1 ile 30 arası toplam 141 sonuç

Konu: 2011-2012 Samsunspor ile Süper Lig[Hellbells]

Threaded View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Default 2011-2012 Samsunspor ile Süper Lig[Hellbells]

Samsunspor yönetim kurulundan yapılan şok açıklamada kulübün içinde bulunduğu berbat maddi kriz sebebiyle amaçlarını küçüttüklerini ve takımın başına ilk kez profesyonel bir takım çalıştıracak olan Umut Şenel'i geçirdiklerini söyledi.

Oyun Bilgileri

Açık Ligler

1.Brezilya ( Tüm Ligler )
    2.Türkiye ( Tüm Ligler )
    3.İspanya ( Tüm Ligler )

Versiyon : 8.0.2
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BASIN TOPLANTISI

Sayın basın mensupları hepiniz hoşgeldiniz. Beni tanımıyorsunuz ve eminim ki bir çok eleştiri ile karşı karşıya kalacağım ve bu durumu bilerek bu işe soyundum yani kısacası eleştirmekte serbestsiniz.Ancak harakete varan eleştirilerde hem daha fazlasıyla karşılık alırsınız hem de mahkemede sık sık görüşürüz.Öncelikle sayın başkanımıza teşekkür ederim. Yaptığı açıklamada maddi sıkıntılar yüzünden hedeflerin küçültüldüğünü ve bu yüzden teknik direktörlük değişikliğine gittiğini söyledi.Evet doğrudur eski teknik direktöre göre daha az maaş alıyorum ancak hedefler maaş ile belirlenmez.Hedefimiz en azından benim için küçültülmemiştir. Çalıştıracağım ilk profesyonel takım olacak. Paramız olmadığından bonservis bedeli ödeyerek transferler yapamayacağız.Elimizde kaliteli oyuncuların yanısıra kısıtlı bir kadromuz var.Acilen kaliteli 2 tane ön liberoya ihtiyacımız var.Transferde öncelik bu mevkiye olacak.Daha sonra gerek gördükçe transferler yapacağız. Paramız olmadığından serbest oyunculara ve kiralık oyunculara yöneleceğiz. Tüm camiamıza hayırlı olsun.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

STADIMIZ

ÖNEMLİ OYUCULARIMIZ

SERKAN AYKUT

CELİL SAĞIR

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    HAZIRLIK MAÇLARI

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TFF 1.LİG

1.HAFTA

K.ERCİYESSPOR : 2 - 2 : SAMSUNSPOR

Süper Ligde oynamış iki deneyimli takımın karşılaşması ile başladı lig. Güçlü rakibimiz karşısında 1 puan almak bizim için iyi bir sonuçtu.

TFF 1.LİG

2.HAFTA

SAMSUNSPOR : 1 - 0 : BOLUSPOR

Kendi seyircimiz önündeki ilk maçımızı galibiyetle bitirdik. Farklı bir skor olmasa da çok farklı bir futbol kalitesi vardı.

TÜRKİYE KUPASI

1.TUR

A.DEMİRSPOR : 1 - 3 : SAMSUNSPOR

Alt ligin güçlü takımlarından A.Demirspor'u deplasmanda yenerek kupada 2.tura yükseldik.Hedefimiz guruplar.
    Last edited by The.Crow : 02.Nisan.2008 at 00:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

Mesaj Yetkileri