1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Ç.Dardanelspor

Threaded View

Default Ç.Dardanelspor

...

1995 senesinde Beşiktaş'ın şampiyon oluşunun ardından bir paket çikolataya Zeytinburnu taraftarlığını bırakıp Beşiktaş taraftarlığına transfer olmuştum.En büyük takımın Beşiktaş olduğunu o zaman öğrenmiştim.O takımı desteklemek bile harika bişeydi.Benim yüzümden olsa gerek Beşiktaş uzun süre şampiyonluk kazanamamıştı.Gerçekten bir çikolataya kandırıldığımı düşünmeye başlamıştım.Galatasaray'ın 4 sene üst üste şampiyon olması UEFA kupasını kazanması Galatasaray taraftarı olan babamın baskısı Galatasaraylı olmam için yeterliydi.Ufak bir avansla deneme için Galatasaray taraftarlığına getirildim..Ancak herşey güzel gitmesine rağmen içim rahat etmedi ve büyük özürler dileyerek tekrar şampiyonluğa hasret takımıma dönme kararı aldım..Evet herşey kötü gidiyodu şampiyonluk istiyodum artık! Ve 8 senenin ardından o gün gelmişti..Beşiktaş 100.yılında şampiyon olmuştu..Rüyalarım gerçekleşmişti, gelecek yıllar için umutlanmıştım ama o hayalimdeki Karakartalı hala görememiştim ve yaşım ilerledikçe profesyonelliğin amatör ruhu öldürdüğünü farkettim.Artık Beşiktaş, Fenerbahçe yada Galatasaray sevgisi kalmamış olay iyiden iyiye ticarete dönmüştü!Bu olaya son noktayı koymak için yola çıkma kararı aldım! Günün birinde Beşiktaş'ın teknik patronu olacak ve hep istediğim, hayalini kurduğum Beşiktaş'ı sahaya sürecektim..Hayal kırıklığına uğramamak içinse o koltuğa tecrübeli biri olarak oturmam gerektiğini biliyordum..Ve bu yüzden Ç.Dardanelspor'un teklifini kabul edip teknik direktörlük kariyerime başladım..

Güzel bir ekip kurmanın güzel bir başlangıçtan geçtiğini düşünenlerdenim.Ç.Dardanelspor'un başına geçtiğimde tek temennim güzel bir başlangıç yapmaktı.Ancak herşey insanın istediği gibi olmuyor..Ç.Dardanelspor'un transfere bütçe ayırmaması karşısında hevesim kırıldı.Maddi sıkıntılarla bu takımı ne kadar idare edebilirdim bende bilmiyordum..Artık başlangıç yapma zamanı gelmişti ve sonu belli olmayan bir yola koyulmuştuk!

__________________________________________________ ___________________________________
    __________________________________________________ ___________________________________
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Oyuncularla tanışıldı, muhabbet edildi, hedeflerden bahsedildi ve hep birlikte ölümsüz bir ekip oluşturmak için yola çıktık!
    4 tane hazırlık maçı yaptık.

Skorlar kötü olsada oynanılan oyun tatmin ediciydi.

Ve beklenen an gelmişti!

6-1'lik Küçükköyspor galibiyeti ile başlamıştık!
    4-2'lik Sarıyer galibiyeti ile devam ettik!
    2-2 Pendikspor!
    ..
    ..
    ..

Yaptığımız karşılaşmalar..

Ve Lig Puan Tablosu..

Gereksiz yere kaybedilen puanların sonucunda üst lige çıkma umudumuzu grubu 3. bitirip playoff karşılaşmaları sonuna taşıdık.

Ne yazık ki puan kayıplarının ardı arkası kesilmeyince playofflara katılma hakkımızıda kaybettik!

Bu sonucun üstüne Ç.Dardanelspor yönetiminden 2 senelik bir kontrat alınca çokta üzülmedim açıkçası..
    Çünkü yapamadığımı yapmam için 2 senem daha vardı ve inanıyorum ki yapacaktım!

Geçen sezonun yarısında transferden gelen 350K YTL olmasına rağmen yönetimin transfere bütçe ayırmaması kötü olmuştu.
    Takımdaki eksikleri 18A takımından alınan genç oyuncularla kapatmayı deneyecektim.
    Ve öyle böyle bir kadroyla 2.sezonuma başladım!

Yukarıdaki bilgiler geçen sezonun özetidir.
    Last edited by sysRq : 23.Şubat.2008 at 13:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri