Bu Deivid ve Aurelio hiç mi oyundan alınmaz ne kadar kötü olurlarsa olsun.Carlos'ta bugün çok kötüydü.Gökhan Gönül biliyorki Deivid yardıma gelmiyor bence bu kadar ileri çıkmasın enerjisini çok harcıyor sonra doğru düzgün savunma yapamıyor.3. değişikliği bir türlü yapmadık 10 kişi kaldık dedim iyiki yapmamışız şimdi bir oyuncu alırız yok yine yapmadı.Zico kadar sabırlı adamı görmedim bariz kötü oynayan oyuncuya sonuna kadar sabrediyor.11'ler içinde bu böyle Vederson oynamaya başlıyor 11 de önce iyi oynuyor hep ama sonra kötü oynuyor 1-2 maç ama Zico şans vermeye devam ediyor anca 4-5 maç sonra kesiyor.Uğur'da aynı şekilde tamam iyi oynadı ama kaç maçtırda kötü oynuyor kes artık.Fırat Aydınus'ta çok iyi maç yönetti tebrikler.