giray kaçar ve ilhan ı beşiktaş maçında pür dikkat izledim
öncelikle
orhan şam ilhan eker giray kaçar nicola petkoviç 4 lüsü bir çok takımın savunma oyuncularında daha kaliteli daha iyi anlaşıyorlar bence beşiktaşın ve trabzonsporun ve sivassporunda üzerinde bir savunma kurgusuna sahipler

ama nicola petkoviçin hala o pa yı edeceğini hiç sanmıyorum
bununla beraber giray kaçar bugün nobreye bir tane kafa topu vermedi
girayın jumping 17 olabilir ve ilhan ekerde bu konuda oldukça iyi onunda 16 olabilir
ilhan ekerin pozissyon alma becerisi insanın gözüne çarpıyor oldukça bilinçli bir savunma mantalitesi var ne zaman nerede duracağını çok iyi biliyor pozisyon alması 16 olabilir
orhan samda bir drc oyuncusu ve ofansif özelliği biraz düşük devamlı bindirip orta açan bir adam değil daha çok önder turacı tarzı savunmayı çok iyi yapan bir genç
ve kaleci recep için daha öncede ferhat odabaşını kesmesinin çok mantıklı olduğunu recepin ferhattan çok daha iyi bir kaleci olduğunu söylemiştim herkes o zaman benim zıttımı düşünürken recep şu anda çok güven veren bir kaleci özellikle hava hakimiyeti 18 olabilicek kadar iyi kale sahasına yakın bir yere yan top veya korker kullanırsanız hiç umutlanmayın recep çıkıp alır

önümüzdeki sene girayın ve ilhanın ca sının 125 e çıkarılması pa larının 145 olması
nikola petkoviçin ca sının 117 ye pa sının da 130 a sabitlenmesi
orham şamında casının 120 ye çıkarılıp pa sının da -8 veya 140 gibi bir değer alması gerekir diye düşünüyorum

saygılar...