Quote Originally Posted by Aydın View Post
konunun başlığı olmamış. kime göre gereksiz neye göre gereksiz.

Özkan arkadaşımız, ortam sakinleşmesi için ve gelen 100 küsür uyarıyı tek tek incelemek için zaman kazanmak bakımıyla konuyu kitlemiştir. Ve forumun düzeni için uygun gördüğü şeyi yapmıştır.

Evet kurunun yanında yaş da yanıyor. fikirlerini düzgün giren arkadaşlar da konu kapatıldığı için fikirlerini yazamıyorlar. ama tekrar vurguluyorum forumun düzeni için yapılması gereken yapılmıştır. yani takdir edersiniz ki bu fb-gs maçı. ekstrem uygulamalar söz konusu olabilir. ve oldu da. ve konudaki gibi gereksiz değil.

Maalesef, laftan, iyi niyetimizden anlamayan, fanatikliğini foruma taşıyan kişiler olduğu sürece, biz de yöneticilik vasıflarımızı kullanarak konuyu kapatabiliriz.

Güzel bir üslupla yazdığın eleştiri için teşekkür ederim.
100 küsür uyarı gelmesi de tuhaf ya neyse. Konu başlığını ben yazdığıma göre benim görüşümü ifade ediyor. Bana göre gereksiz çünkü ben o forumda tatlı bir üslup ile futbol konuşmak isteyen biriyim ve forumun kapatılması yine benim açımdan gereksiz oluyor ama bu kapatma olayı bir şeylerin çözümü için yapılıyorsa bu benim isteğimin önüne geçer tabi. Madem düzeni sağlıyor o zaman biz de destek veririz, köstek olmayız.

Quote Originally Posted by EreN View Post
Şu anki sistem bence en iyisi,Sonucunda kimse zevk için konu kapatıp ceza vermiyor.İşleyen sistemi kim iyi götürürse onun kuralları geçerlidir şu an en iyi götüren kişiler belli o yüzden itiraz etmek gerekli değil.
Ama bu mesaj olmamış. Eğer bir çözüm yolu tam anlamıyla başarıya ulaşsa biz böyle bir konu zaten açmazdık. Demek ki bazı aksaklıkları da oluyor. Ben sadece bunu dile getirdim. Bunları söylemek ne ayıp, ne günah. Ben senin mesajın gibi sivri bir yorum yazmadım Eren. Kızmış gibisin.. Ben bu güne kadar en önemli çalışmalarımı Turksportal'da yayınladım. Hep ilk aklıma gelen site oldu. Yani bu konuya verdiğin cevap, karalama kampanyalarına verilen cevaplara benzemiş. Benim öyle bir niyetim yok baştan söyledim. Kurallara isyan ettiğim de yok. Sadece konu kapatılınca duyduğum sıkıntıyı anlattım. Bu yine söylüyorum sadece benim fikirlerimdir. İnsan düşmanından bile ders çıkarabilmelidir ki ben zaten dostum. Bundan sonra yazdıklarımı "bir dost" ismiyle yayınlarım artık. Senin mesajın dışındaki cevapları çok beğendim.