Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
sizce kaka mı daha iyi pas atar alex mi? bence kaka. Sizce kaka mı daha teknik alex mi? bence kaka. Sizce kaka mı daha yaratıcı(düşünce olarak) alex mi? bence kaka. Fiziği daha kötü olabilir alex'in, ama sonuçta top ayağına geldimi adam kaka'dan daha iiy işler yapıyor demektir bu.
Fiziksel ozelliklerinin izin verdigi kadariyla yapar.

Evet Alex daha yaratici, evet Alex daha iyi pas atiyor, evet Alex topla en azindan Kaka kadar rahat belki daha da rahat (teknigi).

Önceki güncellemelerde de oyuncular çok abartılı oluyordu. Yanlış anlamayın, ben galatasaraylıyım mesela ve ardanın güçleri çok abartı buluyordum. Zaten incelemedim yamayı. Ama bu fotoğrafları gördüğüm için bunlar hakkında yorum yaptım. Lİncoln'un güçler alex gibi olsaydı aynıısını söylerdim emin olun. He benim amacım burda çamur atmak değil, hepiniz burda emek harcamışsınız geenizi gündüzünüze katmışsınız, ama bence emeğinize yazık oluyor. Burda söyleyelimki birdahakine daha iyi analiz edebilesiniz. vesselam..
Bir futbolcunun sahada yapabildikleri, buyuk oranda fiziksel ve zihinsel becerilerine baglidir. Mac motorunda bir analiz ediverin kim daha etkili. Kaka'mi, Alex'mi?