Quote Originally Posted by Sir DEATH
Unutulan bir nokta; GS'nin örf, adet ve geleneklerine bağlılığı---kıdem, abi kardeşlik derecelerinin çok prim yapması---paranın değil ruhun benimsenmiş olması seçimi Canaydın'a getirecektir.Zaten doğrusuda budur, büyüğünü bilmeyen, kendini dünya'nın merkezi sanan, kendisini GS'nin tek kurtuluşuyum diye gösterme aczine düşen bir Yiğit Şardan---Her şeyn para sanıp pervasızca anlaşmalara imza atan Turgay Kıran---ve ne dediğini kendi de bilmeyen ve yapıcı bir proje göstermeyen Yılmaz Toköz--GS'nin başkanı olamayacaktır, olmamalıdır, olmasındır!!! Bize bu şerefe layik, GS'nin değerlerini bilen bir başkan lazımdır, o başkan başarısız olsada elimizde GS değerlerine bağımlı başka bir aday yoktur.
NOT:Yönetim tarzını tastif etmiyorum, zaten GS'nin nasıl yönetilmesi gerektiğini düşündüğüm bir konu açmıştım.
Tamam bazı konularda haklısın ama Canaydın'da bu seçime girerken bir çok yıldız getireceğini, bir çok başarı kazandıracağını söylemişti. 2.defa seçilirken hatırlamıyorum yine başka türlü sözler vermişti. Bunlar normal bişi tabikide seçime giren herkes yapar ama şunu unutmayalım ki Canaydın döneminde sadece 1 Türkiye Kupası ve 1 Lig Şampiyonluğu kazanıldı. Ayrıca Avrupada başarısızlık var. O zaman Canaydın başarızsızdır arkadaşlar. Her ne kadar Yiğit Şardan'ı isteyip Canaydın'ı istemezemse muhtemelen büyük olasılıkla Canaydın seçimleri kazanacaktır.