AsLında yazacak o kadar çok şey varki az ve öz özetLeyeyim. GaLatasaray kazandı ama ben haLa Şampiyon oLacakLarına inanmıyorum.

Bir diğer durumda şu. Beşiktaş eLeştiriLir iken söyLemiştim bir takım kötü gitmeye başLadığı zaman çıkar herşey ortaya diye. GaLatasaray KaLLi gitmeden önce tam eLeştiriLere maruz kaLıcak, tam yıpratıLacağı dönemde kaLLi yi gönderdi ve takımda ekstradan motivasyon oLdu. Bir ispat içerisine girdiLer ve bu gazLa da gidiyorLar. Keşke başarabiLseLer.

Fenerbahçe ise son dönemLerde geçen hafta hariç hiç iyi oynamıyordu, sorunLar vardı, bazı eksikLikLer vardı ama geLen başarıLar örtbas ediyordu bunu. Bu maçta bir patLama noktası oLdu. Eğer Fenerbahçe hafta ya da puan kaybeder ve bırak ŞampiyonLuğu Uefa ya kaLır ise asıL o zaman bir dünya bomba patLar. Sezon başından beri övdüğümüz adamLar bir bir yoLa koyuLur. Zico ya tekme vuruLur. ( Fenerbahçe yönetimi Zico iLe geçen hafta anLaşması gerekiyordu ama haLa imzaLar atıLmadı. Sezon sonu bekLeniyor çünkü)

Yani çok karışık durumLar. GaLatasaray sonradan izLediğim kadarı iLe haketmis ve kazanmıs. Bu hocasızLık oLayı epey futboLcuLarı motive etmiş havaya sokmuş.