Quote Originally Posted by perpetua5099
Biliyorum demedigini. Sadece gorusun var mi bu konuda diye sordum Cunku Ibrahim Toraman Turkiye'nin en iyi defans oyuncularindan birisi oldugu icin bilgilerinin tam olmasi iyi olur.
anladım zaten v2 yeni oynadım ayrıca beşiktaşla oynadığım için söyleyecek bir kaç şeyim var tabikide aslında bunları biriktirip söyliyecektim ama şimdi söyliyim o zaman. (yalnız ben bunların söyliyecem ama özelliklerin hiç birisinin random olmaması lazım ki benim söylediklerim bir anlam kazansın)

oscar cordoba: aerial ability,command of area,communication gibi özelliklerin yüksek olması doğru fakat kalecilik özelliklerinin bu kadar yüksek 20 olması yanlış bence.sonuçta artık yaşça ilerlemiş bir kaleci reflex olsun handling olsun daha düşük tutulabilirdi.ayrıca cordoba birebirlerde türkiyenin en kötü kalecisi bu kesin ama bende 20 olarak gözüküyor ve kicking 9 gözüküyo.bence tam tersi olmalı.kicking 20 one on ones 8-9.anticipation ve özellikle bravery yüksek olmalı.agression ise düşük.composure,consentration creativity yüksek decision ise düşük olmalı.determination orta flair ise yüksek olabilir.onun dışında fiziksel özelliklerde biraz düşürrülebilir.yani mental özellikler genel anlamda yüksek fizikte yüksek sayılır ama kalecilik özelliklerinde kesinlikle indirime gidilmeli(one on ones,reflex,handling)kicking throwing ise yüksek olmalı.