Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
Nerede söylediğini bilmiyorum.Hiç duymadım ama bu konuda iyi kendisi. Sırf özel olarak antreman sonrası kafa vuruşları çalıştıgını biliyorum.İlk prof.oldugu Süper ligte attıgı golde kafa ile.İzlemeni tavsiye ederim.

Neden oynamıyor,çünkü 2 hafta önce oynadıgı maçta sakatlandı ve ameliyat oldu. O yüzden oynamıyor.yoksa merak etme Süperligte oynuyor.Sonradan oyuna girsede. Biraz daha araştırma yap bursa hakkında derim.. O harcarsa kendini harcar.Çünkü facebooka takılmalar,poker oynamalar falan sık sık ismini duyurmaya başladı.Sorumsuz bir prof. Sercan.Onun hakkında benım kafamda da soru işaretleri oluşmaya başladı..
four four two dergisinde okudum.özel antrman yaptığını bende duymuştum.ilk golünü kafayla atmış olabilir.mesela agüeroda bu sezonun ilk bölümünde 7 tane kafa golü attı ama kafa vuruşu oyunda 12.

kafa toplarında sıkıntı yaşıyorum diye yazıodu.deiştirip deiştirmemk beni ilgilendirmez.karar sizin.oyunda yüksek çıksa üzülmem zaten bilhassa sevinirim çünkü türkiyenin genç yeteneği.ben sadece aklıma takılan bir şeyi sordum.

son olarak geçmiş olsun bilseydim sormazdım.