Transferler..!

Mehmet Topuz Fenerbahçede 5 trilyon + 3 oyuncu sonraki satışdan bir miktarda pay

Mehmet Topuz; Bu kadar büyük bir klube geldiğim için mutluyum..Gökhanında burada olması buraya gelmem için bana yol gösterdi..Ayrıca Galatasaray ile anlaşıyordum son anda Fenerbahçenin devreye girmesi ile bu transfer oldu..Galatasaraylı Yöneticilerden özür dilerim..!

3.Kalecimiz Serdar Kulbilgde

Serdar ; Fenerbahçede geçen sene hiç forma şansı bulamadım..Antrenöre çok kırgınım neredeyse hiç oynamadım..Ama burada kendimi gösterip tekrar o formayı giymek istiyorum..

Genç Yetenek diye adlandırlın Ali Bilgin

Ali ; Eski takımıma çok kırgınım o kadar ümitlerle beni getirdiler fakat hiç oynamadım..Bir daha Sarı-Lacivertli formamı asla..!

Ve bir sağ kanat daha Kerim Zengin

Kerim ; Zaten bu takımda oynayamayacağımı biliyordum benim için en iyisi bu oldu..

__________________________________________________ __________________________________________________ _-

Maldonado 17 trilyon karşılığında Fenerbahçede

Maldonado ; Aurelionun sakatlanmasından sonra beni istediler..Böyle bir takımda oynamak benim için gurur.Kendimi ilk defa Avrupa sahnesinde gösterme şansı buldum..Umarım kalıcı olurum ve futbolu burada bırakırım..!

__________________________________________________ __________________________________________________ ______

Souza Ve Deniz Barış Trabzosporda Toplam Maliyetleri 3.5 trilyon

Souza ; Hibirşey anlamış değilim..!

Deniz ; Fenerbahçe maçlarını sabırsızlıkla bekliyorum

__________________________________________________ __________________________________________________ _________

Devid de souza Bedavaya Nürnbengde

Deivid ; Neredeyse hiç oynamadım garip bir ant.. TuRGuT BaŞ neden oynatmadan yolladı çözemedim ama hayırlısı..

__________________________________________________ __________________________________________________ ________
Ergün Teber 2.4 trilyona Fenerbahçede

Ergün ; Carlosun arkasında bekleyeceğimi bildiğim halde geldim ve çok mutluyum..

Muslu Nalbantoğlu Beşiktaşdan Fenerbahçeye geldi 1.8 trilyon

Muslu ; Duydumki Carlos Gökhan Gönülü sevmiyormuş eğer böyle devam ederse forma şansı bulabilirim olmasa sezon sonu giderim hiç çekemem..