Teşekkür ederim şu ana kadar bir uyum sorunu yok pek sakatlıkta yaşamadık umarım böyle devam ederiz
Evet Mert sadece bu sene dayansınlar yeter vallaİtalyan Devi Turu da geçti zaten.
İnşallah Burak abi benimde hedefim o seneye yeniden Uefaya gitmek.
Teşekkür ederim de Aykut daha bu sene Süper Lige çıktım beklentiler çok fazla nasıl eleyebilirim Lazioyu.
Teşekkür ederim Ferdi
Teşekkür ederim Alican eleyemedik ama olsun bir sonraki sene eleriz
Teşekkür ederim Yusuf.
Türkcell Süper Lig 6.Hafta BURSASPOR 1-2 KOCAELİSPOR
MAÇIN YILDIZI:GİANNAKOPOULOS
MAÇ SONU GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Buraya çekinerek geldik ama mutlu bir şekilde ayrılıyoruz bu zafer bizim için çok önemliydi çünkü artık zorlu bir periyoda giriyoruz.
Türkcell Süper Lig 7.Hafta KOCAELİSPOR 3-0 GAZİANTEPSPOR
MAÇIN YILDIZI:MİCOUD
MAÇ SONU GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Bu maçta yine kendim yaptığım bir taktiği denedim ve biraz kötü olmuş istatiklerden belli oluyor ama kazandığımız için mutluyum hemen eski taktiğe geri döndüm
Türkcell Süper Lig 8.Hafta MANİSASPOR 1-1 KOCAELİSPOR
MAÇIN YILDIZI:GİANNAKOPOULOS
MAÇ SONU GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Arada Lazio ile maç yaptığımızdan dolayı yorgunduk bir de kötü futbol eklenince buna maçın faturası da ağır oldu bizim için.
Türkcell Süper Lig 9.Hafta BEŞİKTAŞ 0-0 KOCAELİSPOR
MAÇIN YILDIZI:CYGAN
MAÇ SONU GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Maça beraberlik için çıktık ve istediğimizi aldık
Türkcell Süper Lig 10.Hafta SAKARYASPOR 1-4 KOCAELİSPOR
MAÇIN YILDIZI:GİFTON NOEL-WİLLİAMS
MAÇ SONU GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Gerçekten süper oynayarak kazanmayı hak ettik sezon başından beri kazandığımız maçlardan beni en çok tatmin eden bu maç oldu çünkü muhteşem bir futbol sergiledik.
Fortis Türkiye Kupası 2.Öneleme Maçı ALANYASPOR 0-2 KOCAELİSPOR
Yedeklerle çıktık maça ve kazandık mutluyuz.
FORTİS TÜRKİYE KUPASI GRUBUMUZ
UEFA KUPASI 1.ÖNELEME MAÇLARI:
LAZİO 3-0 KOCAELİSPOR
KOCAELİSPOR 0-1 LAZİO
Oyuncularımı yürekten kutluyorum muhteşem bir mücadele verdiler ama KALİTE FARKI bizi bitiren etken oldu.Onlara teşekkür ediyorum umarım seneye de Uefa da oynarız.
LİGDE PUAN DURUMU:
![]()