kayıtlı oyunların sadece maç motoruna etki ediyor...mesela 800 deki kornerden atılan her gol fauldü...ama 801 i kurdum artık tek tük çalınıyor kornerden olan gollere faul...kariyerimde bu arada 2019 yılındayım...
Erencim sana katılıyorum ve katıla katıla gülüyorum...arkadaşlar dahala neyi iddaa ediorlar anlamıyorum...o kadar yönetici tartışma alanı burası değil diyor...ama dinleyen yok...kardeşim kaç ay takımların tartışılma yerleri açık kaldı neden oraya gidip fikrini belirtmedin de çıktıktan sonra sokaktaki karı gibi car car ötüyorsun...sözüm meclisten dışarı...
hadi bazı yöneticiler fenerli diyelim...feneri super yapıolar...hiç mi galatasaraylı yönetici arkadaşımız yok ve gs yi inceleyen arkadaşın bir garezimi varki kötü yapsın...
yanlış hatırlamıyorsam inter bu sene tek mağlubiyetini bu sene fb den aldı...ve alex cambiasso ya öle bir çalım attıki adam popo üstü düştü...ondan sonra inanılmaz bir pas ve deivid akrobatik bir vuruş...ondan sonra alex cska maçında dk 8 inanılmaz bir fırsatçılık ve deplasman attığı kafa golü ile takım öne geçiyor...içerdeki cska maçında da beraberliği getirdiği attığı golü hatırlıyorsunuz sanırsam kaç kişiyi geçti ve inanılmaz vurdu...devre biterken uğur a attırdığı golüde hatırlarsınız o zaman...bunlar amatör küme maçları değildi sanırsam...
iide kafa atarken savunma hatasının ne önemi war...adam doğru yer alıp düzgün bir kafa vuruşu yapmış mı yapmış...çıkar artık şu at gözlüklerini be adam...:@