Quote Originally Posted by perpetua5099
Gokhan'in ozellikleri ne gibi olmali sence biraz daha acabilirmisin?
ya baya bi geçmiş ama daha yeni gördüm

gökhanın özelliklerinden ziyade PA da hata olduğunu düşünüyorum.şimdi kıyas yoluyla anlatacak olursak i.akın ın P.A 170-180 g.güleç in ise 150.bence tam tersine g.güleç kendini geliştirebilecek bir çocuk iken i.akın ın gelişmesi imkansız gibi birşey.ayrıca g.güleç in karakter olarak ta çok zeki,akıllı,ve profesyonel biri olduğunu duydum.

özelliklere gelecek olursak g.güleç genç yaşına rağmen gelecek vaad eden oyuncu statüsünden genç ve iyi oyuncu statüsüne geçtiğini bizlere göstermiştir.zaten v1 den sonra v2 deki g.güleç in özelliklerinin genel olarak doğru ayarlanmış olduğunu düşünüyorum.yalnız PA daha yüksek olabilirdi veya diğer abartılmış PA lı oyuncular düşürülerek bir denge sağlanmalıydı.

bide bence gökhan am/f c yerine sc olmalıydı.gökhan oyun yapan bir futbolcu değil tam aksine son vuruş becerisi olan direk kaleyi düşünen bir santrafor.arkadaşa katılmıyorum dribbling özelliği ve tekniği çok yüksek olmamalı.crossing iyi olmalı dikkat ettim çok iyi orta yapıyor.finishing,first touch,heading gibi golcü özellikleri de 14-15 civarında olmalı ve gelişmeye açık olmalı.fiziksel özellikleri de iyi olmalı.hem hızlı hem güçlü bir oyuncu gökhan.

genel olarak CA ve PA dışında gökhan ın iyi yapıldığını düşünüyorum