-
Sili arastirmacisini anliyorum iyi guzel hos da Tello'yu su anda o mu izliyor yoksa biz mi? Belli ki portekizli arastirmacilar Tello konusunda cok basarisiz olmuslar veya oarada kendini gosterememis ama su anda en az Portekiz ligi kadar iyi bi ligde gayet basarili bi performans gosteriyor ve bu ligin ust dusey hatda yildiz seviyesindeki oyuncularinda biri degil mi? Buyuk takimlarindan birinde oynamiyorum mu? Bu sorularin yanitlari evet ise ve Tello bu degerleri hak edicek performans gosteriyorsa Sili arastirmacisi neden buna karsi cikiyor bende buna pek anlam veremedim. Yani mesela bizim lig'den bi oyuncu Sporting'e gitse ve cok basarili olsa bizim gormedigimiz bi performans gosterse Portekizli arastirmacilara karsi mi cikicaz mesela? Yok bizdeyken bu adam bole degil di hic bi yerde olamaz mi dicez? Yani Tello bu degerleri hak ediyorsa ve siz bunu gozlemliyorsaniz size saygisizlik olmuyor mu bu? Hadi simdilik bole olsun ama sezon sonu bu knuyu mutlaka konusmaniz lazim yeniden gozden gecirilmesi gerek.
Mesaj Yetkileri