Quote Originally Posted by Sheriff View Post
Demekki 10 maç üst üste oynasa patlama yapacağını bekliyor araştırmacı arkadaşlarımız ki böyle vermişler.. Sen buna hata diyorsan hata görmemişsin.. Hatamı arıyorsun, gir İbrahimovic'in profiline, gir Elano'nun profiline, gir Daniel Alves'in profiline.. Sanki oyunda hiç hata yok data çok sağlam Türkiye liginde İlhan Parlak en büyük hata.. Ben bunda art niyet ararım.. Adam oynasın kötü oynasın sonra gel buraya yaz bu adamdan bi yol olmaz diye, ama mevkiisinde daha tecrübeli ve formayı hakeden oyuncular varken neden oynasın, nasıl oynasın, Söyle bana neredeyse her oynadıkları maçlarda gol atan 2 forvet oyuncun varken genç yeteneğe forma verebilirmisin? Sırasını bekleyecek, şansını kullanacak ve oynayacak aksi taktirde oyuncu özelliklerini tam yorumlayamazsın daha önce oynadığı oyuna göre değerlendirirsin..
Ömer abi tamamı dememiş bir çoğu demiş..

Bu adamlarda yetenek bu düzeyde gözlemlenmiş o adamlarda o şekilde gözlemlenmiş..Sen inanıyormusun Arda'nın bu futbolunun üzerine ekleyeceğine? Mesela ben inanmıyorum.. Arda bu 10yıl sonrada böyle olacak diyorum.. Her neyse burası yeri değil zaten o oyuncular hakkında ancak GS sayfasında tartışılabilir..
Asıl ben bu mesajda art niyet ararım.Allah aşkına siz inanıyormusunuz İlhan'ın -9 PA'ya ulaşabilecek bir adam olduğunu.Eğer zaten o derecede olsaydı Zico oynatırdı onu.Gökhan Gönül nasıl oynamaya başladı?Zico baktı hamur iyi oynatmaya başladı bir daha formayı bırakmadı.

Ayrıca Arda üstüne koyamaz diyorsun.İlhan olacak diyorsun.Bu nasıl bir çelişkidir.Arda takımında fiks oynayan adam.Diğer tarafta takımında hiç oynayamayan adam.Kezman kötü giderken madem İlhan -9'luk bir adamdı zico onu koyardı,İlhan'da -9'luk bir adam olduğunu kanıtlardı,formayı giyerdi üstüne bir daha çıkarmazdı.Gökhan Gönül gibi.

Demek ki İlhan'ın kumaşı iyi değil ki fırsatı eline geçiremiyor.Şans yakaladı.Kezman formsuz olduğu dönemde.Zico kime güvendi Semih'e.İlhan'da bir parça bile -9'luk PA olsaydı Zico İlhan'ı da oynatırdı.Ama oynatmadı.