arkaaş mantıksızlık yok değil konu başlığını açan arkadaşa bile ekleyeceğimiz o kadar şey varkiii..

kimi maç içerisindeki mantıksızlıklara sinir oluyor..aslında doğru bende az saç baş yolmadım ama sonunda futboldur olur böyle şeyler diye avutuyorum kendimi

ama ben en çok transfer konusunda sinirleniyorum ya..

dikkat edin türkiye birinci liginden ikinci lige düşen takımların bile bir çok oyuncusu birinci lig takımlarına transfer oluyor..yani küme düşmüş takımların oyuncuları bile transfer öneminde kapış kapış gidiyor..ama sen fenerbahçe oyuncusunu satamıyorsun ya..varmı böle bişeyy..

ben diyorumki..şuan üç büyüklerin a takımındaki ouncuların hepsi ama hepsi tabi fiyatı kırmaya göre oynayacak onları istiyen bir takım muhakkak bulur gerçekte yok abi yok......

şimdi fenerbahçe çeyrek finalist gazeteler hergün fenerli oyuncuları hangi takımların istediğini teklifleri falan daha çeyrek finaldeyken yazıyor...

ben hem lig hem kupa şampiyonu olduğum sezon şampiyonlar liginde finalde milana elenmişim..hah tam oyuncularıma talip gelir finansı düzeltirim diyorum..en iyi oyuncum gökhan ünal (şampiyonlar ligi gol kralı) hiç kimse istemiyor...bu sefer talipli artar diye satılık yapıyorum...koskoca şampiyonlar ligi gol kralına talip olan takım Napoli ve empoli .onlar 3 kuruş veriyor...yuh artık ya...diyim malesef..oyuna sinirli bie şekilde ara veriyorum...

ama bugünne kadar hiç oyun silmedim...arkadaşı çok kızdırmış ...ama televizyonu açıp bişey olmadğını görüp canınının fena halde sıkıldığı bir anda yeniden kuracaktır..