1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

sice UGUR BORAL brave mi Brave, anlamissinizdir umarim

bir futbolcuyu buyuk avrupa maclarinda daha dikkatli izlemeliyiz ki Ligde daglara tasa atan ugur boral bu macta hemde DUNYANIN EN IYI SAG BEKINI istedigi zaman gecti, istedigi zaman sol gosterip sag yatirdi!!!
    1 gol attirdi, bir cizgiden cikartirdi!

Artik Fener niye boyle fazla niye boyle abartili demez rakip arkadaslar umarim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Olcan'dan artik en fazla iyi bir yedek oyuncusu olur(Fenerbahce icin). hic bir zaman ilk 11'de sürekli oynayan futbolcu olamaz. PA konusunda kararliyim artik 128-135 verilmeli diye düsünüyorum.
    Olcan Galatasarayin elinde olsaydi inan cook cook forma bulur hatta ustune durulardi, malum Fenerbahcede gencler 20 lerinde oynamaz 24 lerinde oynar

Olcn 135lik degil, yetenekli bir oyuncu, karsiyaka maclarini izlersen duran toplarda hep o var takim ona guveniyor ve en yeteneklisi takimin! TOP HAKIMIYETI OLSUN...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Olcan Adin Fenerbahce icin oynadigi bir kac dakikalar

BUYRUN

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=KhBpb43VOw0[/YOUTUBE]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Han12 View Post
    Fenerbahçe'nin favorite personneli bence değiştirilmeli oyundaki sıra
    Aziz yıldırım, tuncay, okocha, alex, oğuz, ümit özat, engin, aykut

Bence Aziz Yıldırım ve Tuncay'ın sıralamada yeri düşürülmeli Aziz Yıldırım'ı camia içinde seven olduğu kadar sevmeyen de var, Tuncay her ne kadar çok sevilse de herkesin içinde bir kırgınlık var bırakıp gittiği için...
    Engin ben kişisel olarak çok severim ama bence listede olmamalı çünkü o kadar da iz bırakan bir oyuncu değil
    Oğuz'a da özellikle oynadığı dönemde tapardım ama sonra yardımcı antrenörlük ve teknik direktörlük döneminden sonra eskisi kadar sevildiğini düşünmüorum...
    bence olması gereken

Okocha, aykut, alex, aziz Y., Tuncay, ümit özat...

tabi eklenmesi gerekenlerde olabilir
    Ama diyorum, ama ama ki ama sevenleri %90 ve sevmeyenleri ise %10 derim ve yeterince destek alirim canim kardesim!

hani soyle olsun editor dilinde 190-195 arasi hem taraftarlar hemde yonetim acisindan!
    Last edited by yusufislam : 21.Şubat.2008 at 21:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri