Quote Originally Posted by daedalus View Post
Tebrik ederim Yunus. Çok başarılı bir sezon geçirmişsin.

Umarım yeni sezonda da başarıların devam eder.

Transferlerin çok yaşlı olmuş. Umarım sakatlık problemi olmaz. Her mevkide bir yaşlı adam yeterli, bence hepsini aynı anda oynatman takım içinde problemler yaratabilir. Ayrıca bu adamlar gelişimlerini tamamladıkları için, birbirleriyle ilgili problemleri olabilir. Ancak bunları genç oyuncularını yetiştirmek için kullanabilirsin.

Kolay gelsin...
Teşekkür ederim şu ana kadar bir uyum sorunu yok pek sakatlıkta yaşamadık umarım böyle devam ederiz
Quote Originally Posted by cekochan View Post
Lige iyi başlamışsın.Ayrıca Micoud,Giannakapoulos gibi oyuncuların tecrübeleri Süper Kupa'yı getirmiş.Yalnız 1-2 sene sonra bu oyuncular fazla maç temposunu kaldıramayabilir.

UEFA Kupası'nda durum zor gözüküyor.italyan Devi Lazio bir adım önde gibi ama futbolda imkansız diye birşey yoktur.
Evet Mert sadece bu sene dayansınlar yeter valla İtalyan Devi Turu da geçti zaten.
Quote Originally Posted by scar face View Post
Yunus bi süper ligi alıyormussunTransferlerin güzel gianna ve micoud da iyi oynamıslar Süper Kupa'da senden en azından ilk 5te olmanı bekliyorum.
İnşallah Burak abi benimde hedefim o seneye yeniden Uefaya gitmek.
Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
Ligde güzel gidiyorsun şuana kadar...UEFA'da Lazio'tu eleyeceğini düşünüyorum..BaşArılar...
Teşekkür ederim de Aykut daha bu sene Süper Lige çıktım beklentiler çok fazla nasıl eleyebilirim Lazioyu .
Quote Originally Posted by Sir FRD View Post
bu sonuçlardan tecrübenin çok önemli birşey olduğunu anlıyoruz
Teşekkür ederim Ferdi
Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
Yunus tbrk ederim kardeşim gayet güzel gidiyorsun inşallah laazioyu elersin eleyemessen bile dünyanın sonu değil
Teşekkür ederim Alican eleyemedik ama olsun bir sonraki sene eleriz
Quote Originally Posted by YusufT View Post
Süper kupa'yi almisin tebrikler
Teşekkür ederim Yusuf.

Türkcell Süper Lig 6.Hafta BURSASPOR 1-2 KOCAELİSPOR

MAÇIN YILDIZI:GİANNAKOPOULOS

MAÇ SONU GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Buraya çekinerek geldik ama mutlu bir şekilde ayrılıyoruz bu zafer bizim için çok önemliydi çünkü artık zorlu bir periyoda giriyoruz.

Türkcell Süper Lig 7.Hafta KOCAELİSPOR 3-0 GAZİANTEPSPOR

MAÇIN YILDIZI:MİCOUD

MAÇ SONU GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Bu maçta yine kendim yaptığım bir taktiği denedim ve biraz kötü olmuş istatiklerden belli oluyor ama kazandığımız için mutluyum hemen eski taktiğe geri döndüm

Türkcell Süper Lig 8.Hafta MANİSASPOR 1-1 KOCAELİSPOR

MAÇIN YILDIZI:GİANNAKOPOULOS

MAÇ SONU GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Arada Lazio ile maç yaptığımızdan dolayı yorgunduk bir de kötü futbol eklenince buna maçın faturası da ağır oldu bizim için.

Türkcell Süper Lig 9.Hafta BEŞİKTAŞ 0-0 KOCAELİSPOR

MAÇIN YILDIZI:CYGAN

MAÇ SONU GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Maça beraberlik için çıktık ve istediğimizi aldık

Türkcell Süper Lig 10.Hafta SAKARYASPOR 1-4 KOCAELİSPOR

MAÇIN YILDIZI:GİFTON NOEL-WİLLİAMS

MAÇ SONU GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Gerçekten süper oynayarak kazanmayı hak ettik sezon başından beri kazandığımız maçlardan beni en çok tatmin eden bu maç oldu çünkü muhteşem bir futbol sergiledik.

Fortis Türkiye Kupası 2.Öneleme Maçı ALANYASPOR 0-2 KOCAELİSPOR

Yedeklerle çıktık maça ve kazandık mutluyuz.

FORTİS TÜRKİYE KUPASI GRUBUMUZ

UEFA KUPASI 1.ÖNELEME MAÇLARI:

LAZİO 3-0 KOCAELİSPOR
KOCAELİSPOR 0-1 LAZİO

Oyuncularımı yürekten kutluyorum muhteşem bir mücadele verdiler ama KALİTE FARKI bizi bitiren etken oldu.Onlara teşekkür ediyorum umarım seneye de Uefa da oynarız.

LİGDE PUAN DURUMU: