1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Karabük-Fenerbahçe Kariyer...

Threaded View

Default Karabük-Fenerbahçe Kariyer...

Karabük

Karabük

Karabük, Karabük ilinin merkez ilçesidir. 2000 yılı nüfus sayımına göre nüfusu 104.000′dir. Karabük merkez olmasına rağmen, Safranbolu ilçesi tarihsel evleri sebebiyle ismini daha çok duyurmuştur. Bunun yanında Türkiye’nin ilk demir çelik fabrikasının bulunduğu Karabük merkezinde, bu fabrika sayesinde geniş bir iş sahası oluşturularak Karabük’ün gelişimi sağlanmıştır. Karabük, kurulan demir çelik fabrikalarıyla hızla gelişmiş ve büyük bir kalkınma örneği yaratmıştır.

Karabük, adını üzerinde yaşadığı coğrafi ortamdan almıştır. “Kara” ve “Bük” sözcükleri, kara çalılık yer anlamında, Karabük adının oluşumuna kaynaklık yapmıştır. Bu topraklarda yaşayan Türkmen toplulukları, Karabük cemaati adını bu biçimde almışlardır. Türkiye’de 14 yer ve mevki adının bugün Karabük şeklinde geçmesi, cemaatlerin bu topraklardan diğer yerlere göç ettiği görüşünü kuvvetlendirmektedir.

Karabük stadı

HEDEF!
    ŞU ANDA 1. LİG....

Arkadaşlar daha ilk konum olduğu için acemi olabilir...Karabükle beraber tuttuğum takım olan Fenerbahçeyi de almak istedim ama herhangi bir hile yoktur..Fenerbahçeyi sadece bilginiz olsun diyo koydum..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

İlk sezonumu bu transferle kapayıp,play-offlardan 2lige yükselmiştim..Şu anda 2.ligin başındayım..buradan alalım dedim

ŞAMPİYON

KARABÜKSPORUMUZA

BANK ASYA 1. LİGİNDE

BAŞARILAR DİLERİZ

.
    .
    .

Kadromuz ve taktiğimiz

Açıklama=2.lige hazırlık olsun diye 5 tane 1.lig ve bank asya liginden takımla hz maçı düzenledim..
    Ayrıca bu yaz da transfer sezonum pek iyi geçtiği söylenemez..Kırıkkaleden Sezai Sezgin'i, Fenerbahçeden de genç kaleci Necati Yılmaz'ı renklerime bağladım..

Devamı ilerleyen saat veya günlerde gelicek
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar yorum yapın yaw
    Last edited by badimadi : 21.Mayıs.2008 at 23:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri