-
Küfür olayı ve bu tarz tahrik edici davranışlar için olabilir demek çok yanlış bir düşünce.Herkes kendi kapısının önünü süpürmeli bence.Tuncay'ın hareketini onaylamak kalbimizle mukavele yaptın demek çok acayibime gidiyor demek ki artık futbolcular sözleşmelerini küfürle yapacaklar.Bu şekilde düşünenlere üzülerek bakıyorum.
Taraftarların ettiği küfür ayrı bir dert zaten.Hemen her konuda bunları tartışır hale geldik forumda.Buda türk futbolunun ne hale geldiğini gösteriyor açıkçası.Burada Hasan Şaş'ın müthiş futbolunu,Tuncay'ın harika golünü konuşmak dururken tribün terörünü konuşuyoruz.Tabiki evsahibi ekip bunun avantajını kullanacak.Fakat bilinçli bir şekilde yapmalı,rakip takıma ana avrat sağlı sollu gideceğine ıslık çalsın uğultu oluştursun,kendi takımını motive edici sloganlar söylesin.Sahaya madde atarak en büyük kötülüğü kendi takımına yapıyorlar.Galatasaray çok hızlı gidiyor rakibi bunaltıp hata yapmaya zorluyor sahaya rakip oyuncular yoruluyor üç beş madde fenerin imdadına Galatasaray taraftarı yetişiyor.gs taraftarı feneri çok seviyor bunu son maç bir daha anladım.
Son sözlerim tuncaya.gerçekten şöyle bakıldığında fair play ruhuna uygun mücadele eden hırslı yetenekli örnek olabiliecek bir genç futbolcu yetişiyordu ama benim gözümde sıfırlandı.bir maç önce kendisine faul yapmaya çalışan oyuncuya bile elini uzatıp yerden kaldıran tuncay nasıl iki hafta içinde bu hale geldi anlayamıyorum.bu tür hareketler hem kendine belki olabilecek kötü günlerinde açılacak kapıları yokeder hemde taraflı tarafsız tribünlerdeki kendisine duyulan sempatiyi yokeder.
Mesaj Yetkileri