Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 11. You may not vote on this poll
-
Konyaspor
-
Trabzonspor
-
Berabere
-
Ben size katılmıyorum . Neden mi ? Ziya Doğan'ın kurduğu 11 ile Ersun Yanal'ın çıkarttığı 11 neredeyse benzer. Tek fark Ersun Yanal'ın takıma kattığı hava ve daha hücuma yönelik oynatması ..
1-) Eskiden Ayman'ı bu şekil oynarken görmemiştim. Şu an ise hem ortasahada basıyor hem de ileriye de çıkıyor .
2-) Yattara artık daha özgür. Oynayacakmıyım yada 60.dakika olduğunda acaba çıkacakmıyım düşüncesinde değil artık . Onun için kafası daha rahat.
Bunlar Ersun Yanal'ın artıları olabilir ama eksileri de var .
1-) Ortasahada Ceyhun gibi gol pozisyonu üretebilen , kaleye şut çekebilen tek oyuncu işe yarayabilecek tek oyuncu o iken gönderilmesi . Tamam Ceyhun çok çok iyi performans sergiliyemiyor,devamlılığı yok ama en azından sene sonuna kadar durması gerekiyordu. Madem onu yolluyorsun takımda gelecek vaadeden Yusuf Kurtuluş'u da görmezden gelip onuda yolluyorsun . Şu an takımın ortasahasında pas atabilecek , oyunu kurabilecek ,şut atabilecek forveti besleyebilcek hiçbir oyuncu yok.
2-Serkan-Ayman-Çağdaş'ı kazandırdı diyorsun ama bunlar zorunluluktan oynatılıyor. Hani Barış Memiş çıktı kaç maçtır oynatmıyor çocuğu . Son 10 dakika sokuyor. Bu saatten sonra kaybedecek neyimiz var. En kötü 6.olabiliriz. İşi bitmiş Adnan'ı , Mustafı'yı oynatacağına Barış gibi Ergin gibi , Kadir Keleş gibi oyunculara şu dönemde şans verilmicekte ne zaman verilecek .. Seneye transfer yapılınca bu genç oyuncular nası oynayacak daha . Taraftar bile artık değişik oyuncuyu görmek istiyor sahada. Adnan'ı , Keçeli'yi değil.
3-) Moawad'ın futbolunu hiç ama hiç bilmiyorum. Tek bildiğim oyuncunun Mısır'lı olması ve milli takımında direk oynaması . Ve şampiyon olmaları. Madem böyle bir oyuncu alındı. Üstelik açığı da yok hazır bir halde geldi . Ama bunca şeye rağmen sol kanat çökmüş iken yine oynamıyor.
4-) Manisa ve Konya maçlarında pisi pisine 5 puan kaybettik. Bunun sorumlusu da Ersun Yanal'dır. Tamam forvet beceriksiz,defans kötü olabilir. Ama Konyaspor önde olmasına rağmen oyuncu değiştiriyor sen hala oyuna müdahale etmiyorsan burda bir yanlışlık var demektir. Ya Ünal Kahraman işi bilmiyor yada Ersun Yanal cidden dahi .
Elde Umut'tan başka alternatif olmayabilir ama Ergin Keleş'i oyuna alıp forveti ikilese hem Umut rahat edecek hem de daha baskılı oynayacaz. Tek forvetle nereye kadar baskı yapabileceksin ki.
Ortadaki 2 stoper 1 forvetemi daha rahat basar yoksa 2 forvetemi ..
Bu dar kadroyu oynatamayan hoca geniş kadroyu eline yüzüne bulaştırır bence. Trabzonspor tarihinde futbol ve taraftar olarak bu kadar rahat bir dönem hali içine girmemiştir. Taraftar sadece güzel futbol istiyor. Üzerlerinde baskı yok. Ne şampiyonluk , ne Avrupa kupası. Bundan daha güzel bir ortam bulunabilir mi gençleri oynatmak için .
Mesaj Yetkileri